|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
70mMyW!53
|
Zaslal: st listopad 12, 2014 4:38 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | Deadlift napsal: | | kubaz napsal: | | Kdyz se podivas tak celkove to takhle je, juniorskych talentu je vsude plna kopa, jakmile prijde prace povinnosti tak toho hodne lidi necha :) | Tak narvat do toho mraky peněz, času na úkor práce a rodiny. to už chce pořádné odříkání a třeba mě to za to nestálo, nehledě k tomu, že klouby mám na huntě už dost i tak:o) |
Přesně tak. Člověk si po těch juniorských letech prostě musí srovnat priority co je pro něj přednější. Já mám teda to štěstí, že s klouby zatím žádné problémy nemám. Jinak kubaz já bych teda vůbec neřekl, že je juniorských talentů kopa. To rozhodně ne spíš naopak. Jediný kdo mě tak v posledních letech napadá tak je Milan Kinc. |
sorry ale Kinc me jako talent neprijde, teda tak z 50% ANO v tom smyslu kolik svalu ma v tak malo letech. NE v tom ze jeho postava (genetika, stavba postavy, kostra) je naprosty prumer. Takze kdyby mel o 5 let vic pri stejne postave tak po nem pes nestekne
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
prochm
|
Zaslal: st listopad 12, 2014 4:49 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | sorry ale Kinc me jako talent neprijde, teda tak z 50% ANO v tom smyslu kolik svalu ma v tak malo letech. NE v tom ze jeho postava (genetika, stavba postavy, kostra) je naprosty prumer. Takze kdyby mel o 5 let vic pri stejne postave tak po nem pes nestekne |
No šak právě že genetiku má hodně dobrou. Jinak by asi neměl tolik svalů v tolika letech (bez ohledu na užívání as) i stavba postavy je velice dobrá ale chápu, že ho nemáte rádi [/quote]
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st listopad 12, 2014 5:29 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | Tak treba draper na ty naturalni limity narazi kazdych par mesicu, takze zas tak daleko nejsou :) |
a nebude to skôr tak, že cvičí len, ked aj... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st listopad 12, 2014 5:45 pm Předmět: |
|
|
Draper nesype, protože je to nesportovní! Ono je už dost nesportovní budovat svaly cvičením a ne např. sekáním dřeva nebo prací v kamenolomu:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st listopad 12, 2014 6:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: st listopad 12, 2014 6:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st listopad 12, 2014 6:38 pm Předmět: |
|
|
Já sem teda slysel se Draperovi tejdne par g testosterobu ještě musi nejak vzit...aby zustal alespon jako NENORMALNI clovek :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st listopad 12, 2014 9:19 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | citace: | | Sakra skara. 95 kg ve starším dorostu - to musely všem spadnout huby. V kterým to bylo roce? |
Tak v té době (rok 1994-1999) to nebylo nic neobvyklého u závodníků co měli kolem 185cm. V juniorských kategoriích mívali závodníci běžně i přes 100kg. Já v juniorech také závodil v kategorii nad 90kg a to jsem 170cm prcek. | [/quote]
Ivo Fajkus určitě taky závodil aspoň s metrákem. Nezlob se na mně, ale bylo vidět, že máš dvě nohy, nebo jenom jednu velkou, vypadající jako obrovská prdel? Jablonický měří 173 cm a vyhrál MS v kategorii do 90 kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st listopad 12, 2014 9:19 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Deadlift napsal: | Bylo to v kvalitě prase (15 let 65 kg, BP v cca 12-13ti jsem měl 22 kg).
Na soutěž osekáno na 94,65 kg. |
Sakra skara. 95 kg ve starším dorostu - to musely všem spadnout huby. V kterým to bylo roce? |
To se nikdo nedoví, ty můj ptáčku medový
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: st listopad 12, 2014 9:34 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | Tak treba draper na ty naturalni limity narazi kazdych par mesicu, takze zas tak daleko nejsou :) |
Podľa mňa len nevie ako na to, resp. ho to neserie až tak, aby bol ochotný sa nad tým zamyslieť. Vždy keď čítam jeho log, tak vidím že má silu ale keď za tým napíše, že po tréningu navážil 110-120 kg, tak mi to zas tak neuveriteľné nepríde.
Zastavil sa na istej úrovni a zbytok je už len kolobeh dojebávania sa a následného návratu k pôvodnej forme, ale pokrok minimálny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st listopad 12, 2014 9:38 pm Předmět: |
|
|
| Dante Flyshit napsal: | | Lunreal napsal: | | Tak treba draper na ty naturalni limity narazi kazdych par mesicu, takze zas tak daleko nejsou :) |
Podľa mňa len nevie ako na to, resp. ho to neserie až tak, aby bol ochotný sa nad tým zamyslieť. Vždy keď čítam jeho log, tak vidím že má silu ale keď za tým napíše, že po tréningu navážil 110-120 kg, tak mi to zas tak neuveriteľné nepríde.
Zastavil sa na istej úrovni a zbytok je už len kolobeh dojebávania sa a následného návratu k pôvodnej forme, ale pokrok minimálny. |
I to je jedna z moznosti :) a myslim, ze bude nejlepsi nad tim vic nespekulovat _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: st listopad 12, 2014 9:45 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Ivo Fajkus určitě taky závodil aspoň s metrákem. Nezlob se na mně, ale bylo vidět, že máš dvě nohy, nebo jenom jednu velkou, vypadající jako obrovská prdel? Jablonický měří 173 cm a vyhrál MS v kategorii do 90 kg. |
No to myslím, že asi ne když jsem skončil na republice na 2 místě. I když je fakt, že úplně dotažený jsem teda nebyl. [/quote]
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st listopad 12, 2014 9:50 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Black Dragon dne st listopad 12, 2014 9:50 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st listopad 12, 2014 9:50 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Hulkie napsal: | | Deadlift napsal: | Bylo to v kvalitě prase (15 let 65 kg, BP v cca 12-13ti jsem měl 22 kg).
Na soutěž osekáno na 94,65 kg. |
Sakra skara. 95 kg ve starším dorostu - to musely všem spadnout huby. V kterým to bylo roce? |
To se nikdo nedoví, ty můj ptáčku medový |
Vyhrál Krhut - tehdy solidně nastřelený, ale to je jedno. Skončil jsem 4. Rozhodně byly rezervy v ostrosti a nohy mi krásně došly dva dny po závodech. Taky měřím 192 cm, tj. na to se nedá vážit moc méně.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|