|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Woko_O

|
Zaslal: po leden 05, 2015 8:57 pm Předmět: |
|
|
Neee.. Kaslu na to. Nejezdim MT ani Bench na nejaky objemy nebo rekordy..  Spis jenom tak zlehka a malo kdy.. :) Jsem Featherweight a navic prevázne vlastní tělo, kalisthenika.. uplně jiný treninky.. :) Není pro mě abosutně podstatný kolik zvedám. Je pro mě podstatná výdrž,rychlost a výbušnost s razancí.. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
magion

|
Zaslal: po leden 05, 2015 9:15 pm Předmět: |
|
|
Nevymlouvej se na kalistheniku. Vetsina gymnastu da napoprve 2-3xBW deadlift bez predchozi treninku nej. Proste mas slabej posterior chain. Urcite nedas back lever nebo natural glute ham raises. Jinak bys nebojoval s 110kg mrtvolou.
Jo a explozivni sila a silova vytrvalost se odviji od maximalni sily. Sila vladne vsem. Tak to je. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: po leden 05, 2015 9:28 pm Předmět: |
|
|
Tak tak. Kamarat sa venuje kalistenike ale v pomere k vlastnej vahe ma velmi slusnu silu aj pri benci ci mrtvole.
|
|
| nahoru |
|
 |
Woko_O

|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Woko_O

|
Zaslal: po leden 05, 2015 9:42 pm Předmět: |
|
|
| Cmeni napsal: | | Woko_O napsal: | Neee.. Kaslu na to. Nejezdim MT ani Bench na nejaky objemy nebo rekordy.. Spis jenom tak zlehka a malo kdy.. :) Jsem Featherweight a navic prevázne vlastní tělo, kalisthenika.. uplně jiný treninky.. :) Není pro mě abosutně podstatný kolik zvedám. Je pro mě podstatná výdrž,rychlost a výbušnost s razancí.. :) |
to neni tak zlý, já jsem na pomezí middleweight/light heavyweight (ufc) a silově jsem na tom podobně | Já jsem něco jako Conor McGregor (ufc) a i dost podobný tréninky.. takže i přesto že sem fakt slabej, tak váhy neřeším..
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po leden 05, 2015 9:43 pm Předmět: |
|
|
3x bw nrkdo kdo mt necvici? Aha..
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: po leden 05, 2015 9:55 pm Předmět: |
|
|
Nejsem si uplne jist jestli si nekdy videl v TV gymnastiku...
Projev jim trochu respektu, jsou to jedni z nejnadupanejsich atletu na svete
K tomu si precti tento clanek: http://www.t-nation.com/free_online_article/sports_body_training_performance_interviews/all_muscle_no_iron
| citace: | T-Nation: That's impressive. I've heard stories that these athletes can lift a surprising amount of weight in the deadlift and other lifts, even though they never train these lifts. Is that true? And if it is, how's that possible?
Sommer: Gymnastics training does indeed build incredible strength. For example, I was not a particularly strong gymnast, yet I was able to do a double bodyweight deadlift and weighted chins with almost 50% extra bodyweight on my very first weight training attempts.
One of my student’s, JJ Gregory, far exceeded my own modest accomplishments. On his first day of high school weight lifting, JJ pulled a nearly triple bodyweight deadlift with 400 pounds at a bodyweight of 135 and about 5’3" in height. On another day, he also did an easy weighted chin with 75 pounds, and certainly looked as though he could've done quite a bit more. We’ll never know for sure because the cheap belt I was using at the time snapped. | _________________ Go For Your Dream..
Naposledy upravil magion dne po leden 05, 2015 10:00 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: po leden 05, 2015 9:59 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | Nejsem si uplne jist jestli si nekdy videl v TV gymnastiku... Projev jim trochu respektu, jsou to jedni z nejnadupanejsich atletu na svete
K tomu si precti tento clanek: http://www.t-nation.com/free_online_article/sports_body_training_performance_interviews/all_muscle_no_iron
| citace: | T-Nation: That's impressive. I've heard stories that these athletes can lift a surprising amount of weight in the deadlift and other lifts, even though they never train these lifts. Is that true? And if it is, how's that possible?
Sommer: Gymnastics training does indeed build incredible strength. For example, I was not a particularly strong gymnast, yet I was able to do a double bodyweight deadlift and weighted chins with almost 50% extra bodyweight on my very first weight training attempts.
One of my student’s, JJ Gregory, far exceeded my own modest accomplishments. On his first day of high school weight lifting, JJ pulled a nearly triple bodyweight deadlift with 400 pounds at a bodyweight of 135 and about 5’3" in height. On another day, he also did an easy weighted chin with 75 pounds, and certainly looked as though he could've done quite a bit more. We’ll never know for sure because the cheap belt I was using at the time snapped.
Why gymnastics training results in such high levels of strength is still unclear. My personal opinion is that the secret lies in the plyometric nature of the movements. In a way this reminds me of the results experienced by Adam Archuleta, with the exception that we're using bodyweight variations combined with straight arm work to obtain our results. | |
Jo, ale porovnávat profi gymnasty, nedejbože olympioniky s normálním klukem, co cvičí kalisteniku, je trochu mimo
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: po leden 05, 2015 10:02 pm Předmět: |
|
|
Ja ho neporovnaval, jen jsem mu rek, ze ma slabej posterior chain a at to nesvadi na kalisteniku. A otipoval ho, ze urcite neda back lever a nordic hamstring curl. Na tyhle cviky nepotrebujes byt olympionikem. Ale mel by je zvladnout pokrocily cvicenec kalisteniky. Pokud nemysli kalistenikou jen kliky a shyby :) _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: po leden 05, 2015 10:40 pm Předmět: |
|
|
Aby někdo zvedl bez předchozího tréninku v MT trojnásobek své BW to asi není obvyklé ani mezi gymnasty,to mi přijde hodně dobré i na naturálního profi gymnastu,ehm, ehm, hmm.
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: po leden 05, 2015 10:43 pm Předmět: |
|
|
me na tom teda neprijde nic divnyho, kdyz se tvuj trenink sklada z beztak mnohem tezsich a komplexnejsich cviku, bys beztak o jejich trup mohl rozbijet cihly, tak co pro ne pak musi bejt zvednout nejakou cinku _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: po leden 05, 2015 11:05 pm Předmět: |
|
|
I.N.G: projev trochu vice ucty gymnastum, jsou to nadlidi co se tyce sily a ovladnuti tenze. A nemusi byt zrovna olympionici.
A zrovna deadlift je cvik, ktery muze mit clovek skvely, aniz by ho vyrazne cvicil. Neni to technicky cvik (pokud nepocitam sumo dl). Staci mit nabusene jen ty spravne svaly. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: po leden 05, 2015 11:18 pm Předmět: |
|
|
Respekt ke gymnastům mám, pár jsem jich znal, chodil jsem cvičit i do posilovny, která patří trenérovi gymnastiky (Draper zná  ) a naháněl tam svoje dorostenkyně atd. Sílu vrchu těla mají parádní, ale u spodku si nejsem zas až tak jistej a deadlift je taky hodně o jeho síle. Já ho primárně beru jako "lower body" cvik. A v tomhle případě mi už 3xbw připadá na průměrnýho gymnastu celkem dost i vzhledem k tomu, že bývají celkem malí a tím pádem lehcí.
edit: a co na to Moog? _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|