|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
EpsteinBarr
|
Zaslal: st prosinec 31, 2014 1:02 pm Předmět: |
|
|
Matusalem 15y, Zacapa Centenario a Caney na vyber...pre abstinentov je nejake pivko :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DolceGusto

|
|
| nahoru |
|
 |
Sir Lukas ze Strmilova

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st prosinec 31, 2014 1:50 pm Předmět: |
|
|
Ja dneska domaci hruskovicou od otce, jenze mam pohotovost na mobilu, takze to nesmim prehnat.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st prosinec 31, 2014 2:02 pm Předmět: |
|
|
Havana 7yo, ta ale padne rychle tak pak klasickej tuzrmak a pivka. A něco zelenyho, atbty ohňostroje maj efekt :"D
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: st prosinec 31, 2014 2:07 pm Předmět: |
|
|
Já dneska max pivo a přípitek. Končím kvůli přípravě s alkoholem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: st prosinec 31, 2014 2:08 pm Předmět: |
|
|
Taky to vidím maximálně na přípitek :)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st prosinec 31, 2014 2:43 pm Předmět: |
|
|
| Pr!nc napsal: | | Já dneska max pivo a přípitek. Končím kvůli přípravě s alkoholem. |
Ale no tak, vždyť o nic nejde To já se dneska po dlouhý době zprasím - naposledy někdy v létě.
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: st prosinec 31, 2014 3:00 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Pr!nc napsal: | | Já dneska max pivo a přípitek. Končím kvůli přípravě s alkoholem. |
Ale no tak, vždyť o nic nejde To já se dneska po dlouhý době zprasím - naposledy někdy v létě. |
Mně nevadí prasení se, mně vadí chlast.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st prosinec 31, 2014 3:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st prosinec 31, 2014 3:38 pm Předmět: |
|
|
| kujin napsal: | já se normálně rozmrdám z pivek a ruma |
jó ty vole, když to nemýcháš a leješ jenom pivo a občas nějaký panák, tak je to v pohodě, kurva, jdu zítra večer do práce, ale seru na to, snad mi nedají dejchnout...
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: st prosinec 31, 2014 3:50 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | pičo, jsem tam pustil 8 Svijan po po 13ti hodinové směně, mám ji fakt skvělou, večer jdu do Vagónu v Praze, tak se někdo přidejte..., bude to velký... |
Koukám že dneska Professor, na nich je vždycky tolik nadržených milfek a bandy osamělých čtyřicátníků postávajících s pivem
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st prosinec 31, 2014 4:16 pm Předmět: |
|
|
Asi nic, nějak mě to pití prostě nebaví. Není to kvůli svalům. Mě je stejně pak líto těch peněz. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st prosinec 31, 2014 4:28 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | | cipinek napsal: | pičo, jsem tam pustil 8 Svijan po po 13ti hodinové směně, mám ji fakt skvělou, večer jdu do Vagónu v Praze, tak se někdo přidejte..., bude to velký... |
Koukám že dneska Professor, na nich je vždycky tolik nadržených milfek a bandy osamělých čtyřicátníků postávajících s pivem |
tak to budu na správné adrese... , Riku pojď dáme pár piv, možná sbalíme nějakou milfku do trojky...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|