|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jak často pijete alkohol? |
| Každý den.....piju vše co teče a neznám hranice |
|
4% |
[ 12 ] |
| Minimálně 3 krát týdně mám opici,že si nic nepamatuju |
|
0% |
[ 2 ] |
| Jednou v týdnu na hadry |
|
21% |
[ 55 ] |
| Občas |
|
52% |
[ 136 ] |
| Co je to alkohol? |
|
20% |
[ 52 ] |
|
| Celkem hlasů : 257 |
|
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 3:37 pm Předmět: |
|
|
ygg:
Jo Carlsberg, taky vynikajici pivko ... a to nerikam proto, ze pracuju v dansky firme:))
Plzen to je samosrejme taky klasika.. ale u me je to pivo jenom tak na chut, neda se to vylozene chlastat .. po 5. kousku mi to neskutecne zhorkne a nejsem schopnej pit dal ...
Jaj Nektar ... Cerna Hora je dalsi pivovar vuci kterymu mam silnou averzi
Luster:
Da se to jako spestreni, ale neda se to chlastat vic ... protoze po vic jak 2 kouskach se neskutecne poseres _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 3:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 3:42 pm Předmět: |
|
|
Blbec ... moje omluva ... sem si spletl Nektar s Kvasarem ...
Kdyz sme byli posledne s kamosema na pivu, tak sme byli na Strakonickym Dudakovi .. vyborny, opravdu nadherne pitelny pivko ... 7 kousku tam padlo samo ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Saasi

|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 4:23 pm Předmět: |
|
|
Pamatuju akci, kde nejdřív všichni začali pít jakoby na úrovni  několik druhů piv tam bylo a všichni dělali hrozně moudrý ochutnavače  netrvalo dlouho a chlastalo se pivo ze sklenice vod vokurek a z petky  bylo to na bytě u kámoše a někdo mu nablil pod polštář jeho matky a poblil kožešiny za 2000
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 4:40 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Fuser ... od jisty doby mam jedno pouceni .. nikdy neblit z balkonu, kor kdyz je to v poslednim patre .. aneb jak je snadny poblit celej panelak |
taky je dobry vynechat bliti u vchodovejch dveri do baraku - je docela velka sance, ze si toho rano par lidi vsimne
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 4:56 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | Už jsi pil Frankovku od vinařství Trpělka a Oulehla z Dolních Kounic? Také výborná.
Moravská vína nejsou vůbec špatná. Chce to jen jezdit a ochutnávat
Protože jak říká náš kamarád vinař : " Však ja ťa nechcu ožrat, ale ochutnat musíš..." |
Nejsou špatná? Jsou výborná. Radši změn vinaře, kdoví co ti nalévá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 5:00 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | Diana napsal: | Už jsi pil Frankovku od vinařství Trpělka a Oulehla z Dolních Kounic? Také výborná.
Moravská vína nejsou vůbec špatná. Chce to jen jezdit a ochutnávat
Protože jak říká náš kamarád vinař : " Však ja ťa nechcu ožrat, ale ochutnat musíš..." |
Nejsou špatná? Jsou výborná. Radši změn vinaře, kdoví co ti nalévá. |
Pokud napíši, že" nejsou vůbec špatná", tak je to pochvala. Takže nechápu tvou reakci a už vůbec nevím, proč mám měnit vinaře.
Navíc nepiji víno jen od jednoho vinaře a nepiji víno jen z Moravy.
A nejsem notorik, abych nevěděla, co piji
Odkud jsi, Rosťo?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 5:26 pm Předmět: |
|
|
Vino z Moravy je fajn. Sklenicka dve. Byl jsem pomahat kamaradovi na zahrade kacet stromy a delal na piti vyzivny iontovy napoj :) 1:1 bile vino + voda, sacek zeleneho caje a sacek vitacitu Tang... Videt to jeho znamy vinar z Moravy, asi mu urazi hlavu.
Dalsi uzitecna rada. Neblit jako spolujezdet pri rychlosti 140+ z okynka..... Kamarad mi tak zridil cele auto previt jeden...
|
|
| nahoru |
|
 |
Saasi

|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 7:24 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | Iron.Pumping: mam pocit, ze to bylo fakt omylem, ale taky uz sem nebyl uplne bystrej takze na 100% to rict nemuzu
Saasi: chudaci rodice ty z nej musej mit radost |
to chapu,ja se uz kolikrat ani netrefil do pusy
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 7:26 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | Triton napsal: | Tak já jsem včera jenom koštoval Svatomartinské a musim přiznat že bylo dobré |
Já byla na ochutnávce Svatomartinského v úterý. Víno Michlovský, Neoklas Šardice, Znovín a Kobylí. Bílá vína byla lepší než červená, ale výborný byl růžák z Šardic |
Doufam,zes to prolozila jegrem a zelenou...aspon 5 kousku od kazdeho..pak si skocila na stul,zapalila sis cigaro a zatancila kankan.....btw.kdy je dalsi ochutnavka?
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 7:28 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | A co takle pivo Hoegaarden, uz ste nekdo zkouseli? Je to docela dobra zmena, ale klasika je klasika |
jasne to je kvasnicove pivo ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 7:32 pm Předmět: |
|
|
Ohledně toho piva, pár kroků od ubytování je stylová hospůdka, kde točí kvasnicového Bernarda, černého i 11" + Velveta a nemůžu si absolutně stěžovat. Občas když jdu z posilky neni nad chmelový PTN a nakládaný hermelín _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|