Aktuální formy VII.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 158, 159, 160 ... 339, 340, 341  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VII.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Č174

PříspěvekZaslal: po červen 10, 2013 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cratach napsal:
Na svou vejsku mas sirokou kostru, sice to trva obalit dyl, nez u nejakyho tintitka, ale v konecnym vysledku je to lepsi. Bud rad, svaly se daj nafouknout, kosti ne.

ja bych teda bral vytahlejsi kostru a rovny zada, než tu moji kyfozu, skoliozu a lordozu dohromady, ale nechci brečet, beru to jako dar

Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lunreal

PříspěvekZaslal: po červen 10, 2013 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle mě to spíš souvisí s držením těla a svěšenými (gotickými) rameny, které tak nevyniknou. Ale souhlasím s Jarim, že když není vidět svalový přechod trapezy-ramena-kozy a je to plynule spojené, nevypadá to nic extra. Ale času dost, za dalších x let to bude zas vypada ještě jinak a líp.
Narcooo

PříspěvekZaslal: po červen 10, 2013 3:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stehnaky - 3 tyden Y3T
jamesco

PříspěvekZaslal: po červen 10, 2013 3:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nemáš někde srovnávačku? šlape ti to dobře ten trénink?
Rostislaw

PříspěvekZaslal: po červen 10, 2013 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Č174 napsal:
jari napsal:
Č174: Už seš chlap, ale na to jak máš široký ramena, tak jsou dost slabý. Ruce vem čert ale masitější ramena by tu postavu vyšvihly uplně na jinej level. Kozy dobrý.

Jari: Díky, na ramenách v poslední době makám fest, ale o moc lepsi asi nebudou mám dlouhé ruce. Na prsa cvičim uplné minimum.. Vždycky me tu krev z tech ramen stáhnou aspon mi to tak přijde.. Jinak mám kratší a širší trup nevím zda by ještě širší ramena nevypadali už moc komicky.. Spíš bych ted chtěl hmotu kterou mám pomalu zkvalitnovat.. nic drastickeho.

Chce to dát dolů tuk a ony ty ramena vylezou.
Já jsem vcelku masitý, ale šířka ramen je u mě slabší.
Ted jsem sudnal nějaký to kilo loje dolů a ono to hned vypadá líp, hlavně poměr pas ramena a v neposlední řadě dostanou tvar, takže potom vypadají tak nějak symetričtěji vůči zbytku těla.
mirus

PříspěvekZaslal: út červen 11, 2013 8:38 am    Předmět: exhibice Kaceřov Odpovědět s citátem

objemová forma měsíc po jarních závodech

Mates-daoc

PříspěvekZaslal: út červen 11, 2013 11:08 am    Předmět: super Odpovědět s citátem

tlustochu ,
jde vidět že maso zabíra a reflex taky
Insano41

PříspěvekZaslal: út červen 11, 2013 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:

Chce to dát dolů tuk a ony ty ramena vylezou.
Já jsem vcelku masitý, ale šířka ramen je u mě slabší.
Ted jsem sudnal nějaký to kilo loje dolů a ono to hned vypadá líp, hlavně poměr pas ramena a v neposlední řadě dostanou tvar, takže potom vypadají tak nějak symetričtěji vůči zbytku těla.

tak to se těším na aktuálku, protože zrovna tvoje formy mě fakt baví
enemec

PříspěvekZaslal: út červen 11, 2013 7:02 pm    Předmět: cvičím 5tý měsíc.. Odpovědět s citátem

nasrat

Naposledy upravil enemec dne st červen 12, 2013 7:14 pm, celkově upraveno 2 krát
enemec

PříspěvekZaslal: út červen 11, 2013 7:04 pm    Předmět: Re: cvičím 5tý měsíc.. Odpovědět s citátem

Naposledy upravil enemec dne st červen 12, 2013 7:15 pm, celkově upraveno 1 krát
cipinek

PříspěvekZaslal: út červen 11, 2013 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vypadá to, že jsi pár kilo kvalitní svalové hmoty přibral, to jsi chtěl?
Frozz.

PříspěvekZaslal: út červen 11, 2013 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pěkné zlepšení!
Lada78
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červen 11, 2013 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proboha..Co to zase je? Proc sem mate potrebu hazet takovehle nic? Vzdyt tim degradujete praci tech borcu, co maji opravdu co ukazat. To je vazne hruza. Par super fotek a pak zase takovahle zoufalost. To jste na tom se sebevedomim opravdu tak spatne? : ( ( (
Turakam

PříspěvekZaslal: út červen 11, 2013 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lada78 napsal:
Proboha..Co to zase je? Proc sem mate potrebu hazet takovehle nic? Vzdyt tim degradujete praci tech borcu, co maji opravdu co ukazat. To je vazne hruza. Par super fotek a pak zase takovahle zoufalost. To jste na tom se sebevedomim opravdu tak spatne? : ( ( (

Netrep, borec sa zlepšil, každý, kto sa o niečo snaží má právo byť pochválený a motivovaný ísť ďalej, zlepšovať sa, robiť to, čo ho baví, čo je na tom zlého, profíkov a amatérov si sleduje v iných topicoch, máš ich tu xy + main web, mne vždy skôr prijde nepatričné, ked sem postujú fotky súťažní, ktorí by na fóre mohli odovzdať tony užitočných informácií, ale príspevkov od nich nula-nič.
Peca

PříspěvekZaslal: út červen 11, 2013 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taky mam ten pocit,treba mirus to je vylozene pastva pro oci,krasne svaly a zbytek tady nejak o nicem,mam takovy pocit ze kdyz nam bylo s kamosema mezi 15-18 a fakt jsme cviceni zrali,ne jen o tom mluvili, byli vsichni o level dal nez tyhle hovna a jeste bych si sakra rozmyslel zda neco poslu a co k tomu napisu,tady se to vylozene hemzi bridilama a odpadem, az na par vyjimek. jestli jsem nekoho urazil,tak je mi to jedno

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 158, 159, 160 ... 339, 340, 341  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: