pochopil som to spravne? bojovnici s nizsou hladinou testosteronu mali moznost si ju doplnit do pomeru 6/1 s hormonom epitosteronom, a teraz akekolvek doplnovanie je zakazane ?
pochopil som to spravne? bojovnici s nizsou hladinou testosteronu mali moznost si ju doplnit do pomeru 6/1 s hormonom epitosteronom, a teraz akekolvek doplnovanie je zakazane ?
Ja jsem to pochopil tak, ze nevadska komise to na uzemi sveho statu zakazala uplne a UFC to potom "adoptovala" na vsechny sve akce, kdekoliv na svete. Cili ano. Ze Sarky Zahrobske/Strakove uz proste mma hvezda nebude, skoda. :-/
- Rampagovi chutí monster hehe, inak ten vypínač na zemi sadol pekne, s Moom bude dobrý zápas
a potešil ma Meathead, Jordana rozplieskal ala Silva vs Reem style, skvelý posti fight speech a zaslúžený bonus
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Hh si to pozriem ked pridem z prace, ze ake slovicka tam popadali. Rampage ma vzdy v zasobniku vzdy plno . Mne sa ten chlapik paci. Zato ze je sportovec a bojovnik a nie showbiznis komediant a moneyhunter aj ked to tak obcas nevypada.
Ja Mohammedovi Lawalovi nedokazem odpustit ze vdaka rozhodcom porazil Mousasiho. Lebo podla nich su takedowny su viac ako udery (aj ked z nich nic nedokazal ziskat). A dalsia krivda ked remiza s Jardinom... to uz fakt museli byt natahani a topeni v peniazoch ci co.
Navyse nebol cisty. Rampageho moze akurat utakedownovat.
Haha, tak som sa kusok nasmial na Rampageovi. I'm a monster! *napije sa Monsteru* I'm a monster!!!
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Lombard neskutocne vysekanych 77* kg. Predpoved moja bola decision. Bo Shields sa neporuca ani keby mal vydlazdene a cerveny koberec... a taktiez bol predpovedany dalsi Shieldsov letecky den. Na konci som drzal zadrzany dych a dobre ze nie aj pricviknute tepny s Hectorom aj ja.. dobry zapas.
Condit Woodley... hmmm Condit ukazal ze ma taktiez KOproof kecku. Nepozeral som to detailnejsie bo nemam rad akekolvek zranenia kolena, ale snad nebude nic vazneho charakteru.
Hendricks vs Lawler perfektny zapas. Normalne som sa bal ze skonci po prvej vymene ked Hendricks nakupil.
Neviem ci je najstastnejsie dat hned Rorymu prvy titulovy proti Hendricksovi ale asi tam ani nikoho ineho dat momentalne nemozu.. dufam ze to aspon Rory rozbali vo velkom style a nebude zakriknuty.
Lombard naadherne judo hody, solidni kontrola, paradni pumelice a timing, ti borci z juda sou obcas hrozne dynamicti, viz treba Sokodjou, ktery dojizdel na fyzu a paradoxne na zem. Jinak to byla ukazka jak pouzit judo v klincich. Shields drzak, nevzdal to do posledni sekundy, respekt jak swin. Celkove pekny zapas.
St. Preux vs Krylov. Ukrajinec asi myslel na Krym, pac nechat se chytit do tohoto, no to sem nevidel jeste v regulernim zapase nikdy.
Titulovy zapas taky pekny. Ovsem na prdel sem nesel z niceho.
Nepremyslite nekdo o ufc fight night v Berline,ktera se kona 31.5. ?Cela startovka jeste neni k mani,ale spekuluje se,ze by se tam mohl objevit i Viktor Pesta a hlavni zapas vypada hodne slibne
- škoda Attilu, verím, že sa po pár zápasoch vráti opäť s titulom, ale mrzí ma to aj preto, že organizácia sa k nemu nezachovala pekne akeby bol vyhral, tak by m len potvrdil chybu, takto má stále veľmi malú marketingovú váhu, čo mu môže poškodiť do budúcna, inak je to skvelý chalan a veľmi mu fandím a kurnik, už si musím kúpiť tú jeho knižku
"Conor Bless"
On napisal knizku? To som ani nevedel..tak potom sem daj recenziu, az ju preluskas.
A ako sa k nemu Bellator zachoval?
Skoda toho zapasu, slo o decision, co je subjektivna vec vzdy, minimalne hanbu si urcite neurobil, dobra TD defence, zial nic, cim by supera valcoval..ide sa dalej.
Panecku, zas zapas.. pomensi rozbeh ale potom co sa dialo. Najprv si hovorim tak teda Hendo ho ide rozbit, pockat.. tak Shogun ho ide rozbit! A potom zas ze Shogun to ma vyhrate a uz to ide dorazit.. tak nie Hendo dorazi jeho <3
Hendo z coho vsetkeho sa vie pozviechat.. ved len v prvom kole sa mu muselo uplne zatmiet minimalne 2x. Keby to tak chcel radsej pouzivat proti inym a nie proti mojim oblubencom.
Tyto dvaja ked sa asi stretnu tak to je o zapas postarane. Teraz som to len dopozeral v horsej kvalite, ale vypadalo to tak ze Shogun ma bolestivo zlamany nos. Shogun chudak vela stastia v UFC nedostal do vienka.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru