|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kubaz

|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 9:10 pm Předmět: |
|
|
| koudy. napsal: | | Tomt3 napsal: | | 11let cvičení ? tak to si to za takovou dobu představuju jinak, než tvojí formu |
Neříkám, že by to nemohlo být lepší, ale já mam do toho i dost jiných zájmů a hodně sportů ... fotbal, lyžování, tenis, turistika, kolo a hraju golf. Před rokem jsem měl zranění zad, a tak se pořád ještě víc věnuju kompenzačním cvičením, strečinku apod. Když jsem ve 14ti (skoro 15)začal cvičit .. měl jsem už hodně přes 180cm a vážil jsem 73kg. Minulý rok jsem ve "formě" měl 102kg .. takže jsem nějakých 29kg přibral ... i když něco bych přibral i kdybych necvičil. V únoru otvírám nový fitko, včera jsem dodělal trenérskou školu Petra Stacha. Soustředím se hlavně na tyhle věci. Přikládám koláž z minulýho roku, kdy jsem byl relativně ve formě. Myslím, že zas tak hrozný to neni. I když to budeš za 11 let cvičení určitě lepší .. to je jasný. Ale každej má jiný cíle .. né každej chce mít 120kg .. takže nemůžeš soudit když nevíš, jak chce kdo vypadat
|
myslim ze dotycny bude rad , kdyz za 11 let bude jeste vedet , jak to ve fitcentrech vypada a nebude kazdy vecer otvirat svou vymachanou hubu akorat v hospode , ktera je presne pro takovy tlučhuby urcena
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
70mMyW!53
|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 9:17 pm Předmět: |
|
|
Koudy: v obliceji trochu jak Michael Ballack XD
|
|
| nahoru |
|
 |
Emtik

|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 9:20 pm Předmět: |
|
|
ja osobne moc nemam rad moc formy tech lidi co maj 120kg a 30% tuku, prijde mi, ze posilovani by melo bejt presne o ty forme jak tady postnul koudy.Vypadat zdrave, namakane a naturalne, nemit moc tuku..a vypadat proste dobre.Chvalim formu, takhle podobne vypada muj cil :) _________________ Od tý doby, co jsem přešel z efedrinu na sustanon, rostu jako z vody
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomt3
(ban)

|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 9:21 pm Předmět: |
|
|
jasně, má to pěkný, hodně dobrý, jen řikám, že za 11let se dá udělat mnohem víc
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 9:23 pm Předmět: |
|
|
| Tomt3 napsal: | | jasně, má to pěkný, hodně dobrý, jen řikám, že za 11let se dá udělat mnohem víc | nebo míň...a ?
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 9:25 pm Předmět: |
|
|
| Tomt3 napsal: | | jasně, má to pěkný, hodně dobrý, jen řikám, že za 11let se dá udělat mnohem víc |
Jenomže nebudeš v kuse přibírat a zlepšovat se celých 11let, i kdyby ses o to usilovně snažil ....tělo není stroj
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 9:27 pm Předmět: |
|
|
No tykrááávo no_paine, ty jsi sežral půlku obyvatel z mostecka ne? _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 9:29 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | No tykrááávo no_paine, ty jsi sežral půlku obyvatel z mostecka ne? |
stále nechápu jak nemůžeš přibrat .. mě to jde samo.. od včera ale už vynechávám jednoduché cukry... tak uvidíme co to udělá :)
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 9:32 pm Předmět: |
|
|
| maria napsal: | | No_pain napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | No tykrááávo no_paine, ty jsi sežral půlku obyvatel z mostecka ne? |
stále nechápu jak nemůžeš přibrat .. mě to jde samo.. od včera ale už vynechávám jednoduché cukry... tak uvidíme co to udělá :) |
tak sa priznaj, čo všetko si donedávna pojedol |
Jedním slovem všetko :) I'm still hungry :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 9:33 pm Předmět: |
|
|
| No_pain napsal: | | od včera ale už vynechávám jednoduché cukry... tak uvidíme co to udělá :) |
i na vánoce?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|