|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Enn

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po červenec 18, 2011 9:37 am Předmět: |
|
|
zajímavý - bych ti řek tak o 4 kila navíc - já mám 185cm a 82kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
pain2

|
Zaslal: po červenec 18, 2011 9:20 pm Předmět: |
|
|
Váha leze pomalu nahoru, ale centimetry přibývají rychleji :D celkem zajímavé a bez jakýchkoliv doplňků... pouze pevná strava.
teď mám nový trénink rozdělený na mezocykly. A pravidelná změna se jeví jako velmi účinná.
+ přidaná půlroku stará fotka
Naposledy upravil pain2 dne po červenec 18, 2011 10:04 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
|
| nahoru |
|
 |
pain2

|
Zaslal: po červenec 18, 2011 9:28 pm Předmět: |
|
|
| 01Smajdalf napsal: | Pain-zační pořádně jest, nebo už to vypadá strašně (nic ve zlém) |
A co ty víš o mé stravě? a právě, že přibírám, ale přece nemůžu nabrat 20 kilo během měsíce, tak tyto poznámky si strč někam
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po červenec 18, 2011 9:33 pm Předmět: |
|
|
Mě ta fotka přijde povědomá.. Nedával už jsi ji sem dřív? Jinak jasný, že se každý musí vypracovat :)
|
|
| nahoru |
|
 |
pain2

|
Zaslal: po červenec 18, 2011 9:37 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Mě ta fotka přijde povědomá.. Nedával už jsi ji sem dřív? Jinak jasný, že se každý musí vypracovat :) |
to jsem se fotil tuším před měsícem a něco. Toto je aktuální fotka. Dělám si postupně záznamy o tom, co je lepší a co není a co měnit, co roste rychleji a tak
Jen jsem alergický na reakce typu "víc žer" to jsou prostě nemístné poznámky, kdy dotyčný nic neví. A pokud je zvyklý na obry budiž. člověk se o něco snaží a druhý mu napíše víc žer Každý nějak začínal a vypracovat se někam stojí dřinu.
|
|
| nahoru |
|
 |
sediwak

|
Zaslal: po červenec 18, 2011 9:40 pm Předmět: |
|
|
Jeho postava mi přijde vzhledem k jeho zažívacím problémům (pokud se nepletu, tak někde psal, že nemůže pořádně jíst) více než dobrá a určitě lepší než u borců, kteří to akorát rychle vyprasili a připadají si "velcí". Svaly přibírá pomalu, ale v kvalitě a tak by to mělo být, nemá kam spěchat, alespoň můj názor. Navíc narážky typu "začni pořádně jíst" atd. mi přijdou na adresu pain2 trochu mimo mísu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po červenec 18, 2011 9:41 pm Předmět: |
|
|
Přední delty a supr žíly na bicákách, jaj... víc bohužel neocením jsem na spodek =)
|
|
| nahoru |
|
 |
pain2

|
Zaslal: po červenec 18, 2011 9:46 pm Předmět: |
|
|
Díky všem, kdo ocení alespoň snahu... podívám se a nahodím starší fotku v podobné póze :D
|
|
| nahoru |
|
 |
pain2

|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: po červenec 18, 2011 9:55 pm Předmět: |
|
|
ty vole, za takovou postavu bych se fakt nestyděl...pohodička  však nabereš, když tě to bude dál bavit :-) _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|