|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Prinz Eugen

|
Zaslal: ne prosinec 11, 2011 2:30 pm Předmět: |
|
|
neznáš funkci otočit obrázek ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne prosinec 11, 2011 2:35 pm Předmět: |
|
|
Jseš dobrej, neznám osobně moc lidí, co by se dokopalo se sebou něco dělat (neberu v potaz lidi z fora, ty jsou sami o sobě divný  ). Jakým stylem jsi to shazoval? _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Roin

|
Zaslal: ne prosinec 11, 2011 2:40 pm Předmět: |
|
|
Díky moc za otočení ... samo se mi to přetočilo když sem to upnul :)
Jinak se schazováním mi hodně pomohl Zdeněk Razič kterej mi pomáhá vlastně se všim .. to znamená rejže, maso po dobu 3 měsíců + teď vlastně furt i mimo dietu akorát s jiným příjmem sacharidů
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne prosinec 11, 2011 2:43 pm Předmět: |
|
|
Moc hezkej progress. Mimochodem teď vypadáš o dost starší než když jsi byl kulatej :). Jen tak dál, držím palce. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: ne prosinec 11, 2011 2:46 pm Předmět: |
|
|
Jojo, Zdenda je dobrej (zdravim  ) Progres parádní, mám tyhle změny rád
|
|
| nahoru |
|
 |
Roin

|
Zaslal: ne prosinec 11, 2011 2:50 pm Předmět: |
|
|
Díky moc
Joo Zdenda je moc fajn :) hlavně když s něčim potřebuju píchnout tak vždy rád poradí :) a to se do začátku hodí
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne prosinec 11, 2011 2:59 pm Předmět: |
|
|
Obdivuji kazdeho, kdo dokaze se svou postavou udelat takovou zmenu a mnohem vice ty, kteri dokazi zhubnout a "promenit" tuk na svaly nez ty, co naberou hmotu z hubeneho tela. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Roin

|
Zaslal: ne prosinec 11, 2011 3:23 pm Předmět: |
|
|
Díky moc za všechny kladný komentáře
No jinak spokojenej nejsem :)
První cíl byl zhubnout a druhý cíl je hmotu zkvalitnit co nejvíc a ten mám ještě předsebou :)
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: ne prosinec 11, 2011 8:57 pm Předmět: |
|
|
Roin: Super prace! _________________ Vaše přítomnost je tu iritující jako uvařený kaktus v opičím pyžamu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Martas

|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 3:06 pm Předmět: |
|
|
tak jsem se po delsi dobe vyfotil
predstavuji Vam svoji atletickou zimni formu :-P
edit: 186/77
Naposledy upravil Lord_Martas dne čt prosinec 15, 2011 3:15 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 3:08 pm Předmět: |
|
|
LM - hezký, výška váha kolik že? Jinak zdá se mi to, nebo jsou ty záda trochu křivá? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Martas

|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 3:11 pm Předmět: |
|
|
ve stredu je jeden obratel vyhozeny no
brzo si zas skocim do kromclu, aby me tam trochu popravili a zas to bude ok
186/77
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 4:06 pm Předmět: |
|
|
Ta vaha mne take pripada hodne mala k tve vysce, asi mas teda opravdu minimalni % telesneho tuku. Co se svalove hmoty tyka, tak by me celkem zajimal i pohled ze predu. Ja jsem o 3cm vyssi a mam o 13kg vetsi hmotnost. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|