|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Č174

|
Zaslal: út leden 13, 2015 5:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so leden 17, 2015 2:21 pm Předmět: |
|
|
spatna kvalita fotek, ale s nohama spokojeny jsem
(kdyby byly lepsi fotky, tak to vynikne jeste lip  ) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so leden 17, 2015 6:32 pm Předmět: |
|
|
Nohy asi dobré. Foceno propiskou?  ...pardon - nedalo mi to.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so leden 17, 2015 6:44 pm Předmět: |
|
|
mam supermanazersky telefon, z roku 2008 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: ne leden 18, 2015 9:40 am Předmět: |
|
|
ejj,tam je teda tuku  nestalo by to za to precistit to? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
by PeITeeR

|
Zaslal: ne leden 18, 2015 9:46 am Předmět: |
|
|
To meris tak 175cm ne ? Mozna min. Pac to je slusna nálež tuku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: ne leden 18, 2015 9:50 am Předmět: |
|
|
Na zvedání klády? To něčemu vadí? Neměl by Savickas vyrýsovat?
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: ne leden 18, 2015 10:20 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Na zvedání klády? To něčemu vadí? Neměl by Savickas vyrýsovat? |
Přesně tak, tohle je strongman forma :-D a mě to takhle naprosto vyhovuje _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: ne leden 18, 2015 11:00 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Na zvedání klády? To něčemu vadí? Neměl by Savickas vyrýsovat? |
Nevadí, ale zase pak nevidím moc důvod se s tím chlubit
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: ne leden 18, 2015 12:04 pm Předmět: |
|
|
| wwwpower napsal: | | Maerlyn0 napsal: | | Hulkie napsal: | | Na zvedání klády? To něčemu vadí? Neměl by Savickas vyrýsovat? |
Nevadí, ale zase pak nevidím moc důvod se s tím chlubit |
No viděl jsem tu i horší, např o 10 stran zpět je příspěvek od uživatele H4nz, doufám ze promine |
Spíš jsem to myslel tak, že když ti jde hlavně o sílu, tak by bylo lepší hodit třeba nějaký silový rekordy do příslušnýho topiku, kde by si každej řekl "wow, super práce" než sem hodit fotku, kde je jasný, co ti na to asi každej napíše. Ale jako každej ať si dělá co chce, nikdo z nás tu nemá do toho co kecat (snad krom moderátorů )
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne leden 18, 2015 2:14 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | | wwwpower napsal: | | Maerlyn0 napsal: | | Hulkie napsal: | | Na zvedání klády? To něčemu vadí? Neměl by Savickas vyrýsovat? |
Nevadí, ale zase pak nevidím moc důvod se s tím chlubit |
No viděl jsem tu i horší, např o 10 stran zpět je příspěvek od uživatele H4nz, doufám ze promine |
Spíš jsem to myslel tak, že když ti jde hlavně o sílu, tak by bylo lepší hodit třeba nějaký silový rekordy do příslušnýho topiku, kde by si každej řekl "wow, super práce" než sem hodit fotku, kde je jasný, co ti na to asi každej napíše. Ale jako každej ať si dělá co chce, nikdo z nás tu nemá do toho co kecat (snad krom moderátorů ) |
O tomhle jsem taky premyslel. Strongman se prezentuje silovymi vykony, bodybuilder formou. Jako musis pocitat s kritikou a argumentace "jsem strongman" neni moc na miste v tomhle pripade.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: ne leden 18, 2015 4:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st leden 21, 2015 4:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|