|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bara

|
Zaslal: ne prosinec 22, 2013 9:39 pm Předmět: |
|
|
Kluci já pás měl a při nárazu jsem ho přerval.Vylítl jsem a skončil v kotoulu v poli.Přední sklo vyrazily jednoručky co jsem vezl na místě spolujezdce.Policajt tvrdil, že pás byl asi zmetek a já to beru jako osud.Poslechnu a taky se budu pásat (křížky na prstech)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
Zaslal: ne prosinec 22, 2013 9:40 pm Předmět: |
|
|
Když jsme u těch bouraček... dneska mě málem mrdlo při nakupování... ty lidi totálně neuměj jezdit v podzemních garážích (parkovištích u obchodáku) .. přednost zprava jim nic neříká a když na mě dneska cca 50ti letej chlápek začal z okýnka řvát že jsem čurák, když jsem na něj zatroubil, jelikož mi nedal přednost zprava, myslel jsem, že vylezu, toho pána vytáhnu z auta a dám mu výchovně přes držku... naštěstí nejsem nervák, tak jsem se mu jen smál a myslím, že je nasranej ještě teď .... ostatně lidi jsou bezohlední... já když jedu po hlavní a je to naštosovaný, tak pouštím lidi z vedlejší aby tam nestrávili celej život, ale opačně se mi to stalo zatím vždycky jen s řidičema kamionu.... o zipování radši mluvit nebudu a blikání na kruháčích, abych tam nestál jak idiot, když ten na kruháku odbočuje radši ani nemluvě.... v tomhle mě češi serou snad nejvíc ... - i když v itálii je to už úplně na mašli _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: ne prosinec 22, 2013 9:42 pm Předmět: |
|
|
Tak vyjeli svatecni ridici. To je o zivot. _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: ne prosinec 22, 2013 10:10 pm Předmět: |
|
|
Na prednost z prava na vedlajsich komunikaciach sa nespoliehaj. Doteraz v obci vedla nasho mesta mi v zivote nikto nedal prednost. Seci si myslia ze ked sa jazdi po nejakej ceste castejsie ako po druhej ze ma prednost alebo ze on je rozbehnuty tak ty pockaj. Akoze ludi co su presvedceni ze zhltli google pravidla premavky je mraky. Ked sa zrazili auta pred nasim domom a bol prejazdny len jeden pruh a musel tam chlapik cakat ani nie 10 sekund vyskocil von a zacal tam hystercit akoto ze nereguluju premavku... to tam nestihli este ani dosjt ziadne zlozky a akurat si tak davali vesty na seba. Teraz ked som siel od priatelky cez Sturec - znamy to kopcok na strednom Slovensku, kde sa da fajne zajazdit bez toho aby ste prekracovali rychlost. Tak som takou kludnou jazdou dobehol daku mazdu so 4 ludmi uz na vrchole. Chlapik uzasny debil, pridaval dole kopcom aby brzdil do zakrut a siel ich ako s hnojom. Urcite brzdil aj do kopca.. Vzdy som ho dobehol na zakrutach bez pridavania tak ze ho predbehnem na rovinke. A debil pridaval na plne gule aby som ho nepredbehol. Tychto curakov by som vedel... Nepoviem dlha rovinka kde vidno nic nejde, podme sa ponahanat kto ma lepsie auto.
Staci ked si clovek pozrie auto vs kamion tak ma respekt, akurat to ze vy sa mozete snazit akokolvek, no pride daky namysleny frajerik ze akyto pretekar... a nestihnete nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: ne prosinec 22, 2013 10:25 pm Předmět: |
|
|
Me dneska v centru prahy nejakej magor na cerveneneho panacka suverennim krokem vesel do vozovky, kdyz jsem od nej byl tak 30m a jel sem 50 a tak tak sem ho nenabral. _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzitro
|
Zaslal: po prosinec 23, 2013 7:38 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Když jsme u těch bouraček... dneska mě málem mrdlo při nakupování... ty lidi totálně neuměj jezdit v podzemních garážích (parkovištích u obchodáku) .. přednost zprava jim nic neříká a když na mě dneska cca 50ti letej chlápek začal z okýnka řvát že jsem čurák, když jsem na něj zatroubil, jelikož mi nedal přednost zprava, myslel jsem, že vylezu, toho pána vytáhnu z auta a dám mu výchovně přes držku... naštěstí nejsem nervák, tak jsem se mu jen smál a myslím, že je nasranej ještě teď .... ostatně lidi jsou bezohlední... já když jedu po hlavní a je to naštosovaný, tak pouštím lidi z vedlejší aby tam nestrávili celej život, ale opačně se mi to stalo zatím vždycky jen s řidičema kamionu.... o zipování radši mluvit nebudu a blikání na kruháčích, abych tam nestál jak idiot, když ten na kruháku odbočuje radši ani nemluvě.... v tomhle mě češi serou snad nejvíc ... - i když v itálii je to už úplně na mašli |
mame dost podobnej problem, posledni dobou fakt jsou vsude svatecni ridici.. a treba v PCE ani neznaj pravidlo zipu, proste afi zaplnena az po okraj a nikdo te proste pustit nemuze, prootze by musel bejt o jedno auto dal.. ja nevim, ze vsude jinde ve svete to jde, jen tady ne..
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po prosinec 23, 2013 8:47 am Předmět: |
|
|
Zip neznají skoro nikde:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: po prosinec 23, 2013 9:09 am Předmět: |
|
|
Západní evropa zipuje běžně a němci se to dokonce učí v autoškole.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po prosinec 23, 2013 9:14 am Předmět: |
|
|
Kolikrát je problém i v tom řidiči, který se chce zipem vřadit do průběžného pruhu. Pokud se o to snaží příliš brzy, což může být i o pár délek osobního auta, řidiči v průběžném pruhu, kteří chtějí zipovat, si o něm mohou myslet, že je blb. Chtěl jsem tím říct, že zipuje opravdu až dvojka a nikoli už čtyřka nebo šestka.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po prosinec 23, 2013 9:24 am Předmět: |
|
|
ked som este byval v nemecku, tiez som nadaval ze svine nemecke nevedia zipsovat  je to tak asi vsade _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po prosinec 23, 2013 9:31 am Předmět: |
|
|
| citace: | | Chtěl jsem tím říct, že zipuje opravdu až dvojka a nikoli už čtyřka nebo šestka. |
Na Slovensku to spusta vodicov chape naopak, chcu, aby uz 6-ka hned sla do priebezneho, inak ich "obieha", casto sa potom najde koumal (nie lubos :D), ktory ho zamerne zablokuje (trebars ako 5-ka)...nech pekne vsetci stoja v dlhej kolone v jednom pruhu... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: po prosinec 23, 2013 10:07 am Předmět: |
|
|
Problém nastane,je li 6 tchyně 3 a v 1 sedí začátečník. Navíc můžete mít verzi kdy 5 je nevidomý a 2 couvá..pak to zipovat nebude
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po prosinec 23, 2013 12:19 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Kluci já pás měl a při nárazu jsem ho přerval.Vylítl jsem a skončil v kotoulu v poli.Přední sklo vyrazily jednoručky co jsem vezl na místě spolujezdce.Policajt tvrdil, že pás byl asi zmetek a já to beru jako osud.Poslechnu a taky se budu pásat (křížky na prstech) |
To jo, ale už jenom tím že jsi přetrhl ten pás se spotřebovala značná energie tak jsi letěl míň než by jsi letěl bez něj a hlavně pomaleji.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: po prosinec 23, 2013 2:19 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Bara napsal: | | Kluci já pás měl a při nárazu jsem ho přerval.Vylítl jsem a skončil v kotoulu v poli.Přední sklo vyrazily jednoručky co jsem vezl na místě spolujezdce.Policajt tvrdil, že pás byl asi zmetek a já to beru jako osud.Poslechnu a taky se budu pásat (křížky na prstech) |
To jo, ale už jenom tím že jsi přetrhl ten pás se spotřebovala značná energie tak jsi letěl míň než by jsi letěl bez něj a hlavně pomaleji. |
Hele,to nevím,protože jsem přistál v poli ješrě že jsem byl v ninja módu
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po prosinec 23, 2013 2:20 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Gohan napsal: | | Bara napsal: | | Kluci já pás měl a při nárazu jsem ho přerval.Vylítl jsem a skončil v kotoulu v poli.Přední sklo vyrazily jednoručky co jsem vezl na místě spolujezdce.Policajt tvrdil, že pás byl asi zmetek a já to beru jako osud.Poslechnu a taky se budu pásat (křížky na prstech) |
To jo, ale už jenom tím že jsi přetrhl ten pás se spotřebovala značná energie tak jsi letěl míň než by jsi letěl bez něj a hlavně pomaleji. |
Hele,to nevím,protože jsem přistál v poli ješrě že jsem byl v ninja módu |
nezdařený start do kosmu co :-P :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|