|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: čt květen 03, 2012 7:48 pm Předmět: |
|
|
chlap jak hora a to doslova, paráda! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
matejkorvin

|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: po květen 07, 2012 7:36 pm Předmět: |
|
|
Dik :-), ono hlavne videa jsou vetsinou tocena ze zeme, takze je tam ten uhel uplne jiny a navic, kdyz se foti tak tim stylem at to vypada co nejlepe :P
A hlavne se mi to konecne trochu pohlo, chci to vic vysekat, ne nejak cilene, ale casem at ten tuk proste spadne dolu, a celkove bych chtel nekdy zkusit seknout formu jako na zavody, ale nikdy nevydrzim do konce :-/, ono to neni tezke si tohle %BF v tele udrzet, jenze ja si zajdu hned do kazdeho fastfoodu, ktery je po ceste a pak jsou zas 2 dny v tahu
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: po květen 07, 2012 7:49 pm Předmět: |
|
|
a jak vypadá obvyklý jídelníček? Předpokládám mimimum sachrů. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: po květen 07, 2012 7:54 pm Předmět: |
|
|
Jj, viz. tady https://forum.ronnie.cz/post938454.html#938454
Kdyz to dodrzuju, tak se citim dobre, telo bez zbytecne vody, vsechno ok. Ale ja hnup jak jedu do skoly, tak si hned zajdu na gyros, k cinanovi, v obchode si koupim pizzu, pak si zajdu do KFC a tak a tohle jsem mel v posledni dobe 5x tydne minimalne. Nebo jedu autem domu a ne ze bych pockal 10 minut na normalni jidlo, ale ja si zajedu do McDrivu apod. Jsem na ty fastfoody strasne uchylny
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: pá květen 11, 2012 8:57 am Předmět: |
|
|
Menší srovnávačka viz data na fotce, 187cm/86kg/22let
Hlavní progress bude v délce vlasů
Něco víc u mě v logu...
Naposledy upravil Oddo dne pá květen 11, 2012 9:08 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá květen 11, 2012 9:04 am Předmět: |
|
|
Já myslel, že kadeřnický fórum je vedle...
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: pá květen 11, 2012 9:07 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Já myslel, že kadeřnický fórum je vedle... |
Běž dopjdele, tommy tu narážku nepochopí a zas z toho bude flame na 5 stránek
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: pá květen 11, 2012 10:03 am Předmět: |
|
|
Jen taková technická - když děláš porovnávačky, tak ve stejné vzdálenosti od objektivu... jinak rozdíl tam viditelný je :) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
pain2

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|