|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Majesty

|
Zaslal: so srpen 04, 2012 11:35 am Předmět: |
|
|
Rostislawe uz jsem si toho vsiml predtim, ty jsi pekny povrchni blbec kamo, kazdy cvici pro neco jineho a ne kazdy chce mit 130 kilo jako treba Pajdule.
Forma lukinobra i frozze jsou paradni, frozz je dobre vyrysovany a vzhledem k tomu jak a pro co cvici vypada moc dobre, a co se tyce kondicky tak je na tom urcite lip nez ty kdy budes. Lukinobr ma pekne plne tvary a svaly tam rozhodne jsou, tak vubec nevim co tu placas o zacich ZS  ne kazdy potrebuje monstrozni objemy, ja vic nez 94 kilo vazit ani nechci. Mozna 95-96 mimosoutezne, ale to je strop
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: so srpen 04, 2012 11:44 am Předmět: |
|
|
Však on si to uvedomí, ked bude mať problém si viazať šnúrky na topánkach a po polhodinovej chôdze mu budú kríže chcieť dať zbohom. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: so srpen 04, 2012 11:54 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Však on si to uvedomí, ked bude mať problém si viazať šnúrky na topánkach a po polhodinovej chôdze mu budú kríže chcieť dať zbohom. |
Proboha, nato abych si zavázal tkaničky u bot nemusím vypadat, jak stahnutý králík. Já mám kolem 100kg a můžu ti říct, že mám kondičku lepší, jak o deset let mladší a o 20kg lehčí kluci. Běhám 5krát týdně po celý rok venku a nevidím rozdíl když jsem měl 85 a nebo 100kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so srpen 04, 2012 12:00 pm Předmět: |
|
|
Dobré pre teba, to však, že máš pekne skreslený pohľad na realitu, ako vyzerá dnešná mládež je už vec druhá. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: so srpen 04, 2012 12:14 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | Turakam napsal: | | Však on si to uvedomí, ked bude mať problém si viazať šnúrky na topánkach a po polhodinovej chôdze mu budú kríže chcieť dať zbohom. |
Proboha, nato abych si zavázal tkaničky u bot nemusím vypadat, jak stahnutý králík. Já mám kolem 100kg a můžu ti říct, že mám kondičku lepší, jak o deset let mladší a o 20kg lehčí kluci. Běhám 5krát týdně po celý rok venku a nevidím rozdíl když jsem měl 85 a nebo 100kg. | Čemu říkáš dobrá kondička?Nahoď nějaký čas,když běháš 5krát týdně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: so srpen 04, 2012 12:26 pm Předmět: |
|
|
Rostislaw ma v necem i pravdu. Osobne, podotykam osobne, sem dam fotku az si za tim stojim. Sice mam log dlouho, ale az ted sem si rekl, ze by 10% neceho co mam na sobe mohlo byt dobry (nakonec ani 10% ne  )
ad Pajdule, to je zcestny komentar Rosto, kdyby tady mel log Bureš, Vaniš, Hájek, tak to bude nekde jinde. Tohle je stale doufam, amaterske forum, ne PROFI.
Uprednostnuju davat fotky do logu, az je to fakt super, dal bych to do forem, ale kluci se snazi makaj a ne jako pulka jejich generace, chlastaj, fetujou a zerou. Takze me to nevadi, ze sem nekdo da takovy fotky.
Jo k tomu behani, nebehal sem kdyz sem mel 125, ani 117, ani ted pri cca 101kg, a vubec me to nesre verite me
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so srpen 04, 2012 12:49 pm Předmět: |
|
|
V tomto súhlas s Arniem, Pajdule, keď už, tak mal byť v aktualitách na mainwebu, duplom, keď za celé roky som nevidel, že by na fórum niečím prispel. A Rostislaw na fotky súťažných kultíkov a profíkov tu máš iné topicy. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: so srpen 04, 2012 12:54 pm Předmět: |
|
|
Takže naposledy, je hezké, že si kluci cvičí a bavíje to. Ale pořád mě uniká jedna věc, proč se fotit, jak kulturista, když vlastně kulturista nejsem a ani se mu nechci přiblížit a svaly nemám kvůli vzhledu, ale funkčnosti. To mě připadá, jako bych dojel na tuningový sraz v 120 a tvrdil, že mě to stačí a že ty ostatní natuňený káry jsou vlastně k ničemu a že do kufru nedám ani nákup z Lídlu.
Já jsem dal do aktuálních forem taky svou fotku po x letech, sice nejsem kulturista, ale cvičím, protože se mi osvalené postavy líbí. A další fotku pošlu, až tam bude znatelný pokrok.
Toť můj soukromý názor, netřeba sem vkládat emoce lidí, kterých se to netýká a už vůbec ne osobních útoků, že Majesty. (byl bych zvědavý, jestli by jsi mě to zopakoval do očí  )
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: so srpen 04, 2012 12:57 pm Předmět: |
|
|
A jak se teda ti co nedelaji "kulturistiku" maji fotit? Ruce v kapsach? V sede na zidli?
No a jak vidim, tem tvym bezeckym vykonum, kteryma ses tu ohanel, se taky vyhybas.
Aktualni formy tu jsou od toho, aby ostatni ctenari fora, vedeli s kym maji tu cest, to ze tu nejsou jenom kulturisti, ti musi byt hned jasne po tom co si projdes sekce na hlavni strance tohodle fora.
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: so srpen 04, 2012 3:40 pm Předmět: |
|
|
Rostislaw: a ty jsi kulturista? pokud ano tak jake jsou tve uspechy?
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: so srpen 04, 2012 5:32 pm Předmět: |
|
|
secret78  ostatní ale taky. Je to forum o cvičení. Nechápu,proč se trefuješ do těch kluků Rostislawe,většina je mladá a až budou starý jako ty nebo já,budou z některých monstra a tobě bude padat brada jako u Pajdule. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: so srpen 04, 2012 5:33 pm Předmět: . |
|
|
secret78: Mám snad stejnou stavbu tela jako ty, pomer predlokti/nadlokti, tvar prsou, pomer ramen s rukama a prsama.. Kolik měříš a kolik máš obvod paže? _________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|