|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
pecina

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: po duben 11, 2011 8:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: po duben 11, 2011 8:38 pm Předmět: |
|
|
Diky, 74 kg konecne se to zas rozhybalo, po prasecaku se tomu nejak nechtelo tyden
|
|
| nahoru |
|
 |
Andilek.Oli

|
Zaslal: čt duben 14, 2011 2:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt duben 14, 2011 3:05 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Predem upozornuji milovniky Susie Curry a Adely Friedmansky, ze vim, ze podle vas svaly nemam a nemam tu co pohledavat, nicmene to je vec subjektivni :-)) |
Sice netusim, co to kdo to nejaka Susie a Adela.....ale tva forma mne je mnohem sympatictejsi nez nejake osvalnatele holky, takze moc pekne _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt duben 14, 2011 3:10 pm Předmět: |
|
|
Andilek - máš velmi pěknou postavu, troufám si říct ideální , teda alespoň na můj vkus. Zpěvněná, štíhlá, udržovaná postava, pěkné
edit: trochu mi přípomínáš Zuzanu :-) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne čt duben 14, 2011 3:12 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt duben 14, 2011 3:11 pm Předmět: |
|
|
fíííha moc pěkný, konečně nějaká žena, co na sobě zdravě maká
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt duben 14, 2011 3:21 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Andilek - máš velmi pěknou postavu, troufám si říct ideální , teda alespoň na můj vkus. Zpěvněná, štíhlá, udržovaná postava, pěkné
|
Jojo, preste tak. Mame na tohle asi stejny vkus. A myslim, ze pokud bude pravidelne cvicit a zdrave jist, muze to byt zachvili takrka dokonale :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: čt duben 14, 2011 3:24 pm Předmět: |
|
|
Už jsme tu tři, co máme podobný vkus.. Pěkný pěkný..
A Seva98 špica prostě, takhle to má vypadat.. _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: čt duben 14, 2011 3:33 pm Předmět: |
|
|
| MiKra napsal: | Už jsme tu tři, co máme podobný vkus.. Pěkný pěkný..
|
čtyři...
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt duben 14, 2011 3:36 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Frozz. napsal: | Andilek - máš velmi pěknou postavu, troufám si říct ideální , teda alespoň na můj vkus. Zpěvněná, štíhlá, udržovaná postava, pěkné
|
Jojo, preste tak. Mame na tohle asi stejny vkus. A myslim, ze pokud bude pravidelne cvicit a zdrave jist, muze to byt zachvili takrka dokonale :-) |
Takřka dokonalé? Si děláš srandu ne Nevím, co by se na jejím těle dalo ještě zlepšovat, soutěžit asi nepůjde, takže tohle je, myslím si, perfektní forma a pro běžné nesoutěžní ambice již právě dokonalé.
Teď více subjektivně: Já bych naopak pár kilo možná přidal. Asi síla zvyku. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt duben 14, 2011 3:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Andilek.Oli

|
Zaslal: čt duben 14, 2011 7:18 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: |
edit: trochu mi přípomínáš Zuzanu :-) |
Dekuji takove srovnani potesi, ale preci jen Zuzana je trosku jina liga, ma drobnejsi kostru (nejspis je i o dost mensi), vic svalove hmoty a je daleko lepe vysekana.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt duben 14, 2011 7:26 pm Předmět: |
|
|
| Andilek.Oli napsal: | | Frozz. napsal: |
edit: trochu mi přípomínáš Zuzanu :-) |
Dekuji takove srovnani potesi, ale preci jen Zuzana je trosku jina liga, ma drobnejsi kostru (nejspis je i o dost mensi), vic svalove hmoty a je daleko lepe vysekana. |
Neva, bral bych vás obě , jen tak dál.
Škoda je, že v téhle době už je celkem raritka (přeháním) vidět pěknou mladou holku (18+), která by měla sportovní štíhlou líbivou postavu...
A když má, tak to má prostě geneticky, ne z pravidelného cvičení. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne čt duben 14, 2011 7:30 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|