|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Rostislaw

|
Zaslal: ne duben 24, 2011 12:35 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | hovnival napsal: | | proc se jako divis, vsak ses tu znamej, jako blazen do tech filmu/treningu ala 300 spartanu nebo jak se to menuje, pak ten mladej kluk ve filmu nikdy to nevzdavej atd. a ti se vyznacujou vysekanym brichem... Pak si to nekde psal u sve fotky, ze kvalita fotky je nanic, foceno mobilem a blabla a ze ses spokojenej, ze pruhy a zily tam jsou, no ja teda nic nevidim, pri 85 kg a jeste pri zamereni na takove treningy a postupy mas prekvapive postavu normalniho kluka, ale neber to zle, jen sem napsal svuj nazor :) |
No blazen nevim, ale když to tak bereš tak ok. Jo vysekaným břichem po několika měsíční dietě, však já teď dietku jedu taky. Jo spokojenej jsem, pruhy a zily jsou taky vidět (nevidíš nic, protože místnost je špatně osvětlená, ale jestli mi nevěříš a soudíš jen podle foto tak tvoje věc, nebudu tě přesvědčovat).
Holt pro příště vím, že nemá cenu sem dávat nějaký fotky, postavu normálního kluka nemám. Nemůžu za to že pro tebe je normální postava 100kg a ruce a nohy jako pařezy, absolutně nefunčkní tělo (pro mě, pozn. mluvím o kultících). |
Ty prostě víš, že 100kg mět nikdy nebudeš a proto nazveš takto vypadající lidi, jako nefunkční těla, aspoň máš útěchu, že onic nepřicházíš.
Ale já tě ujištuji, že jsem v zimě běhal v -10c při TH 112kg a jako nefunkční jsem si nepřipadal a i při momentálních 105kg na 175cm si myslím, že bych se co se kondice týče s tebou mohl rovnat, i když neznám tvou formu.
Neber to zle, ale nemůžeš vydět všechno černobíle.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Orbb

|
Zaslal: ne duben 24, 2011 12:38 pm Předmět: ... |
|
|
kolik byste řekli mě % tuku? (fotky 2 týdny staré v profilu) _________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
|
|
| nahoru |
|
 |
deemao

|
Zaslal: ne duben 24, 2011 12:42 pm Předmět: |
|
|
Nedá mi to a napíšu jen krátký komentář..Frozzi, už minule, když jsi postoval tvoji fromu ti lidi psali, že čekali něco lepšího a ty jsi to svedl na špatné světlo a fotky z mobilu. Teď se odehrála v podstatě ta samá situace..Místo smazání těch fotek (což je trochu zbabělý čin) se prostě s někým domluv ať tě vyfotí pořádně na světle a foťákem a bude po problému. Když už sem tu fotku člověk dá, musí čekat a přijmout i ty kritické komentáře. Dohadovat se o tom, za jak dlouho uděláš vysekané břicho nebo se přít o jídlo je na houby. Je to to samé, jako když lidi tady chtějí video důkazy u osobních výkonů, stejně tak, když trváš na tom, že jsi naproužkovaný a žilnatý, bys měl dodat fotku adekvátní kvality. Podle mě forma dobrá, ale fotky nic neukazující. _________________ Phenom, Last Emperor, Hendo, Meathead.
Kevin Levrone, Frank Zane, Steve Reeves.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne duben 24, 2011 12:51 pm Předmět: |
|
|
Tohle v necelých 19 letech? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: ne duben 24, 2011 1:03 pm Předmět: |
|
|
Prochm tebe je teda kus. Jakou máš váhu např. na těch fotkách s rodinou v ZOO? _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: ne duben 24, 2011 1:08 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Tohle v necelých 19 letech? |
Jo.Ale po 4 letech cvičení.Před tím jsem dělal gimnastiku ale jen tak v tělocvičně s kámošama pro zábavu jinak závodně 7 let orientační běh tak že jsem měl dobrý základ.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: ne duben 24, 2011 1:10 pm Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | | Prochm tebe je teda kus. Jakou máš váhu např. na těch fotkách s rodinou v ZOO? |
Kolem 120kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne duben 24, 2011 1:10 pm Předmět: |
|
|
100kg nikdy mít nebudu, a ani nechci, není to můj cíl. Já věřím že někdo může i při 100kg hmotnosti být funkční a mít dobrou kondici, ale ve většině případů (pořád se bavíme o kulturistech, ne o strongmanech apod.) tomu tak není. Ale to není jen teoretizování, znám několik lidí, co mají okolo 95-100kg (upozorňuju nejsou nijak vysocí), ale když jsem je někdy viděl běhat, nebo provádět nějaký anaerobní trening, prostě vydrželi pár minut a pak KO. Nemluvě o prostém vycházení schodů... V tomhle je každý 2kg znát (ti, co to znají, mi potvrdí)
Asi jsem to i špatně napsal, nechci tu rozjíždět diskuzi na tohle téma, nehodí se to sem a navíc takových "hádek" už tu bylo plno.
Smazal jsem je, protože mě nebaví číst takové neobjektivní komentáře - pozor, já kritiku beru, ale prostě z fotek (zkus si sám stoupnout do špatně osvětlené místnosti a pak si stoupni před světlo v posilce nebo kdekoliv jinde, uvidíš ten rozdíl, opravdu to není výmluva) se dá těžko posoudit, když jsou foceny takovým blbým stylem (můj problém). Nehledě na to, že mi tu nějaký 16-letý nováček napíše že mám 20% tuku a nebo že mám pivas . Byla to moje chyba to sem dávat, příště už sem nic nedám. Deemao, s poslední větou stoprocentně souhlasím, a dík za komentář.
Tu je hlavní problém v tom, že když vidí někoho jak maká, tak že musí být hned nařachanej + samozřejmě vyrýsovaný 6pack. Ale už si neuvědomují, že to je hlavně otázka správného jídelníčku. Cvičit může jak chce, ale v jednom bodě se to pak zastaví, a k posunu dál je třeba upravit stravu. Teď si uvědomuju, že to byla blbost to sem dát, protože pro mě není na prvním místě vzhled. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne ne duben 24, 2011 1:23 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne duben 24, 2011 1:16 pm Předmět: Re: ... |
|
|
| Orbb napsal: | | kolik byste řekli mě % tuku? (fotky 2 týdny staré v profilu) |
Kolem těch 8% počítej _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: ne duben 24, 2011 1:25 pm Předmět: |
|
|
Nedavno jsem prochma tusim videl kdyz sem sel kolem olomouckyho nadrazi (jestli to byl on), a je pomalu sirsi nez vyssi, takovej komiksovej wolverine :) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne duben 24, 2011 1:54 pm Předmět: |
|
|
Frozz:
Tak fotku si sem dal, víš jak vypadala musíš čekat kritiku, to že ji neumíš zkousnout a radši fotku vymažeš je tvůj problém. Tak sem radši nic příště nedávej a máš pokoj.
Tomino:
Ten vychrtlý pas to je něco. Pořádně se najez
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne duben 24, 2011 2:10 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | paye , kdy ty jako byvaly kulturista postnes nejakou formu , docela by me i zajimalo , jestli clovek s tak vytribenym stylem psani bude mit i co ukazat |
Paye tu nedavno jednu fotku daval nepomatujes? A bylo na ni videt vse, jako doslova uplne vse , takze tu moc dlouho nebyla, protoze to muselo byt cenzurovano _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Naposledy upravil Draper dne ne duben 24, 2011 2:11 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|