|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
01Smajdalf

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mike Priest

|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: čt březen 17, 2011 4:42 pm Předmět: |
|
|
| 01Smajdalf napsal: | dunnoWayne: dvojitý biceps, bys tam nekde nenašel? |
Ne ted nemám ale aspoň jednou za měsíc se " ukážu " tak i takovou dodám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: čt březen 17, 2011 4:55 pm Předmět: |
|
|
Dunno si pis log s tou dietou ne ? Kdyz budes delat nesmysly, tak te aspon nekdo upozorni. Btw jak ses tak mohl vyzrat omg :))) Tak to dopada, kdyz clovek zere normalne :) Suchou rejzu a kuřprsa na tebe :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Priest

|
Zaslal: čt březen 17, 2011 5:04 pm Předmět: |
|
|
dobrej pupicek  ...jinak hmoty mas celkem dost,ted to fakt vysekat na tech 100 kg a bude to slusna forma
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: pá březen 18, 2011 5:09 am Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | Btw jak ses tak mohl vyzrat omg :))) Tak to dopada, kdyz clovek zere normalne :) Suchou rejzu a kuřprsa na tebe :) |
To je teprve ten spravnej hardcore objem ne ?!
Kdybych jsem se odvazil dat sem nejakou svoji aktualku, tak by to vypadalo nejak podobne, akorat Dunno ma mozna mensi vanu nez ja a lepsi pomer hrudnik/pas
Hovnivale, vono to jde tak nejak samo postupně. Člověk chodí do práce, má málo času, někdy jediný jídlo, který stihnu je McDrive do auta, po 12-14hodinach v praci se mi moc nechce nejak si vyvářet na příští den. No a najednou koukáš, že už nejsi bodybuilder ale prasobuilder.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzejvr
|
Zaslal: so březen 19, 2011 7:51 pm Předmět: |
|
|
toFaneK
Klidně můžeš napsat skutečnou váhu, nikdo ti za to hlavu neutrhne :-)
101 kg při tvé výšce vypadá úplně jinak .... . A to ještě soudím, že nohy nemáš skoro žádný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so březen 19, 2011 7:53 pm Předmět: |
|
|
| Dzejvr napsal: | toFaneK
101 kg při tvé výšce vypadá úplně jinak .... . A to ještě soudím, že nohy nemáš skoro žádný. |
omg _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Politolog

|
Zaslal: so březen 19, 2011 7:59 pm Předmět: |
|
|
| Dzejvr napsal: | toFaneK
101 kg při tvé výšce vypadá úplně jinak .... . A to ještě soudím, že nohy nemáš skoro žádný. |
Nevím, co to meleš za blbosti, já měl v lednu v jednu chvíli 104 kg při 183 cm a taky nevypadám ani nijak nabušeně, ani vyžraně, prostě každej vypadá jinak, záleží celkově na proporcích postavy atd.
Naposledy upravil Politolog dne so březen 19, 2011 8:00 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzejvr
|
Zaslal: so březen 19, 2011 7:59 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Dzejvr napsal: | toFaneK
omg |
copak?
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzejvr
|
Zaslal: so březen 19, 2011 8:04 pm Předmět: |
|
|
| Politolog napsal: | | Dzejvr napsal: | toFaneK
Nevím, co to meleš za blbosti, já měl v lednu v jednu chvíli 104 kg při 183 cm a taky nevypadám ani nijak nabušeně, ani vyžraně, prostě každej vypadá jinak, záleží celkově na proporcích postavy atd. |
101 kg rozhodně nemá, možná by ses divil kolik ve skutečnosti váží
|
|
| nahoru |
|
 |
Politolog

|
Zaslal: so březen 19, 2011 8:05 pm Předmět: |
|
|
| Dzejvr napsal: | | Politolog napsal: | | Dzejvr napsal: | toFaneK
Nevím, co to meleš za blbosti, já měl v lednu v jednu chvíli 104 kg při 183 cm a taky nevypadám ani nijak nabušeně, ani vyžraně, prostě každej vypadá jinak, záleží celkově na proporcích postavy atd. |
101 kg rozhodně nemá, možná by ses divil kolik ve skutečnosti váží |
Já to samozřejmě nevím a je mi to jedno, jenom říkám, že podle pohledu na fotku nemůžes soudit.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so březen 19, 2011 8:08 pm Předmět: |
|
|
Metrák klidně vážit může, opravdu mi na tom nepřijde nic tak neuvěřitelnýho. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|