Aktuální formy VII.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 299, 300, 301 ... 339, 340, 341  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VII.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Turakam

PříspěvekZaslal: st prosinec 31, 2014 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to ok na naturála, ale prídeš mi strašne plochý, ako papier do kopírky, od hlavy po päty, hodiť do faxu a odoslať - čas na pulóvre!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Aestheticss

PříspěvekZaslal: po leden 05, 2015 4:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
188/93

Ještě mám 5 měsíců abych to zlepšil. Se zádama už se docela podařilo pohnout
]

Na akú sútaž sa pripravuješ?
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po leden 05, 2015 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Juniorský Čechy - klasika a podle toho jak to vyjde tak případně Republika.
Aestheticss

PříspěvekZaslal: po leden 05, 2015 4:42 pm    Předmět: :) Odpovědět s citátem

Naturál alebo iffb? (Neviem ako sa to tam u vás volá)
Povecme si otvorene je to slabé aj na dorastenca :) Treba veľa , veľa makať .A hlavne trénovať pózy tie sú veľmi dôležité!
Aestheticss

PříspěvekZaslal: po leden 05, 2015 4:47 pm    Předmět: :) Odpovědět s citátem

Stále 16 rokov cca 90 kg
https://www.facebook.com/kristianAesthetics

Niečo aktuálne. Ešte som sa chcel vyjadriť ešte raz žiaden talent nemám. Síce mi to dvíha ego že si to myslíte. Ale v našej posilke je X lepších ako ja v mojom veku. Ďalší veľký talent je kolega hore čo dával svoju fotku Vilo bohužiaľ aj môj súper obydvaja sa chystáme na majstrovstvá sveta do Dubaja. (pravdaže ja budem lepší :D:D) ale nie fakt je užasné čo sa da naturálne dokázať a držať taku formu celý rok.

Naposledy upravil Aestheticss dne po leden 05, 2015 4:52 pm, celkově upraveno 1 krát
Grimley

PříspěvekZaslal: po leden 05, 2015 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyby jsi furt nezminoval, ze jsi natural a ze mas blbou genetiku, tak by tvoje forma vypadala tak nejak vic naturnalnejc
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po leden 05, 2015 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Woko_O napsal:
Jen tak do tý rozjetý diskuze.. Já mám 70kg, když chci tak dám na mrtvolu 110kg, ale většinou tak jednou, dvakrát, jinak si to jezdim v klídku.. Cvičím samozřejmě protožě mě to baví a taky samozřejmě proto abych to prodal na koupáku že jo a nevypadal jak žebráckej WoWkař..S holkama se bavím normálně, protože nejsem namakaný hovado.. Jinak souhlasim s přístupem Ustinova.. Pro mě má pravdu..

Samozřejmě je mi úplně u prdele kdo si co myslí o mým stylu cvičení nebo o tom jak vypadám.. :)

Ot .. takto vypadá žebrácký WoWkař :D ...stejně to neumíš hrát!

MAST3R

PříspěvekZaslal: po leden 05, 2015 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Si děláte ze mě prdel, ne? Já jsem chcípák, momentálně dvojtej chcípák, ale co to tu zase děje?

Týpek 1 alias estetika - už ti to tu někdo psal, to tvoje "nemám talent, jsem naturál" si schovej pro svoje náctileté fandy na FB, tady Ti to nikdo nežere. :)

Týpek 2 alias vřískot - když chci tak dám na mrtvolu 110kg, ale většinou tak jednou, dvakrát - buď tam má být 210, nebo si asi myslíš, že 110kg je nějaký výkon? Kdyby to byl bench, tak nic neříkám, ale MT? Namakaný hovado se s holkami nebaví normálně? Kámoš je namakané hovado, a když přijedeme k vodě, tak spíš na něj všichni koukají, ale né takovým tím stylem - to je humus. A nevšiml jsem si, že by měl problém s holkama.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: po leden 05, 2015 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co ja pochopil, on nebere jako talent to, ze se na nej maso lepi samo. Bere totiu to ze nabira tuk jako velky antitalent :')
Woko_O

PříspěvekZaslal: po leden 05, 2015 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

110kg na bench by mě zabilo.. 120kg na mrtvolu je pro mě osobně přiměřeně dobrej výkon vzhledem k tomu jak vypadám a jaký mám proporce..
Tom3

PříspěvekZaslal: po leden 05, 2015 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

120? vzdyt to davaji i nektery holky.. dobrej vykon by to byl tak pro 50kg typka, tak jestli tolik mas tak sry a bavime se samozrejme o kondicakach..
člověk

PříspěvekZaslal: po leden 05, 2015 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

... nedávno jsem jel s kámošem co cvičí asi 3-4 měsíce mrtvolu (on ji cvičil poprvé v životě) a zatáhl 3x150 kg s hezky rovnýma zádama

Aestheticss:
Promiň, ale prostě máš genetiku, pěkné tvary... to vyvrátit nemůžeš

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
Johnbear

PříspěvekZaslal: po leden 05, 2015 7:59 pm    Předmět: Re: :) Odpovědět s citátem

Aestheticss napsal:
Niečo aktuálne. Ešte som sa chcel vyjadriť ešte raz žiaden talent nemám. Síce mi to dvíha ego že si to myslíte. Ale v našej posilke je X lepších ako ja v mojom veku. Ďalší veľký talent je kolega hore čo dával svoju fotku Vilo bohužiaľ aj môj súper obydvaja sa chystáme na majstrovstvá sveta do Dubaja. (pravdaže ja budem lepší :D:D) ale nie fakt je užasné čo sa da naturálne dokázať a držať taku formu celý rok.

Nejsem talent, nemám na to genetiku, je mi 16 a chystám se mistrovství světa v Dubaji. Takhle si protiřečit, to není pěkné. Buď máš genetický talent, nebo sypeš, to je víc než jasné. Tak si vyber, je to na tobě Taky bych rád viděl těch X lepších vrstevníků z tvojí posilovny. To by mě fakt zajímalo.
Idontevenlift

PříspěvekZaslal: po leden 05, 2015 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mozna se pletu, ale neni aesthetics ten, co se tu nedavno ptal na latky pro podporu jaterni cinnosti (a pokud si dobre pamatuju, padly i dalsi dotazy snadno spojitelne s uzivanim AS)? Pokud jsem vedle, predem se omlouvam
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: po leden 05, 2015 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Woko_O napsal:
110kg na bench by mě zabilo.. 120kg na mrtvolu je pro mě osobně přiměřeně dobrej výkon vzhledem k tomu jak vypadám a jaký mám proporce..

Podobne vahy som tahal v 9. rocniku ZS po par treningoch mrtvoly pri vahe okolo 70 kilo a vyske 185. Bud na to kasles alebo robis hovadiny.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 299, 300, 301 ... 339, 340, 341  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: