|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
sajzz
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bara

|
Zaslal: st duben 27, 2011 6:18 pm Předmět: |
|
|
| sousedovic Toníček napsal: | to jsem rád, že víš, koho co zajímá a podělíš se se mnou o to ono vlastně naprat do sebe injekce různých sajrajtů a naládovat se oxymetholonem uvařeným kdesi v garáži je vlastně to stejné, jako když si obuješ kopačky za dva litry; obojí ti pomůže zlepšit výkon, poskytne ti víc komfortu a je to naprosto bez zdravotních rizik |
Tak to ti fakt neporadím,protože já mám v garáži auta.Ale jestli nemáš kuchyň a vaříte doma v garáži,tak to je nešťastné řešení.A kopačky jsem měl naposled v dorostu a hadrový.Jinak za sebe mužu říct,že se ani na jednu z tvých variant nechystám a cítím se velmi dobře a jsem zdravej jako řípa.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st duben 27, 2011 6:20 pm Předmět: |
|
|
sajzz - proč si dáváš čtvereček na fotku, kde jsi zezadu ???
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: st duben 27, 2011 6:20 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | sajzz - proč si dáváš čtvereček na fotku, kde jsi zezadu ??? |
Přesně to jsem chtěl napsat....asi škaredej sestřich
|
|
| nahoru |
|
 |
sajzz
|
Zaslal: st duben 27, 2011 6:24 pm Předmět: |
|
|
ked som robil fotky tak ten stvorecek som skopiroval na kazdu fotku omylom, a ked som dal save all uz sa mi to nechcelo davat nazad takze...
alebo mam hlavu naopak, vyberte si :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Paye
|
|
| nahoru |
|
 |
sajzz
|
Zaslal: st duben 27, 2011 6:30 pm Předmět: |
|
|
a co forma ? nechcel som aby sa riesil stvorcek : D nejake komentare prosim ?
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: st duben 27, 2011 6:32 pm Předmět: |
|
|
no makej, co chces jako slyset. Omez sladkosti a papej jen plnohodnotny potraviny, ne prazne kcal :)
|
|
| nahoru |
|
 |
cohy
|
Zaslal: st duben 27, 2011 6:33 pm Předmět: |
|
|
Když se tu začala řešit DK nevíte za co dostal Franta Huf stopku ?
| kód: | | http://www.antidoping.cz/dopingove_pripady.htm |
Smernice je 10.10.1 Zákaz úcasti behem Zákazu cinnosti
| kód: | | http://www.antidoping.cz/documents/smernicedoping.pdf |
str. 29. takže Franta dostal zákaz činnosti to porušil a dostal stop na 2 roky ? A nevíte co udelal ? Diky
|
|
| nahoru |
|
 |
sajzz
|
Zaslal: st duben 27, 2011 6:34 pm Předmět: |
|
|
praveze som mal prehresky len par krat a sladkosti to neboli, bolo to max trochu dia dzemu a podobne veci fakt minimalne, ale strasne sa na mna lepi tuk a nech obmedzim cokolvek, ten tuk tam vzdy je ... :/
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: st duben 27, 2011 6:42 pm Předmět: |
|
|
| sajzz napsal: | | praveze som mal prehresky len par krat a sladkosti to neboli, bolo to max trochu dia dzemu a podobne veci fakt minimalne, ale strasne sa na mna lepi tuk a nech obmedzim cokolvek, ten tuk tam vzdy je ... :/ |
strava, trening, nekde bude problem, tuk se nedela jen tak ze vzduchu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: st duben 27, 2011 6:47 pm Předmět: |
|
|
| cohy napsal: | Když se tu začala řešit DK nevíte za co dostal Franta Huf stopku ?
| kód: | | http://www.antidoping.cz/dopingove_pripady.htm |
Smernice je 10.10.1 Zákaz úcasti behem Zákazu cinnosti
| kód: | | http://www.antidoping.cz/documents/smernicedoping.pdf |
str. 29. takže Franta dostal zákaz činnosti to porušil a dostal stop na 2 roky ? A nevíte co udelal ? Diky |
František Huf 8.5.2009 metabolity metamfetaminu...zastavení činnosti na 2 roky od 10.8.09
A dalsi 2 roky dostal za to ze nekde zavodil, podle tech smernic.
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: st duben 27, 2011 6:54 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | sousedovic Toníček napsal: | to jsem rád, že víš, koho co zajímá a podělíš se se mnou o to ono vlastně naprat do sebe injekce různých sajrajtů a naládovat se oxymetholonem uvařeným kdesi v garáži je vlastně to stejné, jako když si obuješ kopačky za dva litry; obojí ti pomůže zlepšit výkon, poskytne ti víc komfortu a je to naprosto bez zdravotních rizik |
Tak to ti fakt neporadím,protože já mám v garáži auta.Ale jestli nemáš kuchyň a vaříte doma v garáži,tak to je nešťastné řešení.A kopačky jsem měl naposled v dorostu a hadrový.Jinak za sebe mužu říct,že se ani na jednu z tvých variant nechystám a cítím se velmi dobře a jsem zdravej jako řípa. |
nevím, proč všechno vztahuješ na sebe, reagoval jsem na jariho a jeho podivný příměr, ale chápu, že vždy musíš forum oblažit nějakou rozumnou statí
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st duben 27, 2011 7:16 pm Předmět: |
|
|
| sousedovic Toníček napsal: | | Bara napsal: | | sousedovic Toníček napsal: | to jsem rád, že víš, koho co zajímá a podělíš se se mnou o to ono vlastně naprat do sebe injekce různých sajrajtů a naládovat se oxymetholonem uvařeným kdesi v garáži je vlastně to stejné, jako když si obuješ kopačky za dva litry; obojí ti pomůže zlepšit výkon, poskytne ti víc komfortu a je to naprosto bez zdravotních rizik |
Tak to ti fakt neporadím,protože já mám v garáži auta.Ale jestli nemáš kuchyň a vaříte doma v garáži,tak to je nešťastné řešení.A kopačky jsem měl naposled v dorostu a hadrový.Jinak za sebe mužu říct,že se ani na jednu z tvých variant nechystám a cítím se velmi dobře a jsem zdravej jako řípa. |
nevím, proč všechno vztahuješ na sebe, reagoval jsem na jariho a jeho podivný příměr, ale chápu, že vždy musíš forum oblažit nějakou rozumnou statí |
Já to nevztahuju na sebe,ale vadí mi když se někdo snaží rozumovat ve věcech,kterým nerozumí a vydává je za takřka dogma.Napiš klidně svůj názor,ale buď chlap a podepiš se ať je vidět kdo jsi a z čeho pramení ta rozumná kritika.A to platí pro všechny a teď to zase nevztahuj jen ty na sebe.Myslím to dobře a bez jakékoli agrese.Dále už řešte jen aktualní formy
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: st duben 27, 2011 7:47 pm Předmět: |
|
|
Můj názor je, že steroidy nejsou pro zdraví to nejrůžovější. Ale klidně tvrď, že to tak není, spousta duševně zakřiknutých lidí s tebou bude jistě souhlasit.
sousedovic Toníček
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|