|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: pá srpen 02, 2013 8:16 pm Předmět: |
|
|
a stále lepšie jak 85percent fóra, luxus! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Reiben

|
Zaslal: pá srpen 02, 2013 8:18 pm Předmět: |
|
|
freimen: paráda  , plánuješ hubnout nebo přibírat? _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
ghost333
|
Zaslal: so srpen 03, 2013 12:12 am Předmět: |
|
|
taky bych chtel za sparringa Djokovice
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: so srpen 03, 2013 2:59 am Předmět: Re: . |
|
|
| Freimen napsal: | 84 kg, 8 týdnů přípravy (vypadám zalitý tím, jak piju velkou kolu denně, ale nemůžu si pomoct :)
|
Light/zero nebo normální? Jinak forma super.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: so srpen 03, 2013 7:37 am Předmět: |
|
|
díky chlapi, je to bohužel normální kola, ještě mi chutná cherry, ale to nic neřeší, ty light nemůžu od té doby, co jsem se jich jednou v dietě přepil
| Reiben napsal: | freimen: paráda , plánuješ hubnout nebo přibírat? |
teď momentálně příprava na Spartan Race, takže to se tak říci nedá, plánuju přibrat co nejvíce kvalitní svalové hmoty, ale tím, jak běhám, to samozřejmě vypadá trošku jinak, i trénink je jiný, více doplňkových sportů, větší točení s rozsahem opakování a typem daného tréninku silový/dynamický/vytralostí/doplňkový sport...ale podle toho, jak to dopadne, se uvidí dál :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: so srpen 03, 2013 12:41 pm Předmět: |
|
|
secret:  paráda. Jak vypadá u tebe strava? _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: so srpen 03, 2013 1:00 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | secret: paráda. Jak vypadá u tebe strava? |
dosť biedne v poslednej dobe
|
|
| nahoru |
|
 |
DeathFish
|
Zaslal: ne srpen 04, 2013 11:25 am Předmět: |
|
|
secret: tyvole masakr ;) respekt
|
|
| nahoru |
|
 |
jugosek

|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá srpen 09, 2013 2:43 pm Předmět: |
|
|
teda tady to jde nahoru, to jsou formy, z fleku byste mohli na prkna kondičáků/klasiků, moc dobrá práce, chlapi!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá srpen 09, 2013 2:51 pm Předmět: |
|
|
tak ted uz jsem aktualku davat nebudu
bud mi ji poplivete a nebo me freimen posle producirovat se v plaveckach
nevim co je horsi _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
jugosek

|
Zaslal: pá srpen 09, 2013 2:51 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | teda tady to jde nahoru, to jsou formy, z fleku byste mohli na prkna kondičáků/klasiků, moc dobrá práce, chlapi! |
sranda musí bejt
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|