|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
drlift_
|
Zaslal: po březen 21, 2011 6:54 am Předmět: |
|
|
| madball napsal: | když se to tu řeší, tak já si nemyslím, že to není zas až tak nemožný, souhlasím s tím, že je to neobvyklej pohyb, takže je to víc vyjímečný. celkem slušnej je tenhle kluk. je to sice s tréninkem, ale zase v 16 1x220
|
Za prve je to s treninkem a za druhy v bench.triku. Ze by byl poprve v posilovne si teda nemyslim.... Kazdopadne jestli mu je opravdu jen 16 tak je to dost velka rarita.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po březen 21, 2011 8:24 am Předmět: |
|
|
Myslím si,že těch 100 kg BP napoprvé je skoro jistě blbost.
|
|
| nahoru |
|
 |
strudlik
|
Zaslal: po březen 21, 2011 10:37 am Předmět: Re: Lidi proberte se |
|
|
| kid napsal: | | strudlik napsal: | | ... ale spousta mladých kluků zvyklých manuálně pracovat, od mala skakat po stromech, delat kliky, hrat fotbal, hokej na rybnice tak nevidím problém, když lidi který to mají daný genetikou můžou být "korby" i když v životě nebyli v posilovně :) A to nemluvím, když třeba od malička závodně sportují.... |
Hele , ty buď trénuješ na psaní sci-fi a nebo žiješ na jiné planetě než já. |
PRoč? No já měl na každý straně 2-5 kilo + osa v 15 :d O sobě nemluvím, ale už nwm v jakym to bylo topicku něco takového psal Gohan a všichni mu nevěřili... Chtěl jsem hlavně říct, že nemůžu pochopit, že někdo tady někomu nevěří např. váhu a někdy formu když napise ze cvici treba dám příklad půl roku a vypadá dobře.. Prostě hafec lidí co nechodí do posilovny vypadá dobře i tak...
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: po březen 21, 2011 10:43 am Předmět: Re: Lidi proberte se |
|
|
| strudlik napsal: | | ... ale spousta mladých kluků zvyklých manuálně pracovat, od mala skakat po stromech, delat kliky, hrat fotbal, ... |
Proto - ty spousty nějak nikde nejsou vidět. Proto jsou přijímačky k policii a k vojákům jak pro báby?
Za svou praxi jsem zažil jedinýho kluka, co přišel a z místa benčnul stovku. Ale ani u něj si nejsem jistý, že to už někdy nezkusil. Pravda je, že pravidelně necvičil. Jo a byl to pingl, takže z práce to neměl.
|
|
| nahoru |
|
 |
strudlik
|
Zaslal: po březen 21, 2011 10:52 am Předmět: Re: Lidi proberte se |
|
|
| kid napsal: | | strudlik napsal: | | ... ale spousta mladých kluků zvyklých manuálně pracovat, od mala skakat po stromech, delat kliky, hrat fotbal, ... |
Proto - ty spousty nějak nikde nejsou vidět. Proto jsou přijímačky k policii a k vojákům jak pro báby?
Za svou praxi jsem zažil jedinýho kluka, co přišel a z místa benčnul stovku. Ale ani u něj si nejsem jistý, že to už někdy nezkusil. Pravda je, že pravidelně necvičil. Jo a byl to pingl, takže z práce to neměl. |
Nestojím za přesným číslem sto kilo na bench dával jsem to spíše příklad... (Ale jsou jedinci , co to dají)..Ale to je přesně ono, někdo sem napíše něco pro Vás neuvěřitelného nebo vloží fotku kde vypadá fakt dobře , nebo udá svou váhu a Vám se zdá velká a melou se tu strašný h*vna
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: po březen 21, 2011 11:03 am Předmět: Re: Lidi proberte se |
|
|
| strudlik napsal: | | kid napsal: | | strudlik napsal: | | ... ale spousta mladých kluků zvyklých manuálně pracovat, od mala skakat po stromech, delat kliky, hrat fotbal, ... |
Za svou praxi jsem zažil jedinýho kluka, co přišel a z místa benčnul stovku. Ale ani u něj si nejsem jistý, že to už někdy nezkusil. Pravda je, že pravidelně necvičil. Jo a byl to pingl, takže z práce to neměl. |
Nestojím za přesným číslem sto kilo na bench dával jsem to spíše příklad... (Ale jsou jedinci , co to dají)..Ale to je přesně ono, někdo sem napíše něco pro Vás neuvěřitelného nebo vloží fotku kde vypadá fakt dobře , nebo udá svou váhu a Vám se zdá velká a melou se tu strašný h*vna |
Hele, ty šmoulo, podívej se na co jsem reagoval a pak si běž vypláchnout hubu šampónem. Nebo nevstřebáváš psané slovo?
A jsou to jedinci, nebo spousty? Je potřeba si to rozmyslet.
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po březen 21, 2011 11:35 am Předmět: Re: Lidi proberte se |
|
|
| kid napsal: |
Ja nikoho takovyho jeste nevidel. Pokud nekdy cvicil tak to neni az takovej div, ale u nekoho kdo nikdy nedrzel cinku to bude hodne velka vzacnost...
Naposledy upravil drlift_ dne po březen 21, 2011 11:37 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
strudlik
|
Zaslal: po březen 21, 2011 11:36 am Předmět: Re: Lidi proberte se |
|
|
| kid napsal: | | strudlik napsal: | | kid napsal: | | strudlik napsal: | | ... ale spousta mladých kluků zvyklých manuálně pracovat, od mala skakat po stromech, delat kliky, hrat fotbal, ... |
Nestojím za přesným číslem sto kilo na bench dával jsem to spíše příklad... (Ale jsou jedinci , co to dají)..Ale to je přesně ono, někdo sem napíše něco pro Vás neuvěřitelného nebo vloží fotku kde vypadá fakt dobře , nebo udá svou váhu a Vám se zdá velká a melou se tu strašný h*vna |
Hele, ty šmoulo, podívej se na co jsem reagoval a pak si běž vypláchnout hubu šampónem. Nebo nevstřebáváš psané slovo?
A jsou to jedinci, nebo spousty? Je potřeba si to rozmyslet. |
To je úplně jedno, ta původní zpráva byla na to, že několik lidí tu opět neverilo něčemu co je možný a celkem i běžný, že ten kluk má metrák... a na jeden topic co tam neverili ze je možný ten bench.. Nemám čas ani náladu tu psát h*vna do topicu aktuální formy takže už žádnej spam (PS: počet mých příspěvků poukazuje, že tu moc často nepíšu) jo a nejsem šmoula
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po březen 21, 2011 11:36 am Předmět: Re: Lidi proberte se |
|
|
Štrůdl - jak tak koukám, tak vůbec nevíš jak to tady chodí. Víš kolik lidí tady psalo že dá X krát X na bench/dřep/MT, nikdo jim nevěřil, a pak když jsme viděli video (někdy ani to ne), tak ta nedůvěra byla oprávněná? Hrozná technika, 1/3 až poloviční opakování... Bylo jich opravdu HODNĚ, takže na tomhle foru je nedůvěra většinou na místě. Prostě když někdo chce, abychom mu věřili jeho velká čísla či opakování, ať postne video a tím zavře hubu všem. (nenarážím teď na tu váhu 100kg, to mu věřím)
Tak tu nepostuj tyhle debilní smajlíky  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: po březen 21, 2011 11:46 am Předmět: Re: Lidi proberte se |
|
|
| drlift_ napsal: | | kid napsal: |
Ja nikoho takovyho jeste nevidel. Pokud nekdy cvicil tak to neni az takovej div, ale u nekoho kdo nikdy nedrzel cinku to bude hodne velka vzacnost... |
Ne, to už byl starší kluk a jak jsem psal, nedám ruku za to, že už to někdy nezkoušel (spíše asi jo než ne). To je jedinej takovej přírodňák za celá dlouhá léta, co pamatuju.
To štrůdlík - na dálku nikomu váhu neposuzuji. Mám kamaráda co měří nějakých 180 cm, na oko vypadá jak reklama na hlad a váží 90 kg. Neposiluje akorát si občas zahraje házenou a pod.
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po březen 21, 2011 1:04 pm Předmět: |
|
|
Já jsem v 18 dal taky 100 na školní soutěži a předtím žádné posilování specializované nebylo. Hrál jsem sice hokej, kdy jsme v letní přípravě chodili do posilovny, ale to byly docela ojebávačky a bench málo, spíš dřepy n oa v 15 jsem s ním skončil. Pak jsem dělal karate při kterém byl důraz na dynamiku a ne na sílu, tak nevím kde se tam těch 100 vzalo.
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: po březen 21, 2011 1:10 pm Předmět: |
|
|
Gohan : ještě asi před rokem to bylo 90, tvé legendy sílí
EDIT : tak ne opravdu jsi psal 100kg i před rokem tak to je moje chyba _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
Naposledy upravil keba dne po březen 21, 2011 1:18 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: po březen 21, 2011 1:13 pm Předmět: |
|
|
Dynamika jde ruku v ruce se silou. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po březen 21, 2011 1:30 pm Předmět: |
|
|
| keba napsal: | Gohan : ještě asi před rokem to bylo 90, tvé legendy sílí
EDIT : tak ne opravdu jsi psal 100kg i před rokem tak to je moje chyba |
Tak já nemám důvod si vymýšlet, i když při všech těch popshoitech tady prostě je podezřívavost kdo si bude zase tahat z rukávu.
A lunreal: Spletl jsem se, rychlost, ne dynamika. Rychlost úderů a kopů a jak to na karate bývá tak se to cvičilo mlácením do vzduchu.
Nebyl to můj první kontakt s činkou, ale jedno z prvních pokoušených maxek. První bylo na hokeji a tam už jsem zvládl svoji TH.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|