|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bara

|
Zaslal: ne prosinec 22, 2013 11:43 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Bara napsal: | | Deadlift napsal: | | Jsem dnes zjistil, že auto přestane po určité době otravně pištět, když nejsi zapnutý-to jsem dodnes nevěděl (jinak jezdím zapnutý). |
To sis fakt myslel,že to bude řvát rok?Každý přestane,ale já to řeším falešnou záslepkou. | No, prvních pár minut to řve víc a víc a mění třo tony, tak jsem byl zvědavý kam až to půjde a najednou nic. Jezdím připoutaný, tak jsem to neměl jak zjistit. |
Většina aut zhasne po dvou minutách.Já se nepoutám skoro nikdy,takže s tím mám zkušenost
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne prosinec 22, 2013 11:46 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | ...já se nepoutám skoro nikdy... |
...tenhle zlozvyk by stálo za to přehodnotit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: ne prosinec 22, 2013 12:44 pm Předmět: |
|
|
momentalne aktualka takhle
pak pujde na garaz, GO prevodovky, hlavy valcu, velkme brzdy predek 282mm + zadek 260mm, komplet dolu napravy a vsude polyuretanove silentbloky
dodelat Launch control + shift control
+ dokoncit prestavu na model Si
PS: Honda Civic Coupe 1,6VTi 124kw pri 8500rpm _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: ne prosinec 22, 2013 2:00 pm Předmět: |
|
|
Moc tomu nerozumim, ale proc vrazis penize do stareho auta a prestavujes ho? Nevyslo by te lip si koupit neco noveho, co by melo podobny nebo vyssi vykon s odpovidajici vybavou? Jen se ptam ;) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzitro
|
Zaslal: ne prosinec 22, 2013 2:33 pm Předmět: |
|
|
| nEcro napsal: | momentalne aktualka takhle
pak pujde na garaz, GO prevodovky, hlavy valcu, velkme brzdy predek 282mm + zadek 260mm, komplet dolu napravy a vsude polyuretanove silentbloky
dodelat Launch control + shift control
+ dokoncit prestavu na model Si
PS: Honda Civic Coupe 1,6VTi 124kw pri 8500rpm |
ááá japonec ! :)) supr, preju hodne zdaru :) doufam ze to bude poradne slapat :) ty VTicka jsou hrozny zlo :)) davej prubezne info :) jsem na to zvedavej :)))
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: ne prosinec 22, 2013 7:34 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | Moc tomu nerozumim, ale proc vrazis penize do stareho auta a prestavujes ho? Nevyslo by te lip si koupit neco noveho, co by melo podobny nebo vyssi vykon s odpovidajici vybavou? Jen se ptam ;) |
protoze tohle je klasika jeste poctive udelane auto, ani puchyr na celem aute...
nove auta jsou tezka, lina, zbytecne slozita, spoustu nesmyslu...
prestavba uz jen protoze tyhle auta jsou dovezeny z USA a ta Si verze original neni v ČR ani 1kus, v evrope jen par kousku, prestavba je dost rozsahla ale na druhou stranu tyhle auta i na to jak jsou stara neztraci moc na cene
v podstate z novejsich aut rekneme do 10 let stari mi nevyhovuje podstate nic.
co se tyce spotreby a vykonu jsou tyhle auta i v dnesni dobre na tom hodne dobre...
3,0tdi, 328i a kde jaky sestivalec si krasne potahnu jak na rovince tak v zatackach
vicemene to auto mam na zabavu takze asi tak... _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: ne prosinec 22, 2013 8:14 pm Předmět: |
|
|
Presne tak.
Akurat po takejto honde civic pozeram ale na nic podobneho som nenatrafil a ak sa aj objavi, tak z toho spravili taky gyc ze to ani Maria neda doporiadku.
Auto na vozenie, zabavu ale aj normal. Kolko ti to zere ked ides kludne, na spotrebu?
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: ne prosinec 22, 2013 8:49 pm Předmět: |
|
|
beznou spotrebu mam v rozsahu 6,5 az 7,5litru i s tim ze mi obcas tezkne noha... a to prevodovka toci 3600rpm na 5ku pri 100kmh takze dalnicni jizda neni zrovna ekonomicka
obcas se nejake objevi ale v rozsahu 60-100k a zalezi na stavu hodne no _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne prosinec 22, 2013 9:09 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Bara napsal: | | ...já se nepoutám skoro nikdy... |
...tenhle zlozvyk by stálo za to přehodnotit. |
Ale proč?
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne prosinec 22, 2013 9:27 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | Bara napsal: | | Ronnie napsal: | | Bara napsal: | | ...já se nepoutám skoro nikdy... |
...tenhle zlozvyk by stálo za to přehodnotit. |
Ale proč? |
to poznáš až tě trefí ožralej blb z protisměru jako mýho bratránka. Vylít ven přímo pod kola autobusu. Přišel o nohy... |
Já už z auta vylítl ven při vysoké rychlosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne prosinec 22, 2013 9:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|