|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
FRANKLIN

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jirdano

|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 10:04 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 11:36 am Předmět: |
|
|
skoda toho hrudniku, jinak super
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 12:54 pm Předmět: |
|
|
jirdano - a já si o tobě myslel, že si 70kg pavouk _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 2:07 pm Předmět: |
|
|
raw - jo s hrudníkem bojuju od začátku, teď sem ho sice už o kus zlepšil, ale zase je čim dál víc vidět ta asymetrie (levý rameno nemam na 100% ok, takže levá koza mi víc zabírá a víc roste)
frozz - já mam strašně velkou hlavu, takže na všech fotkách vypadam o 10-15kg lehčí _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 2:27 pm Předmět: |
|
|
Jirdano vypadá to super,libí se mi to. Na ty kozy vyzkoušej unilaterární cvičení .. mě to docela pomohlo a teď už nepoznám mezi kozama rozdíl. Taky je do dost o technice a jakmile jedeš každou rukou byť jen toršku jinak,může se to pak nepříznivě projevit v asymetrii těch svalů.
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 3:05 pm Předmět: |
|
|
kubaz - se zádama se taky počítá do budoucna, ono obecně jestli chci vylízt na prkna se svojí kostrou, tak musim nadřít na objem co to pude
patrikdunych - já mam právě ale ten problém, že to slabší levý rameno mi vždycky utáhne menší část zátěže než pravý i kdybych to jel na milimetr přesně.. nicméně unilatrárně sem to jezdit nezkoušel, šanci bych tomu dát moh _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 4:50 pm Předmět: |
|
|
Zkus ubrat váhu a soustředit se na tu slabší stranu ..nebo cvič převážně s jednoručkama..
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 5:19 pm Předmět: |
|
|
radom - top genetika, pokracuj a hodne o tobe uslysime
|
|
| nahoru |
|
 |
Alexicek

|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 6:27 pm Předmět: |
|
|
jirdano - kolik máš přes ruku ?
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 7:53 pm Předmět: |
|
|
| Alexicek napsal: | | jirdano - kolik máš přes ruku ? |
44 _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 8:36 pm Předmět: |
|
|
Moja aktualna forma/neforma pri 91kg BW. Nic moc to nie je, ale predsa o dost menej zaliate, nez je u mna zvykom, tak s tym dokazem zit :D
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 8:48 pm Předmět: |
|
|
Nahodou slusne. Kusok by som zamakal na trapezach (neviem ako je to s chrbtom ale asi tiez kusok) a bol spokojny
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|