|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cipinek
|
Zaslal: čt leden 29, 2015 1:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hulkie
|
Zaslal: čt leden 29, 2015 1:34 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | ale vzpieracov a strongmanov nehodnotime podla formy,ze jo takze fakt debata o hovne |
bingo. kruh se uzavřel. to už jsem psal na začátku, vzpomínáš?
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt leden 29, 2015 1:34 pm Předmět: |
|
|
a ja som pisal,ze to je debata o hovne  cize vsetci suhlasime,a vsetci sa hadame _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
theferune
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
|
| nahoru |
|
 |
theferune
|
Zaslal: čt leden 29, 2015 1:50 pm Předmět: |
|
|
Ptám se proto, že mi připadáš jako ukázkový teoretik - samozřejmě se můžu mýlit, neznám tě.
Druhou část postu jsem nepochopil.
Jinak přispěju trochou do mlýna. Absolutně nejvíc zvedne pravděpodobně pořádný řízek, ale když už padl ten cirkus, tak u mě daleko větší WTF efekt vyvolá ,,vysoce nadprůměrně silný atlet''. Je na každém co si vybere.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt leden 29, 2015 1:56 pm Předmět: |
|
|
Hned tvůj první příspěvek byl dotaz na Kettlebell, podaný takovou formou, a s takovým množstvím technických informací, kterým tady vládne jenom Radar /Železná koule/. A ten taky vzápětí odpověděl, stejnou hantýrkou. Do vaší debaty se ani nikdo jiný nevměšoval, protože
takhle tomu opravdu nikdo nehoví.
Logicky mně napadlo: ten kluk ušatá si vytvořil nový nick, a dává si sám otázky
Taky jsi se od té doby neozval, až teď.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt leden 29, 2015 4:52 pm Předmět: |
|
|
To s tou kúrou a tak všechno dohromady. Historie se opakuje. Díky Jirko Kalousi, jsi moje druhé já, jak říkali Toltéci :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt leden 29, 2015 4:56 pm Předmět: |
|
|
A když už nic k tématu, tak se začít rýpat v hovnech.
Spammer s dvěma M, Jirko Kalousi, kůra s kroužkem nad u, s čárkou opravdu ne...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt leden 29, 2015 4:59 pm Předmět: |
|
|
V hovnech se rýpeš už několik hodin v kuse.
Hulkieho nemůžete přechytračit, na to je moc chytrej a čeká na to, kdo s jakou chytrostí přijde. Hulkiemu musíte napsat nějakou blbinu, pak se zacyklí a dá pokoj. Hulkieho je možné jen oblbnout není ho možné přechytračit, to už zjistili mnozí před Vámi a zjistí to mnozí po Vás :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: čt leden 29, 2015 5:01 pm Předmět: |
|
|
A víte pane egoisto Hulkie, že se může psát kůra i kúra? Jen jde o to, jaká kú/ůra se myslí. Jestli kůra na stromech nebo nějaký léčebný proces - kúra.
Opravdu nechápu nabubřelost a neochvějnost vlastní dokonalosti některých lidí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt leden 29, 2015 5:03 pm Předmět: |
|
|
| Pr!nc napsal: | A víte pane egoisto Hulkie, že se může psát kůra i kúra? Jen jde o to, jaká kú/ůra se myslí. Jestli kůra na stromech nebo nějaký léčebný proces - kúra.
Opravdu nechápu nabubřelost a neochvějnost vlastní dokonalosti některých lidí. |
Máš bod:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt leden 29, 2015 5:13 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | V hovnech se rýpeš už několik hodin v kuse.
Hulkieho nemůžete přechytračit, na to je moc chytrej a čeká na to, kdo s jakou chytrostí přijde. Hulkiemu musíte napsat nějakou blbinu, pak se zacyklí a dá pokoj. Hulkieho je možné jen oblbnout není ho možné přechytračit, to už zjistili mnozí před Vámi a zjistí to mnozí po Vás :-) |
Vidíš, tady je to typicky vidět. Debatu jsme vedli s Cizopasníkem, ten jediný měl nějaké argumenty k věci. Zbytek jeho vlezprdelků zkoušeli akorát trapné poznámky a zachraňovat
mu zadek, což jemu samotnému nejspíš nebylo příjemné, protože se cítil jako chudák, který
potřebuje zastání. Debatu jsme vedli dva, ale jenom já jsem psal blbosti, on psal jenom moudra.
A zrovna ty jsi jeden z těch, co cítí potřebu se ho zastávat, i když máš hovno co říct k věci.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt leden 29, 2015 5:15 pm Předmět: |
|
|
Jo a taky poslední slovo hulkie musí vždycky mít :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|