Aktuální formy VI.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 230, 231, 232  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VI.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VI.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
sajzz

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

18r, 175/83
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bara

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sousedovic Toníček napsal:
to jsem rád, že víš, koho co zajímá a podělíš se se mnou o to ono vlastně naprat do sebe injekce různých sajrajtů a naládovat se oxymetholonem uvařeným kdesi v garáži je vlastně to stejné, jako když si obuješ kopačky za dva litry; obojí ti pomůže zlepšit výkon, poskytne ti víc komfortu a je to naprosto bez zdravotních rizik

Tak to ti fakt neporadím,protože já mám v garáži auta.Ale jestli nemáš kuchyň a vaříte doma v garáži,tak to je nešťastné řešení.A kopačky jsem měl naposled v dorostu a hadrový.Jinak za sebe mužu říct,že se ani na jednu z tvých variant nechystám a cítím se velmi dobře a jsem zdravej jako řípa.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sajzz - proč si dáváš čtvereček na fotku, kde jsi zezadu ???
grogy

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
sajzz - proč si dáváš čtvereček na fotku, kde jsi zezadu ???

Přesně to jsem chtěl napsat....asi škaredej sestřich

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
sajzz

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ked som robil fotky tak ten stvorecek som skopiroval na kazdu fotku omylom, a ked som dal save all uz sa mi to nechcelo davat nazad takze...

alebo mam hlavu naopak, vyberte si :D
Paye

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

třeba se u něj vyskytla genetická vada a má obličej zezadu
sajzz

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a co forma ? nechcel som aby sa riesil stvorcek : D nejake komentare prosim ?
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no makej, co chces jako slyset. Omez sladkosti a papej jen plnohodnotny potraviny, ne prazne kcal :)
cohy

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když se tu začala řešit DK nevíte za co dostal Franta Huf stopku ?
kód:
http://www.antidoping.cz/dopingove_pripady.htm

Smernice je 10.10.1 Zákaz úcasti behem Zákazu cinnosti
kód:
http://www.antidoping.cz/documents/smernicedoping.pdf

str. 29. takže Franta dostal zákaz činnosti to porušil a dostal stop na 2 roky ? A nevíte co udelal ? Diky
sajzz

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

praveze som mal prehresky len par krat a sladkosti to neboli, bolo to max trochu dia dzemu a podobne veci fakt minimalne, ale strasne sa na mna lepi tuk a nech obmedzim cokolvek, ten tuk tam vzdy je ... :/
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sajzz napsal:
praveze som mal prehresky len par krat a sladkosti to neboli, bolo to max trochu dia dzemu a podobne veci fakt minimalne, ale strasne sa na mna lepi tuk a nech obmedzim cokolvek, ten tuk tam vzdy je ... :/

strava, trening, nekde bude problem, tuk se nedela jen tak ze vzduchu...
Seva98

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cohy napsal:
Když se tu začala řešit DK nevíte za co dostal Franta Huf stopku ?
kód:
http://www.antidoping.cz/dopingove_pripady.htm

Smernice je 10.10.1 Zákaz úcasti behem Zákazu cinnosti
kód:
http://www.antidoping.cz/documents/smernicedoping.pdf

str. 29. takže Franta dostal zákaz činnosti to porušil a dostal stop na 2 roky ? A nevíte co udelal ? Diky

František Huf 8.5.2009 metabolity metamfetaminu...zastavení činnosti na 2 roky od 10.8.09
A dalsi 2 roky dostal za to ze nekde zavodil, podle tech smernic.

https://www.zonetraininglog.com
sousedovic Toníček

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
to jsem rád, že víš, koho co zajímá a podělíš se se mnou o to ono vlastně naprat do sebe injekce různých sajrajtů a naládovat se oxymetholonem uvařeným kdesi v garáži je vlastně to stejné, jako když si obuješ kopačky za dva litry; obojí ti pomůže zlepšit výkon, poskytne ti víc komfortu a je to naprosto bez zdravotních rizik

Tak to ti fakt neporadím,protože já mám v garáži auta.Ale jestli nemáš kuchyň a vaříte doma v garáži,tak to je nešťastné řešení.A kopačky jsem měl naposled v dorostu a hadrový.Jinak za sebe mužu říct,že se ani na jednu z tvých variant nechystám a cítím se velmi dobře a jsem zdravej jako řípa.

nevím, proč všechno vztahuješ na sebe, reagoval jsem na jariho a jeho podivný příměr, ale chápu, že vždy musíš forum oblažit nějakou rozumnou statí
Bara

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:

nevím, proč všechno vztahuješ na sebe, reagoval jsem na jariho a jeho podivný příměr, ale chápu, že vždy musíš forum oblažit nějakou rozumnou statí

Já to nevztahuju na sebe,ale vadí mi když se někdo snaží rozumovat ve věcech,kterým nerozumí a vydává je za takřka dogma.Napiš klidně svůj názor,ale buď chlap a podepiš se ať je vidět kdo jsi a z čeho pramení ta rozumná kritika.A to platí pro všechny a teď to zase nevztahuj jen ty na sebe.Myslím to dobře a bez jakékoli agrese.Dále už řešte jen aktualní formy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
sousedovic Toníček

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Můj názor je, že steroidy nejsou pro zdraví to nejrůžovější. Ale klidně tvrď, že to tak není, spousta duševně zakřiknutých lidí s tebou bude jistě souhlasit.

sousedovic Toníček

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VI. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 230, 231, 232  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: