|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Rostislaw

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: st únor 22, 2012 3:05 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | Samec: Pěkný, takový atlet ze střední, žádný svalovec, ale ani žádná vychrtlina. Lamač dívčích srdcí. Ten Travolta tam je |
Hehe že bych byl od Travolty levoboček? :D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: st únor 22, 2012 3:09 pm Předmět: |
|
|
Díky všem za pěkné komentáře ... fakt potěšilo ... ty ruce mi bohužel vždycky hodně vyčnívali o proti ostatním partiím... docela už mě to štve.
Jinak teď makám naplno, akorát mě nebaví momentálně psát log (to je ale klasický odjeb)
Zdar všem. :) a ať to roste!
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: st únor 22, 2012 3:23 pm Předmět: |
|
|
bud rad, ze mas poradny pracky, ne? _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: st únor 22, 2012 4:30 pm Předmět: |
|
|
| Samec napsal: | Díky všem za pěkné komentáře ... fakt potěšilo ... ty ruce mi bohužel vždycky hodně vyčnívali o proti ostatním partiím... docela už mě to štve.
Jinak teď makám naplno, akorát mě nebaví momentálně psát log (to je ale klasický odjeb)
Zdar všem. :) a ať to roste! |
99% cvičících má opačný problém
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: čt únor 23, 2012 2:23 pm Předmět: |
|
|
normální relaxační póza :D .. pózování přenechám kulturistům :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: čt únor 23, 2012 2:40 pm Předmět: |
|
|
ten ohlej hřbet/vysazený ramena je jen chyba pózy viď ?
jinak si myslím, že super forma :) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: čt únor 23, 2012 3:14 pm Předmět: |
|
|
Já ani nevím .. nějak jsem se zkroutil a fotl :D .. jinak dík.
|
|
| nahoru |
|
 |
bajt
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: čt únor 23, 2012 6:19 pm Předmět: |
|
|
Kdyz nebudu pocitat prestavky, tak rok a pul .... Jinak zadny pumpovac nejsem ...cvicim 3x tydne .... a dekuji za koment.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: so únor 25, 2012 1:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so únor 25, 2012 2:02 pm Předmět: |
|
|
 dobré dobré a to máš ešte času, dúfam, že trenér z teba všetko nezdrie, ale zas, forma zdá sa bude pekne na čas, reklama na reflex nutrition _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|