Aktuální formy VI.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 142, 143, 144 ... 230, 231, 232  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VI.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VI.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pavelcb

PříspěvekZaslal: so říjen 08, 2011 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

maria je krásná ženská..
Frozz.

PříspěvekZaslal: so říjen 08, 2011 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peca - no dík, i když s tebou nesouhlasím. Obyčejní kluci vypadají jinak. 15-letých kluků? Aha, že jsem neviděl ještě ani 1 :-) (o 175cm prcích se nebavím). Draper to ohledně těch svalů popsal přesně. Z tvého komentáře je cítit určitá závist, takhle to zas vidím já.
Co jsem si tak všiml, máš podobné řeči i na další uživatele, no asi máš nějaký problém, tak snad se z něj brzy vyléčíš.

edit: užchápu, koukáš na to z tvého kulturistického pohledu, to pak jooo :))

Naposledy upravil Frozz. dne so říjen 08, 2011 4:52 pm, celkově upraveno 2 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peca

PříspěvekZaslal: so říjen 08, 2011 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
citace:
libi se mi jak nikomu nejde o svaly,ale vsichni se nakrucuji pod ruznymi uhly jak kaceny,trosku se musim pousmat a myslim si o tom svoje

Nejde mu primarne o svaly, coz neznemena, ze mu o ne nejde vubec. Stejne tak treba mne. ( Jo a pokud tu ze same lasky ke me zacnes neco o AS, jak to mas ve zvyku, tak s tim jdi rovnou do prdele )

drape nezklamal si AS zase zminujes ty :D asi nejaka tvoje uchylka,myslim uplne neco jinyho,ale diky za rozesmani,vsadil jsem se s kamosem, ze kdyz cokoliv napisu,draper bude prvni kdo reaguje,takze Le Clos des Roches 2006 na tebe...mej se a diky
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so říjen 08, 2011 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz: pěkná forma ;) ti, kteří čtou tvůj log, tak vědí, co je pro tebe důležitý
poldi

PříspěvekZaslal: so říjen 08, 2011 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

peca, prejdi sa niekedy po ulici medzi dnesnu generaciu teenagerov a pozri sa ake maju postavy..mozno budes nemilo prekvapeny
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: so říjen 08, 2011 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

poldi napsal:
peca, prejdi sa niekedy po ulici medzi dnesnu generaciu teenagerov a pozri sa ake maju postavy..mozno budes nemilo prekvapeny

buďto to jsou špekouni co nic nedělaj a nebo kostry . . .
refresh

PříspěvekZaslal: so říjen 08, 2011 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky se připojuju k názoru, takových 15-letých po ulici moc nechodí, jak bylo psáno, buďto kostíci a nebo flákači od počítačů, najdou se i vyjímky, co pro to nemusejí dřít a mají to dané geneticky, ale těch je málo a když tak si toho neváží.
Tohle fórum navštěvuju hodně pravidelně a rád, jediný co mi vadí a pozoroju docela často tak ty narážky, rýpání a arogance některých, chápu je to diskuzní fórum, ale někdy je to celkem zbytečný.
...už jenom čekám odpověď typu: tak sem nelez atd...
Vladik

PříspěvekZaslal: so říjen 08, 2011 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Dík, na 1. místě je pro mě funkčnost.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Petey

PříspěvekZaslal: so říjen 08, 2011 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz - v pohode forma,svaly tam nejake su.Ale tiez som si myslel ze tam bude menej tuku ked ide o funkcnost
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: so říjen 08, 2011 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
Frozz - v pohode forma,svaly tam nejake su.Ale tiez som si myslel ze tam bude menej tuku ked ide o funkcnost

koukni se kolik tuku mají koulaři a jak jsou funkční
Frozz.

PříspěvekZaslal: so říjen 08, 2011 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:

No jasně, ale mě stačí, že jsou vidět při cvičení žíly, pruhy na ramenech, 6pack sice není, ale břicho je pevný a kostky se tam rýsují a mají tvar.
Když bych chtěl být víc rýslejší, musel bych dodržovat stravu, a jak už jsem psal - v situaci, ve kterém jsem, mi to prostě nejde. Dík jinak.
Petey

PříspěvekZaslal: so říjen 08, 2011 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

si proste verejne znama osoba tohto fora,si pod zvysenym dohladom
Tracey

PříspěvekZaslal: so říjen 08, 2011 8:36 pm    Předmět: ... Odpovědět s citátem

Já nevím, co se některým nelíbí... Nejen, že Frozz vypadá lépe než většina české populace, ale i lépe než většina lidí, které vídám ve fitku. Každý přece nemusí být vysekaný na kost a mít žíly úplně všude. Navíc na co jsou svaly, které jsou vidět, ale jsou jen na okrasu?

Takže za mě
Korny

PříspěvekZaslal: so říjen 08, 2011 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já nevím co furt řešíte s tukem...prostě má geneticky daný, že má víc tuku. To, že mu jde o funkčnost nemusí znamenat, že musí být vysekanej na kost. Znám z vlastní zkušenosti, že pokud má člověk daný větší % podkožního tuku, je opravdu kurevsky těžký se ho zbavit a stojí to několikanásobně větší úsilí než u ostatních. Taky nikdo z nás neví, jak by vypadal kdyby necvičil...takže třeba je na tom v rámci svých možností velice dobře. Podle mě ideálka...
Frozz.

PříspěvekZaslal: so říjen 08, 2011 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tracey - díky, potěší :)

Korny - dík, ale zase ze mě nedělej nějakýho buřta :-D. Podle bodystat mám zhruba 10-12% podk. tuku, na těle ani 1 fald, stačí ze sebe v posilce dostat trochu vody, a ramena-prsa-ruce napruhovaný, to by myslím tučnej člověk neměl

to je jen pro info pár měsíců stará fotka:

viz:

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VI. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 142, 143, 144 ... 230, 231, 232  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: