|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tom.K.

|
Zaslal: pá březen 29, 2013 11:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Radom

|
Zaslal: pá březen 29, 2013 11:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so březen 30, 2013 6:41 am Předmět: |
|
|
V logu na straně 7 má nějakou fotku z mladí. Ta z boku je sice v triku, ale něco tam vidět je. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: so březen 30, 2013 6:57 am Předmět: |
|
|
| madball napsal: |
V logu na straně 7 má nějakou fotku z mladí. Ta z boku je sice v triku, ale něco tam vidět je. |
to jsem se musel schvalne podivat cos tam nasel.:-) Na ty prvni fotce jsem chciplej,tam mam kolem metraku a mel to bejt dukaz toho,ze jsem taky nemel vanu.:-D Ta druha uz je lepsi,ale myslim ze jsem tam mohl mit tak 45 maximalne. Tu prasoidni fotku mam na fejsu,ani nevim,jestli jsem ji sem nekdy daval. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
kaplii

|
Zaslal: ne březen 31, 2013 9:08 pm Předmět: |
|
|
Taky nevím co se tu řeší, tohle je 45 cm rozhodně. Ale na soutěž je lepší mít hrudník, než ruce.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne březen 31, 2013 9:40 pm Předmět: |
|
|
| kaplii napsal: | | Taky nevím co se tu řeší, tohle je 45 cm rozhodně. Ale na soutěž je lepší mít hrudník, než ruce. |
Tohle řekni profíkům a rozhodčím co je posuzujou
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne březen 31, 2013 9:53 pm Předmět: |
|
|
| kaplii napsal: | | Taky nevím co se tu řeší, tohle je 45 cm rozhodně. Ale na soutěž je lepší mít hrudník, než ruce. |
|
|
| nahoru |
|
 |
Robot2037

|
Zaslal: po duben 01, 2013 11:10 am Předmět: |
|
|
takhle ted vypadam, co myslite? vim ze mam na sobe hodne tuku
mam ted dietu, tak snad na me zbude nejaka pouzitelna hmota, az to shodim.
mam 183cm a lehce pres 100kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: po duben 01, 2013 11:18 am Předmět: |
|
|
15-20kg a neuvidí se nic, nebude co...
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: po duben 01, 2013 11:46 am Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | ok, tak teda ale aspon dopln, jak bys postupoval ty, kdyz se ti muj nazor nelibi |
Já jsem neřekl nic proti tvému názoru, jen jsem ho trošku rozvedl. Jinak teda já bych žádnou dietu nedržel, ale zkvalitnil bych stravu a makal jak čert. A šlo by to samo ( nárůst svalů, úbytek tuku...)
|
|
| nahoru |
|
 |
Robot2037

|
Zaslal: po duben 01, 2013 11:53 am Předmět: |
|
|
kritiku beru, ale zhubnout musim, ja jsem pribral opravdu hodne tuku, protoze jsem zral jak prase. ja byl totiz na zacatku hodne hubeny kdyz jsem zacal. zde jsou stare fotky na foru pro srovnani (3. prispevek odshora).
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po duben 01, 2013 12:15 pm Předmět: |
|
|
| Robot2037 napsal: | | kritiku beru, ale zhubnout musim, ja jsem pribral opravdu hodne tuku, protoze jsem zral jak prase. ja byl totiz na zacatku hodne hubeny kdyz jsem zacal. zde jsou stare fotky na foru pro srovnani (3. prispevek odshora). |
jj ale sel bych do toho jak rika spam, jestli nasadis nejakou brutus dietu, tak prijdes o vsechno
dej si do poradku jidlo a makej dal, jedno jaky trening, ale proste se do toho opri a tuky pujdou dolu sami _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|