|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá srpen 03, 2012 7:39 pm Předmět: |
|
|
Paju jsem potkal někde v nějakým obchodě s výživou a konečně jsem se cítil celkem drobně _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Wass

|
Zaslal: pá srpen 03, 2012 7:44 pm Předmět: |
|
|
honzaj: docela luxusní rozdíl oproti minulý fotce
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: pá srpen 03, 2012 8:34 pm Předmět: |
|
|
diky, zacal sem tahat a naucil se roztahnout a zatnout zada
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá srpen 03, 2012 8:46 pm Předmět: |
|
|
Moje aktuálka zad, nenapumpovaná, fakt neumím pozóvat  :
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: pá srpen 03, 2012 8:49 pm Předmět: |
|
|
hezky, mozna by to slo vic roztahnout. muzu se zeptat jak dlouho cvicis?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá srpen 03, 2012 8:53 pm Předmět: |
|
|
dobré frozzi _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá srpen 03, 2012 9:12 pm Předmět: |
|
|
jo, pekne se to prokreslilo _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: pá srpen 03, 2012 9:21 pm Předmět: |
|
|
Pěkné frozzi, je vidět, že tuku tam je málo. _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá srpen 03, 2012 9:26 pm Předmět: |
|
|
| Johny HaRd napsal: | | Pěkné frozzi, je vidět, že tuku tam je málo. |
Díky, chci ještě o 3% méně :). _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: pá srpen 03, 2012 10:07 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem přispěju i já dnešní aktuálkou.
187cm 82-83kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: so srpen 04, 2012 11:11 am Předmět: |
|
|
Pajdule tady mezi těmi dětmi vypadá jak stvoření z jiného světa. Poslední dvě fotky, no nevím kluci co na to říct, neurazte se a ani neznám váš věk, ale podle fotek bych to typoval na 15letý fotbalisty. Osobně bych sem takovou formu nedával, trocha soudnosti neuškodí, ale proti gustu...
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: so srpen 04, 2012 11:13 am Předmět: |
|
|
Ja mam pocit, ze se to tady opakuje porad a porad dokola aporad se tu najdou lidi, ktery to asi proste nechapu nebo si to nedovedu jinak vysvetlit. Kazdej ma jiny cile.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: so srpen 04, 2012 11:29 am Předmět: |
|
|
Proti postavě nemám nic, ale proč se fotit jak kulturista, když kulturista nejsem. Potom to působí spíš jako parodie na kulturistu, o to víc, když většinu času trávím na fóru o posilování, jsem rádoby znalec na všechno a potom tam vyšvihnu formu, která vypadá jak žáka 8 třídy ZŠ po hodině tělocviku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so srpen 04, 2012 11:35 am Předmět: |
|
|
Tak podobné triedy na ZŠ by som si teda rád pozrel... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|