Aktuální formy VI.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 87, 88, 89 ... 230, 231, 232  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VI.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VI.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Moocha

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2011 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A navíc mám pocit, že se nám snaží ukázat jiné partie
PS: Ty stehna jsou opravdu snový
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sediwak

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2011 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty jo, díky moc. Tak žádnej úmysl v ukazování jinejch partií jsem neměl, prostě jsem to chtěl nafotit trošku solidnějš, než mizernym mobilem s vytahanejma trenkama, tak vzal trenér lepší foták a rovnou jsem si vzal i závodní plavky.
Robot2037

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2011 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak at je nejaka sranda, tady mate me.
Prvni fotka na zacatku cviceni 27. 11. 2010, 75kg (predtim jsem nikdy neposiloval) a druha soucasna, focena 14. 5. 2011, 87,5kg. Vyska 183cm.

eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2011 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobrý pokrok, ale zdá se mi, že kolem dřepovacího stojanu chodíš po špičkách, aby si ho náhodou nevyrušil.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2011 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ale i ty nohy sou lepší, ale oproti tý supr změně vršku ne tak moc... hlavně ty ramena, jaký narostly... za půl roku pěkná změna ;) jaký jsou cíle?
Robot2037

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2011 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hm tak stehna mi nahodou narostly o 8cm za tu dobu. je fakt ze na ty fotce ty nohy vypadaji jak paratka, hlavne ta spodni cast
ale mas pravdu, na drepovaci stojan nechodim, protoze ho nemame. delam drepy akorat na legpressu a nebo v multipressu.

jestli chcete prirustky vsech partii:
kód:

Hrudník              11.0
Pas                   7.0
Zadek                 6.0
Krk                   2.0
Biceps levý           6.5
Biceps pravý          6.5
Předloktí levé        3.0
Předloktí pravé       3.0
Stehno levé           8.0
Stehno pravé          8.0
Lýtko levé            3.5
Lýtko pravé           3.5

guruhonza: cilem je byt trosku chlap a ne takovy tintitko jak na zacatku. v praci sedim u pocitace 8 hodin denne, tak jsem se rozhodl zacit trosku cvicit. rozhodne ale jeste nejsem spokojen.
MiKra

PříspěvekZaslal: pá květen 20, 2011 6:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Robot2037 napsal:
hm tak stehna mi nahodou narostly o 8cm za tu dobu. je fakt ze na ty fotce ty nohy vypadaji jak paratka, hlavne ta spodni cast
ale mas pravdu, na drepovaci stojan nechodim, protoze ho nemame. delam drepy akorat na legpressu a nebo v multipressu.

jestli chcete prirustky vsech partii:
kód:

Hrudník              11.0
Pas                   7.0
Zadek                 6.0
Krk                   2.0
Biceps levý           6.5
Biceps pravý          6.5
Předloktí levé        3.0
Předloktí pravé       3.0
Stehno levé           8.0
Stehno pravé          8.0
Lýtko levé            3.5
Lýtko pravé           3.5

guruhonza: cilem je byt trosku chlap a ne takovy tintitko jak na zacatku. v praci sedim u pocitace 8 hodin denne, tak jsem se rozhodl zacit trosku cvicit. rozhodne ale jeste nejsem spokojen.

Ty jo, jako pěkná změna, hlavně ramena, ale upřímně 8cm na nohách mi teda nepřijde, 8cm je kurva rozdíl a na těch fotkách by to bylo nezkutečně vidět.. Jako 8cm určitě ne..
Beru to podle sebe, kdy třeba jen 4cm navíc byly na fotkách nohou docela dost vidět..
nanobeast

PříspěvekZaslal: pá květen 20, 2011 8:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ona jedna vec je co je videt a druha co nameril..nevidim duvod proc by si prihazoval..8cm mu teda verim..nejde jen o stehno do strany svoje udela i hamstring..
Lord_Martas

PříspěvekZaslal: pá květen 20, 2011 8:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

2Mikra: kdyz pise 8 tak je to 8 ... proc by si neco vymyslel, zapoj kua mozek ... ze to beres podle sebe ... wtf?
Lidi fakt vas nechapu. 8cm pri celnim postovji nepoznas.

Jinak k Robotovi: velice pekny progress, hlavne ze te to bavi, ze vidis zmeny, pracuj na sobe dal :)
Robot2037

PříspěvekZaslal: pá květen 20, 2011 8:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no hele ja nemam potrebu kecat a metr nelze. ty stehna jsou mereny v horni casti, coz je mozna ten problem, protoze ta spodni cast (hlavy nad kolenem) nenarostly asi o tolik. nejvice mi narostla vnitrni strana stehen v horni casti u rozkroku a na ty fotce je to taky videt, i kdyz v tech cernych trenkach to trosku zanika. navic uz mi praskly dvoje dziny kdyz jsem se ohnul zavazat si botu, protoze jsem se do nich nevesel a byl jsem v nich hrozne narvany a kratasy co jsem nosil loni v lete jsou mi taky maly.

jinak vsem diky.
MiKra

PříspěvekZaslal: pá květen 20, 2011 9:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No nepodezřívám tě, že by si tu klamal, ale že ses mohl třeba uměřit, co já vím.. Jestli ti narostli hamstringy, tak to potom jo, ale takhle ze předu bych tolik neřekl..
peace
frode

PříspěvekZaslal: pá květen 20, 2011 10:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jezisi, jemu narostly ty stehna 8 cm v obvodu a ne je opticky do sirky! Je tam videt zlepseni a hotovo! Nereste blbosti. Posledni dobou se tady sesla snuska kluku, co kazdyho zpochybnuje a vyvraci mu jeho fakty. Otravni lide!

Robot2037: Jen tak dal, jses na dobre ceste. Zlom vaz!
Robot2037

PříspěvekZaslal: pá květen 20, 2011 10:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

je zbytecne se hadat. ja se ani nedivim a na kluky se nezlobim. ta zmena na stehnech fakt neni tolik videt. pritom jsem si rikal jak mi hezky rostou. jen proste nemam na stranach takovy ty batohy, no. sam jsem byl trosku zklamany, kdyz jsem porovnaval na fotkach stehna pred a po, ale zkusim na nich zamakat vic. s posilovanim prece jeste nekoncim.
frode

PříspěvekZaslal: pá květen 20, 2011 10:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasne, trpelivost prinasi ovoce! Jen tak dal, sam vidis vysledky nejlip, nikomu jinymu nic dokazovat nemusis, pze to delas pro sebe, ne.
Sith_cz

PříspěvekZaslal: pá květen 20, 2011 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli vydržíš a pojedeš pořád takhle, tak se nejspíš i dočkáš... gj

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VI. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 87, 88, 89 ... 230, 231, 232  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: