|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Č174

|
Zaslal: po červen 10, 2013 12:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Lunreal

|
Zaslal: po červen 10, 2013 12:54 pm Předmět: |
|
|
Podle mě to spíš souvisí s držením těla a svěšenými (gotickými) rameny, které tak nevyniknou. Ale souhlasím s Jarim, že když není vidět svalový přechod trapezy-ramena-kozy a je to plynule spojené, nevypadá to nic extra. Ale času dost, za dalších x let to bude zas vypada ještě jinak a líp. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Narcooo

|
|
| nahoru |
|
 |
jamesco

|
Zaslal: po červen 10, 2013 3:35 pm Předmět: |
|
|
nemáš někde srovnávačku? šlape ti to dobře ten trénink?
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: po červen 10, 2013 4:14 pm Předmět: |
|
|
| Č174 napsal: | | jari napsal: | | Č174: Už seš chlap, ale na to jak máš široký ramena, tak jsou dost slabý. Ruce vem čert ale masitější ramena by tu postavu vyšvihly uplně na jinej level. Kozy dobrý. |
Jari: Díky, na ramenách v poslední době makám fest, ale o moc lepsi asi nebudou mám dlouhé ruce. Na prsa cvičim uplné minimum.. Vždycky me tu krev z tech ramen stáhnou aspon mi to tak přijde.. Jinak mám kratší a širší trup nevím zda by ještě širší ramena nevypadali už moc komicky.. Spíš bych ted chtěl hmotu kterou mám pomalu zkvalitnovat.. nic drastickeho. |
Chce to dát dolů tuk a ony ty ramena vylezou.
Já jsem vcelku masitý, ale šířka ramen je u mě slabší.
Ted jsem sudnal nějaký to kilo loje dolů a ono to hned vypadá líp, hlavně poměr pas ramena a v neposlední řadě dostanou tvar, takže potom vypadají tak nějak symetričtěji vůči zbytku těla.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: út červen 11, 2013 11:08 am Předmět: super |
|
|
tlustochu ,
jde vidět že maso zabíra a reflex taky
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
|
| nahoru |
|
 |
enemec
|
Zaslal: út červen 11, 2013 7:02 pm Předmět: cvičím 5tý měsíc.. |
|
|
Naposledy upravil enemec dne st červen 12, 2013 7:14 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
enemec
|
Zaslal: út červen 11, 2013 7:04 pm Předmět: Re: cvičím 5tý měsíc.. |
|
|
Naposledy upravil enemec dne st červen 12, 2013 7:15 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út červen 11, 2013 7:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út červen 11, 2013 7:49 pm Předmět: |
|
|
Pěkné zlepšení! _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Lada78
Anonymní
|
Zaslal: út červen 11, 2013 7:55 pm Předmět: |
|
|
Proboha..Co to zase je? Proc sem mate potrebu hazet takovehle nic? Vzdyt tim degradujete praci tech borcu, co maji opravdu co ukazat. To je vazne hruza. Par super fotek a pak zase takovahle zoufalost. To jste na tom se sebevedomim opravdu tak spatne? : ( ( (
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út červen 11, 2013 7:57 pm Předmět: |
|
|
| Lada78 napsal: | | Proboha..Co to zase je? Proc sem mate potrebu hazet takovehle nic? Vzdyt tim degradujete praci tech borcu, co maji opravdu co ukazat. To je vazne hruza. Par super fotek a pak zase takovahle zoufalost. To jste na tom se sebevedomim opravdu tak spatne? : ( ( ( |
Netrep, borec sa zlepšil, každý, kto sa o niečo snaží má právo byť pochválený a motivovaný ísť ďalej, zlepšovať sa, robiť to, čo ho baví, čo je na tom zlého, profíkov a amatérov si sleduje v iných topicoch, máš ich tu xy + main web, mne vždy skôr prijde nepatričné, ked sem postujú fotky súťažní, ktorí by na fóre mohli odovzdať tony užitočných informácií, ale príspevkov od nich nula-nič. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|