|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá květen 11, 2012 10:54 am Předmět: |
|
|
Nějaký zlepšení tam je, ale 14kg bych teda neřek. Samozřejmě nemám důvod ti nevěřit, já na tý váze nestál.
Průser u "anorektiků" je že změny skoro nejsou vidět
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
pain2

|
Zaslal: pá květen 11, 2012 10:58 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Nějaký zlepšení tam je, ale 14kg bych teda neřek. Samozřejmě nemám důvod ti nevěřit, já na tý váze nestál.
Průser u "anorektiků" je že změny skoro nejsou vidět |
Tak ono na mírách to jde vidět. Přes bic. jsem měl 33cm, teď mám 40. Přes prsa jsem měl 91 teď mám 102. To napravo je focené trochu víc z dálky oproti těm starým fotkám, ale i tak sám vím, že ty změny jsou, to mi stačí :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: pá květen 11, 2012 11:28 am Předmět: |
|
|
pain2:
40ruku, hmm nevim to mam já  ale progres tam videt je.
|
|
| nahoru |
|
 |
pain2

|
Zaslal: pá květen 11, 2012 11:31 am Předmět: |
|
|
| Arnie_one napsal: | 40ruku, hmm nevim to mam já ale progres tam videt je. |
joo, já mám krátký biceps, takže mám celkem dobrý vrcholek a ten mi dělá tu míru.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: pá květen 11, 2012 11:43 am Předmět: |
|
|
| Arnie_one napsal: | pain2:
40ruku, hmm nevim to mam já ale progres tam videt je. |
Arnie co blázníš, 40cm mám i já, ty máš podle fotek tak 50 minimálně
|
|
| nahoru |
|
 |
gunner80
|
Zaslal: pá květen 11, 2012 11:51 am Předmět: Hele dobrý |
|
|
pain2
Ja myslím že dobrá forma, píšeš aj o problémech s žaludkem takže to asi nebylo jednoduchý ... za 1,5 roku se dá udělat dost velkej progress ale s tím žaludkem tedy s tím že se ti to nenabíralo tak rychle .. v pohodě ... hlavně že s tím dokázal něco udělat se počítá
A těch 40 přes bicák možná jo , podle parapetu jsi celkem vysoký .. nebo se pletu ? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
pain2

|
Zaslal: pá květen 11, 2012 11:56 am Předmět: Re: Hele dobrý |
|
|
| gunner80 napsal: | pain2
Ja myslím že dobrá forma, píšeš aj o problémech s žaludkem takže to asi nebylo jednoduchý ... za 1,5 roku se dá udělat dost velkej progress ale s tím žaludkem tedy s tím že se ti to nenabíralo tak rychle .. v pohodě ... hlavně že s tím dokázal něco udělat se počítá
A těch 40 přes bicák možná jo , podle parapetu jsi celkem vysoký .. nebo se pletu ? :) |
Dík, jo bylo to nahovno :D a někdy ještě je. Když mě to chytne, tak do sebe nic nedám třeba 8 hodin... ale jinak jsem vysoký 178cm, takže spíš jsem menší :D to máme jen tak nízké parapety :D Ruce s ramenama mi rostou celkem dobře. Horší to je s prsním svalstvem a nohama. Navíc jsem si dojebal křížové vazy, takže to mi nijak neulehčilo :D
|
|
| nahoru |
|
 |
gunner80
|
Zaslal: pá květen 11, 2012 12:16 pm Předmět: Re: Hele dobrý |
|
|
| pain2 napsal: | | gunner80 napsal: | pain2
A těch 40 přes bicák možná jo , podle parapetu jsi celkem vysoký .. nebo se pletu ? :) |
Dík, jo bylo to nahovno :D a někdy ještě je. Když mě to chytne, tak do sebe nic nedám třeba 8 hodin... ale jinak jsem vysoký 178cm, takže spíš jsem menší :D to máme jen tak nízké parapety :D Ruce s ramenama mi rostou celkem dobře. Horší to je s prsním svalstvem a nohama. Navíc jsem si dojebal křížové vazy, takže to mi nijak neulehčilo :D |
Hele s nohama jsem měl stejný problém, prostě jsem rychle vyrostl :) , ale když jsem ukončil dle místní hantýrky "bicepsohoničové" období mého života :) tak jsem začal mimojiné jet přední dřepy a nohy se srovnaly .. takže radím jak mne bylo razeno před pár lety ... čelní dřepy dřepuj :) ..občas si dej změnu ať tě to baví = činku na záda a dřepuj :)
ale dost o tréninku ať to neni offtopic !
|
|
| nahoru |
|
 |
pain2

|
Zaslal: pá květen 11, 2012 12:25 pm Předmět: Re: Hele dobrý |
|
|
| gunner80 napsal: | | pain2 napsal: | | gunner80 napsal: | pain2
Dík, jo bylo to nahovno :D a někdy ještě je. Když mě to chytne, tak do sebe nic nedám třeba 8 hodin... ale jinak jsem vysoký 178cm, takže spíš jsem menší :D to máme jen tak nízké parapety :D Ruce s ramenama mi rostou celkem dobře. Horší to je s prsním svalstvem a nohama. Navíc jsem si dojebal křížové vazy, takže to mi nijak neulehčilo :D |
Hele s nohama jsem měl stejný problém, prostě jsem rychle vyrostl :) , ale když jsem ukončil dle místní hantýrky "bicepsohoničové" období mého života :) tak jsem začal mimojiné jet přední dřepy a nohy se srovnaly .. takže radím jak mne bylo razeno před pár lety ... čelní dřepy dřepuj :) ..občas si dej změnu ať tě to baví = činku na záda a dřepuj :)
ale dost o tréninku ať to neni offtopic ! |
Tak já nejsem bicepsohonič... to období jsem měl jen chvilku :D ale víceméně už, když jsem začínal, tak jsem cvíčíval všechno. Jen ruce rostou o hodně napřed. No a na dřepech jsem si dojebal ty křížové vazy. Kdykoliv jdu dolů, tak to bolí. Jediné, co můžu, tak legpress s lehkou váhou a pak už jen předkopávání, zakopávání atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
ToVor
|
Zaslal: so květen 12, 2012 8:26 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem se rozhod, že sem taky něco přihodím  Tohle jsou fotky po cca třech letech tréninku. Je mi 17 let, váha kolem 84 kg, výška 189 cm (začínal jsem se 60 kily, tenkrát výška asi 185 cm)
|
|
| nahoru |
|
 |
ToVor
|
Zaslal: so květen 12, 2012 8:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tofaneK
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: po květen 21, 2012 5:53 am Předmět: |
|
|
tofaneK: Doufam, ze si blbe dal fotky a ta prvni je progress a ta druha puvodni forma.
Pokud je to obracene a z prvni si vychazel, tak je tam celkem velka zmena
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po květen 21, 2012 6:11 am Předmět: |
|
|
Doufam, ze je to obracene jinak by to byl spise peknej regress nez progress, pokud teda jako progress nebere par kilo sadla a vody navic _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|