|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne září 04, 2011 12:36 pm Předmět: |
|
|
hovnival: XD
jeste sem si rikal nejaky afghansky terorista.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
patrikdundych

|
Zaslal: ne září 04, 2011 8:49 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | | Ne ze bych chtel nejak shazovat formu, ale ,,hodne dobra forma,, podle me vypada jeste trochu jinak... |
Vec názoru,pro každého hodně dobrá forma vypadá jinak
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: ne září 04, 2011 8:57 pm Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | | AniCitronAniBanan napsal: | | Ne ze bych chtel nejak shazovat formu, ale ,,hodne dobra forma,, podle me vypada jeste trochu jinak... |
Vec názoru,pro každého hodně dobrá forma vypadá jinak |
tak forma co vypada jak uplne normalni postava proste ,,hodne dobra,, neni se na me nezlob
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: ne září 04, 2011 9:00 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | | patrikdundych napsal: | | AniCitronAniBanan napsal: | | Ne ze bych chtel nejak shazovat formu, ale ,,hodne dobra forma,, podle me vypada jeste trochu jinak... |
Vec názoru,pro každého hodně dobrá forma vypadá jinak |
tak forma co vypada jak uplne normalni postava proste ,,hodne dobra,, neni se na me nezlob |
nezlobim jeho forma se mi prostě líbí narozdíl od 80% lidí co tu postuje fotky tím nechci nikoho urazit je to jen můj názor
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne září 04, 2011 9:01 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Normální postava? Sni dál.. |
což o to, on acab vypadá lépe a věř mi, že bys tolik smajlíku neposlal, kdybys ho potkal večer na ulici, ale on je prostě hrozný "kazisvět", že nikdy neřekne nic pozitivního ani nikoho nepochválí, ale jak je někomu jinému věnovaná větší pozornost za formu, tak se neudrží si nerýpnout
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne září 04, 2011 9:21 pm Předmět: |
|
|
Jj přesně, minule jsem projíděl staré aktuální formy a potkat večer supportera, tak se zakousnu do stromu a dělám suchou větev. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po září 05, 2011 6:18 am Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Moocha napsal: | Normální postava? Sni dál.. |
což o to, on acab vypadá lépe a věř mi, že bys tolik smajlíku neposlal, kdybys ho potkal večer na ulici, ale on je prostě hrozný "kazisvět", že nikdy neřekne nic pozitivního ani nikoho nepochválí, ale jak je někomu jinému věnovaná větší pozornost za formu, tak se neudrží si nerýpnout |
U toho stejně nejde jenom o svaly. Ty jseš třeba řádná vazba ale jak máš ten svůj milej kukuč, tak bych se tě asi nelek
Jinak když se podívám na naši tlusto-vychrtlou populaci, tak s ní Peter na 100% nesplyne..
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po září 05, 2011 9:08 am Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | hovnival napsal: | | dobry, vypadas jak Chechen terrorist :))) |
What? |
|
Doufam, ze jsem ho poznal. Horni rada, druhej zleva? Mam pravdu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po září 05, 2011 9:44 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Martas

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: po září 05, 2011 2:54 pm Předmět: . |
|
|
Už asi měsíc stará fotografie asi 5 dní po dietě
_________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: po září 05, 2011 3:29 pm Předmět: |
|
|
5 dni po diete a brisaky nikde, to bylo co za dietu ? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|