Alkohol - kolik pijete?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Alkohol - kolik pijete?  Úvodní stránka -> Ostatní -> Alkohol - kolik pijete?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mikex2

PříspěvekZaslal: po prosinec 01, 2014 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Air_force_one napsal:
Nehulím už 5 let a ani s tím nechci začínat. Nechci ani pravidelně kalit, jde mi o "velice příležitostném chlastání". Žádnou pravidelnost v tom nehodlám zavádět. Cvičím pravidelně, pro radost, ale vše dodržuji na 100%, proto jsem se ptal, jestli mi to uškodí v mém snažení...

...ono si to tu pravidelnost zavede samo, bacha na to, alkáček je mocnej ďáblíček.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: po prosinec 01, 2014 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Idontevenlift napsal:
no tak sorry, lidi tu resi blbosti, jako kdyby byli top atleti v tvrdy priprave na olympiadu. To snad trocha alkoholu jednou za par mesicu zruinuje muj celorocni progress?

a co kazdy tyden?
Barthel

PříspěvekZaslal: po prosinec 01, 2014 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Sry, výsledky tvého cvičení asi nic moc, co? Většinou tohle řešíme my lidi co vypadáme jako, že tomu cvičení moc nedáme, i když se opravdu snažíme. Neboj taky to znám. Já jsem v 15-16 normálně pil s kámoši, pak jsem přestal kvůli činkám. Ale teď jsem zjistil, že mi to nic moc nedává, hlavně mi je po tom špatně, proto když se chci odreagovat radši si zahulím, přijde mi to i šetrnější pro tělo, navíc ten stav je i lepší. :)
Stejně celé cvičení je o genetice a to je fakt, podívej se třeba na Radoma na jeho začátky v logu kdy valil na corn flakes a jaký to byl už bourák. Už jsem to tu psal víckrát, pamatuji jak jsem začínal cvičit s kámošem, co už nějakou dobu cvičil - cvičil stylem partie jednou týdně (ruce občas 2x), prolejval se 3-4 denně proteinákem, po trenalu jedl normální jídla, co jeho máma uvařila (řízek se salátem, omáčky,..) občas na večeři šoupl vejce. Nejlepší vždycky bylo, když mi říkal, že si místo snídaně dal čokoládu nebo klidně 3. A formu měl podobnou Radomovi, hromada svalů (174cm, 100kg, pruhy na ramenou).

Rozhodně jestli se chceš párkrát prolejt, tak Tě to nezabije a ani nepřijde o všechny svaly, tím že se neproleješ stejně z Tebe kulturistu neudělá, jestli víš co tím myslím.

S tím hulením a chlastem to mam stejně. NEsnáším když se probudím v 13:00 na sr*čku. Nemam chuť vařit, chodit ani mluvit. Střep v hlavě a jenom bych se prasil rohlíkama atp... ale jednou za pár měsíců.
MAST3R

PříspěvekZaslal: po prosinec 01, 2014 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Air_force_one napsal:
Nehulím už 5 let a ani s tím nechci začínat. Nechci ani pravidelně kalit, jde mi o "velice příležitostném chlastání". Žádnou pravidelnost v tom nehodlám zavádět. Cvičím pravidelně, pro radost, ale vše dodržuji na 100%, proto jsem se ptal, jestli mi to uškodí v mém snažení...

NEříkám, ať začneš hulit. Já to uvedl jako příklad na sobě. Dostanu třeba 1g, tak si dva dny po sobě třeba zahulím a pak několik měsíců nemám nic. Takže ve výsledku hulím párkrát do roka.

Pokud Tě cvičení natolik baví a miluješ to, tak dělej vše co můžeš, ale když něco jednou nevyjde nebo třeba se párkrát do roka napiješ, tak si to NEVYČÍTEJ, psychika dokáže víc než se 5x do roka vožrat.
magion

PříspěvekZaslal: po prosinec 01, 2014 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím, že se vám hoši budou hodit tydle dva artikly z mého nejoblibenějšího webu, z kterého jednou budu předčítat svým dětem :))

http://www.t-nation.com/diet-fat-loss/lifters-guide-to-alcohol
http://www.t-nation.com/training/lifters-guide-to-marijuana

Nojo my sme byli dycky zaostalejší oproti západu, tam jdou na to trochu do hloubky :))
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: po prosinec 01, 2014 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ve stredu sem se vylil jak prase a jeste v nedeli me nebylo uplne dobre.. takze dalsi 3-4mesice abstinent a je klid
kubaz

PříspěvekZaslal: po prosinec 01, 2014 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

asi mesic uz sem nelil ted, ale dneska vecer du na to, po hlave
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: po prosinec 01, 2014 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejhorsi je ze pak zapominam jest, nebo spis nemam cas, takze do rana parim a dalsi den si pridpadam ze jsem mesic necvicil. Je taky mozny ze vysoke davky kofeinu zpusobuji spalovani? Ja totiz nekdy do toho dam treba 4 tablety (800 mg), jednou jsem to i snupl
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: po prosinec 01, 2014 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
Nejhorsi je ze pak zapominam jest, nebo spis nemam cas, takze do rana parim a dalsi den si pridpadam ze jsem mesic necvicil. Je taky mozny ze vysoke davky kofeinu zpusobuji spalovani? Ja totiz nekdy do toho dam treba 4 tablety (800 mg), jednou jsem to i snupl

tak tovnou to davej do zadku ja cipky a mys si ze rostes.... urcite to bude fajnl
kubaz

PříspěvekZaslal: po prosinec 01, 2014 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tommy historky z tvych akci tu radsi netahej to je jen pro otrlejsi
Petey

PříspěvekZaslal: po prosinec 01, 2014 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ono staci citat tommyho bezne prispevky,tam je vidiet ake skody to zanechalo
Barbar Conan

PříspěvekZaslal: po prosinec 01, 2014 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavně pít jen Jägera a silný pivo, to je základ úspěchu... Naopak od přeslazenejch buznadrinků se držet dál.

Jinak když se jde člověk vylejt v pátek a první trénink má až v pondělí, tak je to v pohodě a dá se to provozovat i dlouhodobě

Pro mě osobně je vždycky nejhorší cesta domů a fakt, že člověk přijde ráno. Nejlepší je začít chlastat už po obědě a ve 22:00 do postele...
Air_force_one

PříspěvekZaslal: st prosinec 31, 2014 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jak to dnes vidíte? Já na alkohol kašlu (max. přípitek) a pojedu nealko, jsem rád, že konečně nepotřebuji k tomu, abych se bavil :-) navíc se ráno neprobudím s bolehlavem.
Barthel

PříspěvekZaslal: st prosinec 31, 2014 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Air_force_one napsal:
Tak jak to dnes vidíte? Já na alkohol kašlu (max. přípitek) a pojedu nealko, jsem rád, že konečně nepotřebuji k tomu, abych se bavil :-) navíc se ráno neprobudím s bolehlavem.

Já dlouho nikde nechlastal a navíc jsem si vzal v pátek dovolenou abych ten chlast zregeneroval, ale uvažuju nad tím, že si dám jen přípitek + nealko a poslal bych tam něco od známého ze zelené zahrádky přeci jen budu moc zítra normálně fungovat
kujin

PříspěvekZaslal: st prosinec 31, 2014 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já se normálně rozmrdám z pivek a ruma

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Alkohol - kolik pijete? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: