|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
madball

|
Zaslal: ne listopad 23, 2014 8:58 pm Předmět: |
|
|
Naposledy pár piv na své svatbě před rokem a půl a za posledních 4-5 let bych tipoval celkově tak do 30 kousků a na tvrdý už ani nepamatuju.
Když čtu životopisy, tak abstinent a nekuřák je u mě na žebříčku rozhodně výš než piják a kuřák, když už si z těch abstinentů děláte srandu. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Air_force_one

|
Zaslal: po prosinec 01, 2014 11:17 am Předmět: |
|
|
Ahoj,
chtěl bych se zeptat jak moc velký dopad na posilování má větší konzumace alkoholu (za jeden večer) max. 3x do roka? Poctivě držím jídelníček, cvičím tvrdě 5x týdně, alkohol skoro vůbec nepiju, ale bliží se pár akcí, kde rozhodně nechci abstinovat (neumím se bavit, když ostatní pijí a já ne) a něco si dát. Jak moc to pak ovlivní tělo a posilování?
|
|
| nahoru |
|
 |
kujin
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
DolceGusto

|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
DolceGusto

|
Zaslal: po prosinec 01, 2014 12:33 pm Předmět: |
|
|
ja na pivo moc nejsem, spis tvrdej  (ale repa uz se vari:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Air_force_one

|
Zaslal: po prosinec 01, 2014 12:43 pm Předmět: |
|
|
Paráda, to jsem docela i chtěl slyšet :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Idontevenlift

|
Zaslal: po prosinec 01, 2014 12:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Barthel

|
Zaslal: po prosinec 01, 2014 12:56 pm Předmět: |
|
|
| Idontevenlift napsal: | | nebo se zfetuj |
Rada nad zlato
|
|
| nahoru |
|
 |
Idontevenlift

|
|
| nahoru |
|
 |
Air_force_one

|
Zaslal: po prosinec 01, 2014 1:11 pm Předmět: |
|
|
| Idontevenlift napsal: | no tak sorry, lidi tu resi blbosti, jako kdyby byli top atleti v tvrdy priprave na olympiadu. To snad trocha alkoholu jednou za par mesicu zruinuje muj celorocni progress? |
Asi je to blbost, ale na tohle jsem se přesně ptal :-) zajímají mě zkušenosti druhých.
|
|
| nahoru |
|
 |
GodlikeX
|
Zaslal: po prosinec 01, 2014 1:49 pm Předmět: |
|
|
No poslednich 7tydnu kazdej patek , chlast + e a sila i svaly jdou pekne dolu...
Rozhodne nedoporucuju
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po prosinec 01, 2014 2:04 pm Předmět: |
|
|
Sry, výsledky tvého cvičení asi nic moc, co? Většinou tohle řešíme my lidi co vypadáme jako, že tomu cvičení moc nedáme, i když se opravdu snažíme. Neboj taky to znám. Já jsem v 15-16 normálně pil s kámoši, pak jsem přestal kvůli činkám. Ale teď jsem zjistil, že mi to nic moc nedává, hlavně mi je po tom špatně, proto když se chci odreagovat radši si zahulím, přijde mi to i šetrnější pro tělo, navíc ten stav je i lepší. :)
Stejně celé cvičení je o genetice a to je fakt, podívej se třeba na Radoma na jeho začátky v logu kdy valil na corn flakes a jaký to byl už bourák. Už jsem to tu psal víckrát, pamatuji jak jsem začínal cvičit s kámošem, co už nějakou dobu cvičil - cvičil stylem partie jednou týdně (ruce občas 2x), prolejval se 3-4 denně proteinákem, po trenalu jedl normální jídla, co jeho máma uvařila (řízek se salátem, omáčky,..) občas na večeři šoupl vejce. Nejlepší vždycky bylo, když mi říkal, že si místo snídaně dal čokoládu nebo klidně 3.  A formu měl podobnou Radomovi, hromada svalů (174cm, 100kg, pruhy na ramenou).
Rozhodně jestli se chceš párkrát prolejt, tak Tě to nezabije a ani nepřijde o všechny svaly, tím že se neproleješ stejně z Tebe kulturistu neudělá, jestli víš co tím myslím. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Air_force_one

|
Zaslal: po prosinec 01, 2014 2:16 pm Předmět: |
|
|
Nehulím už 5 let a ani s tím nechci začínat. Nechci ani pravidelně kalit, jde mi o "velice příležitostném chlastání". Žádnou pravidelnost v tom nehodlám zavádět. Cvičím pravidelně, pro radost, ale vše dodržuji na 100%, proto jsem se ptal, jestli mi to uškodí v mém snažení...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|