|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt duben 21, 2011 2:49 pm Předmět: |
|
|
Samec: Nechces si narust vlasy jako mel Vincent Vega a dat sem pak foto? Vsak ocividne si fanda Pulp Fiction dle tveha avataru :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
shooter

|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: čt duben 21, 2011 3:39 pm Předmět: |
|
|
| MiKra napsal: | | Octopuss napsal: | | MiKra napsal: | Jak kdyby mu z prdele vypadl, tak už tu máme na foru Schwarzeneggera a Travoltu.. |
Kde je ten první? To chci vidět |
http://lide.ronnie.cz/m-k-d1
|
arnold asi uspesne zasunul v CR
|
|
| nahoru |
|
 |
Jayson
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
|
| nahoru |
|
 |
Paye
|
Zaslal: čt duben 21, 2011 10:59 pm Předmět: |
|
|
ostříhej se, už to máš moc dlouhý
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: pá duben 22, 2011 11:15 pm Předmět: |
|
|
super kerky...az budu vedet ze nebudu delat PR pro nejakou vyznamnou company taky necham pokerovat celou pracku..jinak husta banda..ten strejda vousatej je floutek..
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so duben 23, 2011 12:06 am Předmět: |
|
|
| nanobeast napsal: | | super kerky...az budu vedet ze nebudu delat PR pro nejakou vyznamnou company taky necham pokerovat celou pracku..jinak husta banda..ten strejda vousatej je floutek.. |
Tak dlouhý rukáv.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: so duben 23, 2011 1:54 pm Předmět: |
|
|
ten strejda (bože chraň mě  ) Má kéry za 100 litrů. Vedle něj vypadá každej jak holátko. On je taková naše chodská jakuzza. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: so duben 23, 2011 2:01 pm Předmět: |
|
|
ty vole Tome ty ses hrozne vyzranej :) Je me jasny, ze ti to je asi jedno, ale prece jenom aspon trosku vypadat, jakoze cvicim neni spatny ... :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Paye
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: so duben 23, 2011 9:03 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | ty vole Tome ty ses hrozne vyzranej :) Je me jasny, ze ti to je asi jedno, ale prece jenom aspon trosku vypadat, jakoze cvicim neni spatny ... :) |
Já vím, je to šílený a jedno mi to taky není. Takhle zprasenej jsem v životě nebyl. Mam strašný sklony k tomu, přibrat po čemkoli jakmile omezím fyzickou aktivitu. No a teď jsem se strašně zažral při tom 3 měsíčním válení se doma. Buď rád, že jsi neviděl jak to vypadalo asi před měsícem při 120. Ted mam 4 kila dole a -2 cm v pase jen po 14 dnech práce.
Samozřejmě, že s tím chci něco udělat, ale nechám to až na podzim po družstvech, protože teď konečně můžu dřepovat a tahat a vím, že jakákoliv snaha to malinko zkvalitnit mi drasticky ubírá síly. I když tam teda ani tý síly moc není. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so duben 23, 2011 9:09 pm Předmět: |
|
|
.. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne ne duben 24, 2011 11:29 am, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|