Aktuální formy VII.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 278, 279, 280 ... 339, 340, 341  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VII.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hulkie

PříspěvekZaslal: st listopad 12, 2014 6:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

SIA napsal:
to vypadá, že teď je borec ten kdo sype a řekne to

o dost větší, než ten, co vykládá, že nic nebere a přitom jo...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Samec

PříspěvekZaslal: st listopad 12, 2014 6:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Presne tak, nekteri jsou fakt tak hloupi, ze si mysli ze z jedne prumerne kury budu tahat 200 asi. I pred kurou jsem dal benc 115, drep 130 tady jde spis o to, ze pred sypkou bych nedal 5x12x 110kg ale jen treba 4x6 to same plati u bence. Nechapu jak si nekdo muze myslet ze za 10 tydnu s obycejnou sypkou prida na drepu a benci +40kg. To nemluvim o tom ze se nesoustredim na silu. Ja nepotrebuju bencovat 150 naco mi to kurva je. Ale rikat o nekom kdo bencne 130, drepne 150 ze nema silu, je závist :D
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st listopad 12, 2014 7:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

:o)ale notak...nerozčiluj se. Chtěl jsem Tě pochválit, ale nějak se to zvrtlo. Vypadáš dobře a ta závist:o) V 17ti jsem benčoval 162,5 kg při 123 kg, takže asi nějak podobně jako ty a to jsem mizernej benčař ty závist:o) Chápu ale, že necvičíš silově. Výstupem mělo asi být, že na podobnou postavu a sílu není třeba bobulí, ale zase ať si každý dělá co chce - neodsuzuji to.
Jen, ať si někteří začátečníci nespojují hned nadprůměrnou postavu s potřebou/nutností dopingu.

...a jinak, ať se daří:o)
JENDA10

PříspěvekZaslal: st listopad 12, 2014 7:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
....Výstupem mělo asi být, že na podobnou postavu a sílu není třeba bobulí.....

To platí pro určitou část (třeba i většinu) populace, ale určitě ne pro každýho. Se silou je to ještě diskutabilní, protože ty výkony nejsou při vší úctě vážně nic moc, ale podobnou postavu, jako má Samec, rozhodně nemůže mít každej bez sypky. To zase buďme seriózní.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st listopad 12, 2014 9:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano, seriózní. Odborné hladisko je rozhodujúce:o)
Riku

PříspěvekZaslal: st listopad 12, 2014 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
:o)ale notak...nerozčiluj se. Chtěl jsem Tě pochválit, ale nějak se to zvrtlo. Vypadáš dobře a ta závist:o) V 17ti jsem benčoval 162,5 kg při 123 kg, takže asi nějak podobně jako ty a to jsem mizernej benčař ty závist:o) Chápu ale, že necvičíš silově. Výstupem mělo asi být, že na podobnou postavu a sílu není třeba bobulí, ale zase ať si každý dělá co chce - neodsuzuji to.
Jen, ať si někteří začátečníci nespojují hned nadprůměrnou postavu s potřebou/nutností dopingu.

...a jinak, ať se daří:o)

Sakra, já v 17ti vážil polovinu co ty a benchoval sotva 70kg
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st listopad 12, 2014 11:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bylo to v kvalitě prase (15 let 65 kg, BP v cca 12-13ti jsem měl 22 kg).
Na soutěž osekáno na 94,65 kg.
kubaz

PříspěvekZaslal: st listopad 12, 2014 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz se podivas tak celkove to takhle je, juniorskych talentu je vsude plna kopa, jakmile prijde prace povinnosti tak toho hodne lidi necha :)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st listopad 12, 2014 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
Kdyz se podivas tak celkove to takhle je, juniorskych talentu je vsude plna kopa, jakmile prijde prace povinnosti tak toho hodne lidi necha :)
Tak narvat do toho mraky peněz, času na úkor práce a rodiny. to už chce pořádné odříkání a třeba mě to za to nestálo, nehledě k tomu, že klouby mám na huntě už dost i tak:o)
prochm

PříspěvekZaslal: st listopad 12, 2014 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
kubaz napsal:
Tak narvat do toho mraky peněz, času na úkor práce a rodiny. to už chce pořádné odříkání a třeba mě to za to nestálo, nehledě k tomu, že klouby mám na huntě už dost i tak:o)

Přesně tak. Člověk si po těch juniorských letech prostě musí srovnat priority co je pro něj přednější. Já mám teda to štěstí, že s klouby zatím žádné problémy nemám. Jinak kubaz já bych teda vůbec neřekl, že je juniorských talentů kopa. To rozhodně ne spíš naopak. Jediný kdo mě tak v posledních letech napadá tak je Milan Kinc.
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: st listopad 12, 2014 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Srať sypku, treba makať tak tvrdo ako to len ide a ešte viac Naturálne hranice sú takmer vždy oveľa ďalej než si človek myslí len to holt nejde tak rýchlo.
Hulkie

PříspěvekZaslal: st listopad 12, 2014 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Bylo to v kvalitě prase (15 let 65 kg, BP v cca 12-13ti jsem měl 22 kg).
Na soutěž osekáno na 94,65 kg.

Sakra skara. 95 kg ve starším dorostu - to musely všem spadnout huby. V kterým to bylo roce?

Naposledy upravil Hulkie dne st listopad 12, 2014 4:15 pm, celkově upraveno 1 krát
Lunreal

PříspěvekZaslal: st listopad 12, 2014 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak treba draper na ty naturalni limity narazi kazdych par mesicu, takze zas tak daleko nejsou :)
prochm

PříspěvekZaslal: st listopad 12, 2014 4:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Sakra skara. 95 kg ve starším dorostu - to musely všem spadnout huby. V kterým to bylo roce?

Tak v té době (rok 1994-1999) to nebylo nic neobvyklého u závodníků co měli kolem 185cm. V juniorských kategoriích mívali závodníci běžně i přes 100kg. Já v juniorech také závodil v kategorii nad 90kg a to jsem 170cm prcek.[/quote]
Oddo

PříspěvekZaslal: st listopad 12, 2014 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prochm napsal:
citace:

Tak v té době (rok 1994-1999) to nebylo nic neobvyklého u závodníků co měli kolem 185cm. V juniorských kategoriích mívali závodníci běžně i přes 100kg. Já v juniorech také závodil v kategorii nad 90kg a to jsem 170cm prcek.

Tak jo, ale ty si tank pane, to se nepočítá
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 278, 279, 280 ... 339, 340, 341  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: