|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
Zaslal: po březen 19, 2012 9:27 pm Předmět: |
|
|
Forma super, svetr dolu! _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po březen 19, 2012 9:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: po březen 19, 2012 9:37 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | http://www.bloodyelbow.com/2012/3/19/2884682/ufc-148-michael-bisping-vs-tim-boetsch-mma-news
Boetsch via murder |
Dobrej matchup, ale nejak jiste to pro Boetse nevidim, i kdyz bych mu to pral.
EDIT: Kua chlape kam jsi to dal, jsme totalne OT! :-D _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: po březen 19, 2012 9:41 pm Předmět: |
|
|
jako kdyz uz tady vsude spamujes, tak to aspon delej v topicich k veci _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
|
| nahoru |
|
 |
Nazgul

|
Zaslal: út březen 20, 2012 2:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: út březen 20, 2012 5:24 pm Předmět: |
|
|
Ashur alias Ustinov  super forma... Nazgul taky pecka. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út březen 20, 2012 5:27 pm Předmět: |
|
|
Ustiňák paráda, Nazgul též. Příprava na léto už je skoro hotová :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: út březen 20, 2012 7:33 pm Předmět: |
|
|
petre - zatim to vypada, ze holky slintaj a kluci chtej dolu svetr, aby mohli slintat taky :D svetr nech a forma dobra ;)
jinak jak si vlastne dopadl na zeleznym muzovi? ani jsem to nejak nezaregistroval ... _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út březen 20, 2012 7:35 pm Předmět: |
|
|
Mi řekněte, jakej má smysl shazovat svetr, když za měsíc doroste novej a dvakrát hustší..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út březen 20, 2012 7:41 pm Předmět: |
|
|
| Prasopes. napsal: | petre - zatim to vypada, ze holky slintaj a kluci chtej dolu svetr, aby mohli slintat taky :D svetr nech a forma dobra ;)
jinak jak si vlastne dopadl na zeleznym muzovi? ani jsem to nejak nezaregistroval ... |
nesundavam, necvicim kvuli predvadeni (i kdyz jsme rad, ze to tak vypada)
na ocelakovi druhy 31 benchu, 27 shybu, 104 sedlehu, 26,5minuty na behu, a na kole jsem byl posledni
zachranila mi to silovka _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út březen 20, 2012 7:42 pm Předmět: |
|
|
moocha: I muži mají někdy zvláštní přání _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út březen 20, 2012 7:44 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Mi řekněte, jakej má smysl shazovat svetr, když za měsíc doroste novej a dvakrát hustší.. |
:D až ti naroste, tak pochopíš
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|