|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jak často pijete alkohol? |
| Každý den.....piju vše co teče a neznám hranice |
|
4% |
[ 12 ] |
| Minimálně 3 krát týdně mám opici,že si nic nepamatuju |
|
0% |
[ 2 ] |
| Jednou v týdnu na hadry |
|
21% |
[ 55 ] |
| Občas |
|
52% |
[ 136 ] |
| Co je to alkohol? |
|
20% |
[ 52 ] |
|
| Celkem hlasů : 257 |
|
| Autor |
Zpráva |
Luster

|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 7:33 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Luster napsal: | A co takle pivo Hoegaarden, uz ste nekdo zkouseli? Je to docela dobra zmena, ale klasika je klasika |
jasne to je kvasnicove pivo ne? |
presne tak! V sobotu uz musim nekam vyrazit ..uz 14dni sem nemel ani kapku alkoholu (no mozna tu kapku vlastne jo )
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 7:35 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | To víš, proložila jsem to pravým rumem Jamajka a měla pak sentimentální opičku
Další ochutnávka je v úterý 18.11. a tentokrát to bude Argentina ( Alfredo Rocca a Las Moras ).
|
tak to je paradicka..rumova vilo je videt,ze si gurmanka akorat by ses mela naucit pit zelenou a jegra,protoze to ti da uplne nejvic a jeste by sis mela vzit nejakej fesnej oblecek
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 7:39 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Luster napsal: | A co takle pivo Hoegaarden, uz ste nekdo zkouseli? Je to docela dobra zmena, ale klasika je klasika |
presne tak! V sobotu uz musim nekam vyrazit ..uz 14dni sem nemel ani kapku alkoholu (no mozna tu kapku vlastne jo ) |
ja ted taky nejak vynechavam ted sem byl v jednom baru,kde sem se 3 tydny neukazal a kazdej mi zval samou radosti na panaka asi si mysleli,ze sem uz umrel
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 7:41 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Diana napsal: | To víš, proložila jsem to pravým rumem Jamajka a měla pak sentimentální opičku
Další ochutnávka je v úterý 18.11. a tentokrát to bude Argentina ( Alfredo Rocca a Las Moras ).
|
tak to je paradicka..rumova vilo je videt,ze si gurmanka akorat by ses mela naucit pit zelenou a jegra,protoze to ti da uplne nejvic a jeste by sis mela vzit nejakej fesnej oblecek |
Že ty něco kouříš, viď? Oblečku
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 7:47 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Diana napsal: | To víš, proložila jsem to pravým rumem Jamajka a měla pak sentimentální opičku
|
tak to je paradicka..rumova vilo je videt,ze si gurmanka akorat by ses mela naucit pit zelenou a jegra,protoze to ti da uplne nejvic a jeste by sis mela vzit nejakej fesnej oblecek |
Že ty něco kouříš, viď? Oblečku |
Ale to vubec ne,to jde mimo me
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 9:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
lalala
|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 9:53 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: |
Kdyz sme byli posledne s kamosema na pivu, tak sme byli na Strakonickym Dudakovi .. vyborny, opravdu nadherne pitelny pivko ... 7 kousku tam padlo samo ... |
Dudák a sklepák
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 10:23 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Luster napsal: | A co takle pivo Hoegaarden , uz ste nekdo zkouseli? Je to docela dobra zmena, ale klasika je klasika |
Tak z toho jsem se málem zeblil ... já jsem prostě český tradicionalista jak poleno |
ja kdyz si dam nepasterizovane pivo....treba Bernarda rekneme nejakych 6 kousku,nez presedlam na neco jineho tak jsem treba 4 hodiny uplne v pohode,ale pak me to chytne a musim honem na WC nejhorsi je,ze me to vetsinou chytne,kdyz jdu pesky domu a mam co delat, abych sviral pulky ta bolest je ukrutna neni nic lepsiho na protahnuti nez nepasterizovane pivo
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 10:26 pm Předmět: |
|
|
Já to nepsal na druh jako takový....zrovna člen fanklubu kvasnic tedy nejsem, ale třeba ten Bernard je v poho, stejně jako v Reichu s tím nemám problém...já to psal konkrétně na ten Hovnogaarden. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 10:33 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Já to nepsal na druh jako takový....zrovna člen fanklubu kvasnic tedy nejsem, ale třeba ten Bernard je v poho, stejně jako v Reichu s tím nemám problém...já to psal konkrétně na ten Hovnogaarden. |
Bernard je v poho akorat me pokazdy protahne...ale to vlastne uplne kazde pivo zvlaste druhy den po kalbe,akorat ze ucinky Bernarda se dostavuji drive,necekane a zcela brutalnim atakem,ze me to malem roztrhne
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 10:42 pm Předmět: |
|
|
Ad kvasnicové, tak neni špatné tohle, na lahvové.....
_________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 10:44 pm Předmět: |
|
|
| Triton napsal: | Ad kvasnicové, tak neni špatné tohle, na lahvové.....
|
myslim,ze to je to,co si kupuju v Kauflandu
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 10:45 pm Předmět: |
|
|
Pšeničné kavsnicové Primátor Weizenbier, nesedne každému, ale jinak je to lahůdka _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 11:25 pm Předmět: |
|
|
| Triton napsal: | Pšeničné kavsnicové Primátor Weizenbier, nesedne každému, ale jinak je to lahůdka |
Je to pivovar Nachod vid?Jestli jo,tak je to velmi lahodne pivo...a ta chut kvasnic
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 11:31 pm Předmět: |
|
|
Ale docela by me zajimalo,kolik tech zivych kvasnic tam po pasterizaci zustane. (nehlede na to,ze pasterizaci se tam znici i vsechny latky prospesne lidskemu zdravi)  asi zadny  v tomto pripade bych volil toto
svatecni nepasterizovany kvasnicovy lezak Bernard
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|