|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
Zaslal: út březen 25, 2014 8:30 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Moocha napsal: | Jo. Je tam spousta práce a poznávání vlastního těla ( ) ale takovou formu naturálně žádný zasněný hoch neudělá. Abych byl fér, tak by ji drtivá většina zasněných hochů neudělala ani s bobulkami. |
vidím to opačne, ale peter by to mal hlavne skúsiť vo physique, ako mu mnohí radia, na kulturistiku nejakej vyššej úrovne to bez zodpovedajúcej genetiky nebude, je príkladom pokiaľ sa dá zájsť, ale kde sú aj hranice |
Bobule dneska zkusí každej druhej Franta. Já jsem na živo z těch Frantů ještě neviděl žádného, který by se formou třeba jen blížil Petrovi. Ale tak třeba je to náhoda.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petr Prielozny

|
Zaslal: út březen 25, 2014 8:30 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | | Sorry, ale tohle sou jen fráze Petře. Takovej (nebo dost podobnej) progres udělá s těmi anaboliky asi každý. |
nechtel jsem aby to vyznelo jako fraze. O to mi neslo, kdyz pomines AS, mel jsem na mysli to, ze jsem mohl zustat jako moji kamaradi, chodit do hospody, parit, zit obycejnej a jednoduchej zivot, ale misto toho kdyz clovek obetuje cas, venuje usili, muze se nekam dostat. Ja myslim, ze jsem se dostal sem na misto v mem zivote, prave kvuli tomuhle cviceni, radu, ktery mi to dalo. Ale jeste jednou, tohle vse myslim, pro mlady kluky.
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út březen 25, 2014 8:40 pm Předmět: |
|
|
| flew napsal: | | jnerez napsal: | | Sorry, ale tohle sou jen fráze Petře. Takovej (nebo dost podobnej) progres udělá s těmi anaboliky asi každý. |
a ještě dřív |
Tak to dokaž. A né obrázkem Colemana.... chápeš co myslím ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: út březen 25, 2014 8:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: út březen 25, 2014 8:58 pm Předmět: |
|
|
Me by hlavne zajímalo, jestli opravdu doslo i na ten insulin a rustak jak se Pakosta kasal, ze vsem vytre zrak jak to tam napali a bude z neho v offseason 280lb monstrum.  Na fitness modela je to super, ale na kulturistiku to fakt není, ikdyz si to nejakou dobu namlouval a ohanel se nejakyma trofejemi/poharama, který mají v kulturistickym svete hodnotu asi jako prazdna pixla od proteinu... Jinak jak to tak vypada, tak dobře pro nej, ze zmoudrel a nelame to přes koleno. Plno jinych to nepochopi nikdy a zbytecne si nici zdravi a zenou se za necim ceho nikdy nedosahnou.
Naposledy upravil yura dne út březen 25, 2014 8:59 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: út březen 25, 2014 8:58 pm Předmět: |
|
|
Petr má prostě moc hezkou formu a upřímně bysme se všichni měli vysr*t na to jestli si dává na noc tvaroh samotný nebo s "marmeládou"  určitě už si každý domyslí..
Jistě, že taková forma jde udělat i v mnohem kratším čase, to je asi bez diskuze, ale hodně z nás takovou formu neudělá nikdy, takže tak
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: st březen 26, 2014 7:32 am Předmět: |
|
|
Nemuzu si pomoct, ale pred temi 9 lety mi prijde spokojenejsi :)
|
|
| nahoru |
|
 |
to je on
|
Zaslal: st březen 26, 2014 8:43 am Předmět: |
|
|
Rozdíl mezi váma a Pakostou je, ikdyby už od zítra nespokl jedinou tabletu, dotáhl to dál než vy a jeho zkušenosti a úspěchy jsou hmatatelné. Vám ostatním, co se trapně otíráte o AS, už nažvdy zůstane jen plná pusa keců.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st březen 26, 2014 8:54 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | Nemuzu si pomoct, ale pred temi 9 lety mi prijde spokojenejsi :) |
ja myslim, ze ted je jako tatinek pekne holcicky spokojenejsi....jen musi litat na 110%
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st březen 26, 2014 8:55 am Předmět: |
|
|
Já myslím, že každý rozumný člověk pochopil, že Petrova (on se určitě neurazí, ví že to nemyslím zle) slušná, ale nikterak zázračná forma a soutěžní kariéra ho teď určitě nenaplňují. Má teď rodinu, práci co ho baví a asi ho i slušně živí a celkově je takový úplně jiný, rozumnější :) To tělo je teď jen příjemný bonus. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
r@mbo

|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: pá březen 28, 2014 9:20 pm Předmět: |
|
|
17 let, nalačno (už spíše pod )93 kg, 180 cm... leze to dolů ale chce to zabrat...
Více fotek případně v logu  ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|