|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: ne říjen 16, 2011 5:53 pm Předmět: |
|
|
moc pjekné _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Rostislaw

|
Zaslal: ne říjen 16, 2011 8:22 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | Ja s tim mel taky problemy pri diete, celkove jsem zhubl a byl relativne vyrisovany, ale kostky ne a ne vylezt. |
Nejdřív ty kostky musíš vybudovat, pak můžeš něco vystavovat
Jak už tu bylo jednou řečeno, nejlepší cvik na břicho jsou dřepy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne říjen 16, 2011 8:25 pm Předmět: |
|
|
dřepuju 3x týdně a že bych měl nějaké viditelné břišní svalstvo, to se říct nedá.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne říjen 16, 2011 8:31 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Ja s tim mel taky problemy pri diete, celkove jsem zhubl a byl relativne vyrisovany, ale kostky ne a ne vylezt. |
Jak už tu bylo jednou řečeno, nejlepší cvik na břicho jsou dřepy. |
Nevim, kdyz sem byl maly kluk, tak mne prave brisni svaly videt byly a to jsem samozrejme v te dobe necvicil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: ne říjen 16, 2011 10:08 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | Rostislaw napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Ja s tim mel taky problemy pri diete, celkove jsem zhubl a byl relativne vyrisovany, ale kostky ne a ne vylezt. |
Nevim, kdyz sem byl maly kluk, tak mne prave brisni svaly videt byly a to jsem samozrejme v te dobe necvicil. |
To si pletes svaly s kostma
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne říjen 16, 2011 10:49 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Rostislaw napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Ja s tim mel taky problemy pri diete, celkove jsem zhubl a byl relativne vyrisovany, ale kostky ne a ne vylezt. |
Nevim, kdyz sem byl maly kluk, tak mne prave brisni svaly videt byly a to jsem samozrejme v te dobe necvicil. |
To si pletes svaly s kostma |
ty máš na břiše kosti?
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: po říjen 17, 2011 8:30 am Předmět: |
|
|
a vy si pletete kulturistu s horolezcem ^^, do posilovny uz cca pres rok nechodim :)
a dalsi rozdil ... od doby co jsem prestal nejak straslive busit mam -20kg :) (plus ted jeste kilo musim zhubnout) ... a ono to nabirani nejde zas tak lehce kdyz clovek musi drzet zradlo taktak aby nemel zbytecnou vahu na sobe...ono kdyz pak clovek visi hlavou dolu a je v tom previsu treba x minut, tak uz je to fakt znat ^.^' proto chci jeste trosku ubrat na tucich, pak mozna trosku pribrat svaloviny, ale chtel bych se zastavit nekde mezi 75-78max. (a 78 uz je pro moje rucky docela dost ... pri 80ti uz cejtim velky zatizeni po treninku na prstiky a nad 80 mne po treninku boleli prsty vzdycky)
|
|
| nahoru |
|
 |
dies

|
Zaslal: po říjen 17, 2011 6:22 pm Předmět: |
|
|
@Merrao: Pekne sa obalujes. Len tak dalej.
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
|
| nahoru |
|
 |
Puritania
|
Zaslal: út říjen 18, 2011 10:21 am Předmět: |
|
|
Tak to je dost slušné. Na tu výšku hodně hmoty a v dobre kvalitě.
Ramena hodně dobrý.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út říjen 18, 2011 11:39 am Předmět: |
|
|
ty ramena a trapézy jsou peckový! Tohle je asi tak kousek pod tím, čehož bych jednou rád dosáhl
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|