|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Von_dutch

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Seva98

|
Zaslal: čt květen 12, 2011 12:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: čt květen 12, 2011 12:51 pm Předmět: |
|
|
| dunnoWayne napsal: | Docela pěkná koupelna, |
Az na dvere
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: čt květen 12, 2011 1:31 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | | dunnoWayne napsal: | Docela pěkná koupelna, |
Az na dvere |
Dokud borec proleze tak není nutný je nějak vybourávat ale ten tmavej obklad je fakt pěknej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt květen 12, 2011 7:30 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Gohan napsal: | Palce ven v pestech
Jinak se k forme nevyjadřuju (protože nechci popudit zdejsi populaci honibrku) |
how did you mean? |
No že forma nic moc a záhy by se tu vyrojilo 10 lidí co si neuvědomují že tohle je kulturisticky / strongmansky zaměřené forum a že posuzuji pouze z toho hlediska.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: čt květen 12, 2011 7:40 pm Předmět: |
|
|
gohane , mohl by jsis uz konecne uvedomit , ze zde jsou vytani novacci , pokrocili i "profesionalove" , jestli jedinec cvici a snazi se o nejaky vysledek at je sebelepsi/sebehorsi , tak proc mu upirat pravo o sebeprezentaci ? navic po nekolikalete praci je velmi pekne zabrouzdat do minulosti , jak to bylo , kdyz sem zacinal
Naposledy upravil kubaz dne čt květen 12, 2011 7:41 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Paye
|
Zaslal: čt květen 12, 2011 7:41 pm Předmět: |
|
|
trošku zdietit a bude to oká, ženská nepotřebuje žádný hárdkór objemy.
přece jenom by si měla zachovat svojí ženskost :)
takže maličko zhubnout a forma bude v pohodě:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt květen 12, 2011 8:00 pm Předmět: |
|
|
Seva: véčko je super, sám takové nemám, ale zdají se mi uzoučké ruce. Možná to je stínama. Nicméně si tě nědokážu představit zepředu, prostě nějak mi tam chybí větší pracky.
Jinak každopádně dobrá práce, neber to kriticky. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: čt květen 12, 2011 8:08 pm Předmět: |
|
|
ostatní fotky má v logu, myslím, že má dobrou formu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt květen 12, 2011 8:11 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | gohane , mohl by jsis uz konecne uvedomit , ze zde jsou vytani novacci , pokrocili i "profesionalove" , jestli jedinec cvici a snazi se o nejaky vysledek at je sebelepsi/sebehorsi , tak proc mu upirat pravo o sebeprezentaci ? navic po nekolikalete praci je velmi pekne zabrouzdat do minulosti , jak to bylo , kdyz sem zacinal |
Ahoj, zezačátku bych Tě opravil, protože nejsou výtáni nýbrž vítáni.
Za dalsi: Nikomu pravo neupiram, bohužel když se někdo prezentuje na diskuzní forum, musí pocitat s tim ze se k tomu nekdo vyjadri. Ja jsem se vyjadril z hlediska tematiky tohoto fora rekl bych ze i zcela objektivne.Nemas pravo mi zakazovat jestli se budu na diskuznim foru vyjadrovat stejne tak jako nemas pravo mi nakazovat jak se mam nebo nemam vyjadrovat.Pokud nekdo neni schopen snést kritiku, muze si fotky postovat na plochu do slozky "Moje forma" a ne na diskuzni forum.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: čt květen 12, 2011 8:12 pm Předmět: |
|
|
Diky vsem,
bombay: Ruce mam male uz odjakziva, hlavne jsem je zezacatku cviceni moc necvicil a jezdil velke partie hlavne a navic ani tak se jim nechce nejak rust.
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: čt květen 12, 2011 8:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|