|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
smetak

|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: čt leden 26, 2012 2:03 pm Předmět: |
|
|
miho88: v pohodě by stačila ta třetí fotka, tam vypadáš pěkně
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: čt leden 26, 2012 3:46 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Ja nevidim problem na tom dietit po 4ech mesicich kdyz clovek chce shodit nejaky tuk a vypadat lip. Myslim ze to zalezi na cloveku. Ovsem se nedivim ze to popudilo petrika ktery jako hovno vypadal, vypada a vypadat bude. |
Hosi vy me pobavite zarucene nejvic Borec co vypada jak kdyby vypadl z nejake lecebny, 80% pristepvku je o chcani, a to jsou bohuzel ty co maji asi nejvetsi hodnotu, hnedka za zatackou naschystanej vylizprdelka co o cinku uz nejakej patek nezavadil a na jedne cerno temne fotkce se snazi obhajit ze nekdy nejak vypadal kubaz ten je me celkem uprdele, ten jedinej aspon nejaky vahy zveda, no a Jakoubek, toho uz tady asi nemusi vic lidi jak to tak pozoruju, ono neni se cemu divit...
Hosi drzte se vy ste to proc sem vubec chodim
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: čt leden 26, 2012 5:11 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | jestli chces machrovat tak si aspon smaz ty fotky na profilu, to ti kazi renome na plne care |
Ja si myslim, ze si to trosku nepochopil, na machrovani sou tady jini experti.
Nevim proc bych mel mazat fotky, ktere jsou mimo jine skoro rok stare, ja se nestydim za to, ze jsem od prvniho sahnuti na kliku od posilovny nevypadal jak stalone. Urcite lepsi jak tady vypisovat moudra jako pulka fora, tvarit se jak cutler, pak sem hodi fotku a raci vypinam prohizec bez komentare.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt leden 26, 2012 5:23 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | jestli chces machrovat tak si aspon smaz ty fotky na profilu, to ti kazi renome na plne care |
Vubec nema cenu se s nim bavit, vsak vime sve ne? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: čt leden 26, 2012 5:29 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | ťuťu ňuňu Péťo |
Zajimavej nazor, na tebe docela vykon
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: čt leden 26, 2012 5:50 pm Předmět: |
|
|
nechcete někdo promazat ten bordel? je z toho k blití, jak kdyby si to děcka rozdávaly lopatičkama...a btw youngnazi nemá podle mě špatnou formu, kolik ti je a jak dlouho cvičíš? _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: čt leden 26, 2012 7:12 pm Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | | nechcete někdo promazat ten bordel? je z toho k blití, jak kdyby si to děcka rozdávaly lopatičkama ...a btw youngnazi nemá podle mě špatnou formu, kolik ti je a jak dlouho cvičíš? |
Dneska se tady hodne bavim, ..... mylsím, e ne jenom já.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kiri

|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: pá leden 27, 2012 11:02 pm Předmět: |
|
|
Uff, thats more like it!
Vyborna forma Kiri
Od pristiho trenalu zacnu jezdit trapezy poradne :) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Vikio
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|