|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
shooter

|
Zaslal: po prosinec 17, 2012 11:32 pm Předmět: |
|
|
| Conan napsal: | dám ti dobrou radu, když už máš někoho na focení, tak to nemusí dělat přes zrcadlo, ale může přímo |
Ale to zrcadlo strašně zvětšovalo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
coder

|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: út prosinec 18, 2012 2:32 pm Předmět: |
|
|
Pěkná postava,Jako bych se tam viděl, před x lety  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: st prosinec 19, 2012 11:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st prosinec 19, 2012 11:43 pm Předmět: |
|
|
Žádnou asymetrii tam nevidim,moc se pozoruješ  si nakřivo postavenej ...při širokym zádovym nic nevidim  jinak nekecej že nenapumpovaný ,když máš na těch zádech otlačenou tu činku,co já vim když se pořádně cvičej nohy člověk má napumpovaný celý tělo  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st prosinec 19, 2012 11:46 pm Předmět: |
|
|
neviem, podľa mňa parádička, široký zádový pecka, holt len v tom double bi vidieť, že záda nemajú hĺbku a pod., žiadne detaily etc. ale inak viac než slušná postava, torchu mu pripomínajúca borcov starej školy. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: st prosinec 19, 2012 11:53 pm Předmět: |
|
|
Radome, máš super ruce a záda, ale co ten hrudník, to je vcelku trágo, pokud chceš teda dělat kulturistisku, jinak super.
Shooter: poklona, to je hodně dobrý.
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: st prosinec 19, 2012 11:54 pm Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | Žádnou asymetrii tam nevidim,moc se pozoruješ si nakřivo postavenej ...při širokym zádovym nic nevidim jinak nekecej že nenapumpovaný ,když máš na těch zádech otlačenou tu činku,co já vim když se pořádně cvičej nohy člověk má napumpovaný celý tělo . |
Dobře prokoukl si mě jel jsem dřepy (nečekaně) a ta asymetrie je tam trochu, pravá strana je větší jak levá, i na více fotkách když se fotograf trochu posunul.
| Turakam napsal: | | neviem, podľa mňa parádička, široký zádový pecka, holt len v tom double bi vidieť, že záda nemajú hĺbku a pod., žiadne detaily etc. ale inak viac než slušná postava, torchu mu pripomínajúca borcov starej školy. |
díky, široký zádový sval umím roztáhnout. Nemají hloubku to je pravda, nějak pořád nemůžu přijít na to jak ji udělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st prosinec 19, 2012 11:56 pm Předmět: |
|
|
Kua Shootere dobra hrana ses, to jsem si o tobe ani namyslel _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: st prosinec 19, 2012 11:59 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Kua Shootere dobra hrana ses, to jsem si o tobe ani namyslel |
Díky moc Drapere, od tebe to hodně potěší
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt prosinec 20, 2012 12:29 am Předmět: |
|
|
Tak, abychom si tu nelezli jen do prdele, pánové.......... Chápal bych nazvat hranou někoho jako je Rostislaw, ten je na tom slušně, ale třeba já Shooterovi nějak nemůžu příjít na chuť. Mám pocit, že ten kluk cvičí už nějakou dobu a jediné čím jeho postava disponuje, je kosterní stavba s úzkým pasem a od toho odvozenou šířkou ramen. Svalově je to ale slabé. A to objemem i silově.
Naposledy upravil Johncreasy dne čt prosinec 20, 2012 12:48 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: čt prosinec 20, 2012 12:46 am Předmět: |
|
|
taky bych docela stál o nějákou radu jak prohloubit záda :) šířka není problém řekl bych...ale hluboké rýhy v zádech to je proste bomba
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|