|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
medwed

|
Zaslal: čt leden 29, 2015 5:45 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | daymoon napsal: | V hovnech se rýpeš už několik hodin v kuse.
Hulkieho nemůžete přechytračit, na to je moc chytrej a čeká na to, kdo s jakou chytrostí přijde. Hulkiemu musíte napsat nějakou blbinu, pak se zacyklí a dá pokoj. Hulkieho je možné jen oblbnout není ho možné přechytračit, to už zjistili mnozí před Vámi a zjistí to mnozí po Vás :-) |
Vidíš, tady je to typicky vidět. Debatu jsme vedli s Cizopasníkem, ten jediný měl nějaké argumenty k věci. Zbytek jeho vlezprdelků zkoušeli akorát trapné poznámky a zachraňovat
mu zadek, což jemu samotnému nejspíš nebylo příjemné, protože se cítil jako chudák, který
potřebuje zastání. Debatu jsme vedli dva, ale jenom já jsem psal blbosti, on psal jenom moudra.
A zrovna ty jsi jeden z těch, co cítí potřebu se ho zastávat, i když máš hovno co říct k věci. |
A co Grnzar na to?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt leden 29, 2015 6:17 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Jo a taky poslední slovo hulkie musí vždycky mít :-) | sam ma malo kdy co napsat a pise sracky aby pohonil ego
|
|
| nahoru |
|
 |
harley1
|
Zaslal: čt leden 29, 2015 6:21 pm Předmět: |
|
|
Ludia! Treba nahánať svalove bunky a nie mozgové!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt leden 29, 2015 7:03 pm Předmět: |
|
|
| medwed napsal: | | Hulkie napsal: | | daymoon napsal: | V hovnech se rýpeš už několik hodin v kuse.
Hulkieho nemůžete přechytračit, na to je moc chytrej a čeká na to, kdo s jakou chytrostí přijde. Hulkiemu musíte napsat nějakou blbinu, pak se zacyklí a dá pokoj. Hulkieho je možné jen oblbnout není ho možné přechytračit, to už zjistili mnozí před Vámi a zjistí to mnozí po Vás :-) |
Vidíš, tady je to typicky vidět. Debatu jsme vedli s Cizopasníkem, ten jediný měl nějaké argumenty k věci. Zbytek jeho vlezprdelků zkoušeli akorát trapné poznámky a zachraňovat
mu zadek, což jemu samotnému nejspíš nebylo příjemné, protože se cítil jako chudák, který
potřebuje zastání. Debatu jsme vedli dva, ale jenom já jsem psal blbosti, on psal jenom moudra.
A zrovna ty jsi jeden z těch, co cítí potřebu se ho zastávat, i když máš hovno co říct k věci. |
A co Grnzar na to? |
už nič, čaká ho nabba _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: čt leden 29, 2015 7:28 pm Předmět: |
|
|
Já sice nejsem vůbec žádný odborník a ani se v tom moc neorientuji.
Ale myslím si, že Hulkie má pravdu, že endomorfové (mně teda to základní somatotypový rozdělení přijde uplně k hovnu ale budiž) jsou předurčeni k tomu být nejsilnější ale s podmínkou, že budou všichni naturálové.
Prostě chemie nastavila nová pravidla hry a nejsilnější může být už víceméně kdokoliv. _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt leden 29, 2015 7:31 pm Předmět: |
|
|
Endomorf neznamená automaticky chlap s vanou!
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: čt leden 29, 2015 7:54 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | Deadlift napsal: | | Endomorf neznamená automaticky chlap s vanou! |
tak tak,napriklad taky Jay Cutler cela debata je o hovne preto,ze strongmanov neposudzujeme podla formy,ale podla vykonov,ale ked strongman postne svoju formu do topicu aktualne formy,asi caka nejake zhodnotenie,inak by postol maximalky alebo vysledky v disciplinach |
Mě teda zajímá, jak jste přišli na to, že Cutler je endomorf?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt leden 29, 2015 7:57 pm Předmět: |
|
|
| Cmeni napsal: | | Deadlift napsal: | | Endomorf neznamená automaticky chlap s vanou! |
No jenže tím se dostávám zase několik stran zpět, že sprinter co běhá 100 m pod 10 s nemusí být automaticky černej.
|
Bělochů co běhá stovku pod deset je méně než endomorfů bez vany:o)...a to řádově.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt leden 29, 2015 8:04 pm Předmět: |
|
|
neviem, co je to za virus, ale zjavne je to vysoko nakazlive :) _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: čt leden 29, 2015 11:08 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: |
|
Hukie ty by si měl před všechny svoje příspěvky nejdříve povinně zařazovat tento odkaz.
http://www.prazsketramvaje.cz/zvuky/praha-zastavky/553-nastuppostizeneho.mp3 _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: čt leden 29, 2015 11:18 pm Předmět: |
|
|
| Jirka Kalous napsal: | | Hulkie napsal: |
|
Hukie ty by si měl před všechny svoje příspěvky nejdříve povinně zařazovat tento odkaz.
http://www.prazsketramvaje.cz/zvuky/praha-zastavky/553-nastuppostizeneho.mp3 |
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: čt leden 29, 2015 11:33 pm Předmět: |
|
|
Sice sem moc nepíšu, ale smíchy se tu řežu čím dál častěji _________________ Dokud matka funí, zůstaneme u ní!
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|