Aktuální formy VII.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 231, 232, 233 ... 339, 340, 341  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VII.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Moocha

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2014 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Moocha napsal:
Jo. Je tam spousta práce a poznávání vlastního těla ( ) ale takovou formu naturálně žádný zasněný hoch neudělá. Abych byl fér, tak by ji drtivá většina zasněných hochů neudělala ani s bobulkami.

vidím to opačne, ale peter by to mal hlavne skúsiť vo physique, ako mu mnohí radia, na kulturistiku nejakej vyššej úrovne to bez zodpovedajúcej genetiky nebude, je príkladom pokiaľ sa dá zájsť, ale kde sú aj hranice

Bobule dneska zkusí každej druhej Franta. Já jsem na živo z těch Frantů ještě neviděl žádného, který by se formou třeba jen blížil Petrovi. Ale tak třeba je to náhoda.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2014 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jnerez napsal:
Sorry, ale tohle sou jen fráze Petře. Takovej (nebo dost podobnej) progres udělá s těmi anaboliky asi každý.

nechtel jsem aby to vyznelo jako fraze. O to mi neslo, kdyz pomines AS, mel jsem na mysli to, ze jsem mohl zustat jako moji kamaradi, chodit do hospody, parit, zit obycejnej a jednoduchej zivot, ale misto toho kdyz clovek obetuje cas, venuje usili, muze se nekam dostat. Ja myslim, ze jsem se dostal sem na misto v mem zivote, prave kvuli tomuhle cviceni, radu, ktery mi to dalo. Ale jeste jednou, tohle vse myslim, pro mlady kluky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
flew

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2014 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jnerez napsal:
Sorry, ale tohle sou jen fráze Petře. Takovej (nebo dost podobnej) progres udělá s těmi anaboliky asi každý.

a ještě dřív

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2014 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

flew napsal:
jnerez napsal:

a ještě dřív

Tak to dokaž. A né obrázkem Colemana.... chápeš co myslím ;)
flew

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2014 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6
Poník

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2014 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tudíž jsi nepochopil, co jsem naznačoval
flew

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2014 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
Tudíž jsi nepochopil, co jsem naznačoval

ne?

yura

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2014 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Me by hlavne zajímalo, jestli opravdu doslo i na ten insulin a rustak jak se Pakosta kasal, ze vsem vytre zrak jak to tam napali a bude z neho v offseason 280lb monstrum. Na fitness modela je to super, ale na kulturistiku to fakt není, ikdyz si to nejakou dobu namlouval a ohanel se nejakyma trofejemi/poharama, který mají v kulturistickym svete hodnotu asi jako prazdna pixla od proteinu... Jinak jak to tak vypada, tak dobře pro nej, ze zmoudrel a nelame to přes koleno. Plno jinych to nepochopi nikdy a zbytecne si nici zdravi a zenou se za necim ceho nikdy nedosahnou.

Naposledy upravil yura dne út březen 25, 2014 8:59 pm, celkově upraveno 1 krát
Oddo

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2014 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petr má prostě moc hezkou formu a upřímně bysme se všichni měli vysr*t na to jestli si dává na noc tvaroh samotný nebo s "marmeládou" určitě už si každý domyslí..
Jistě, že taková forma jde udělat i v mnohem kratším čase, to je asi bez diskuze, ale hodně z nás takovou formu neudělá nikdy, takže tak
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
drlift_

PříspěvekZaslal: st březen 26, 2014 7:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemuzu si pomoct, ale pred temi 9 lety mi prijde spokojenejsi :)
to je on

PříspěvekZaslal: st březen 26, 2014 8:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozdíl mezi váma a Pakostou je, ikdyby už od zítra nespokl jedinou tabletu, dotáhl to dál než vy a jeho zkušenosti a úspěchy jsou hmatatelné. Vám ostatním, co se trapně otíráte o AS, už nažvdy zůstane jen plná pusa keců.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: st březen 26, 2014 8:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
Nemuzu si pomoct, ale pred temi 9 lety mi prijde spokojenejsi :)

ja myslim, ze ted je jako tatinek pekne holcicky spokojenejsi....jen musi litat na 110%
CIZO

PříspěvekZaslal: st březen 26, 2014 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já myslím, že každý rozumný člověk pochopil, že Petrova (on se určitě neurazí, ví že to nemyslím zle) slušná, ale nikterak zázračná forma a soutěžní kariéra ho teď určitě nenaplňují. Má teď rodinu, práci co ho baví a asi ho i slušně živí a celkově je takový úplně jiný, rozumnější :) To tělo je teď jen příjemný bonus.

Derek Poundstone
r@mbo

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2014 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to kdejakej mezomorf dá za 2-3 roky sem tam cvičení, semtam chlastání s průměrnou stravou (reálný případy co znám) a vypadá to ještě líp - něco jako ta fotka před nim s červenou trenkou, ale každej není mezomorf (a nemá to zadarmo) a o to je pak cennější každý kilo masa co nabere.. já tam vidím spoustu práce, dřiny a odříkání - s genetikou to zvládne každej pablb, ale ektomorf, kterej vidí že mu to neroste - pač je to proti přírodě, nemá co růst pač vláken je tam minimum - ale stejně řekne nas*at! a nevzdá to.. tak tomu tleskám
člověk

PříspěvekZaslal: pá březen 28, 2014 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

17 let, nalačno (už spíše pod )93 kg, 180 cm... leze to dolů ale chce to zabrat...
Více fotek případně v logu ...

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 231, 232, 233 ... 339, 340, 341  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: