Alkoholikovo okénko

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 44, 45, 46  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Alkoholikovo okénko  Úvodní stránka -> Ostatní -> Alkoholikovo okénko
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Jak často pijete alkohol?
Každý den.....piju vše co teče a neznám hranice
4%
 4%  [ 12 ]
Minimálně 3 krát týdně mám opici,že si nic nepamatuju
0%
 0%  [ 2 ]
Jednou v týdnu na hadry
21%
 21%  [ 55 ]
Občas
52%
 52%  [ 136 ]
Co je to alkohol?
20%
 20%  [ 52 ]
Celkem hlasů : 257

Autor Zpráva
Luster

PříspěvekZaslal: pá listopad 14, 2008 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
Luster napsal:
A co takle pivo Hoegaarden, uz ste nekdo zkouseli? Je to docela dobra zmena, ale klasika je klasika

jasne to je kvasnicove pivo ne?

presne tak! V sobotu uz musim nekam vyrazit ..uz 14dni sem nemel ani kapku alkoholu (no mozna tu kapku vlastne jo )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: pá listopad 14, 2008 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
To víš, proložila jsem to pravým rumem Jamajka a měla pak sentimentální opičku

Další ochutnávka je v úterý 18.11. a tentokrát to bude Argentina ( Alfredo Rocca a Las Moras ).

tak to je paradicka..rumova vilo je videt,ze si gurmanka akorat by ses mela naucit pit zelenou a jegra,protoze to ti da uplne nejvic a jeste by sis mela vzit nejakej fesnej oblecek
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: pá listopad 14, 2008 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
Iron.Pumping napsal:
Luster napsal:
A co takle pivo Hoegaarden, uz ste nekdo zkouseli? Je to docela dobra zmena, ale klasika je klasika

presne tak! V sobotu uz musim nekam vyrazit ..uz 14dni sem nemel ani kapku alkoholu (no mozna tu kapku vlastne jo )

ja ted taky nejak vynechavam ted sem byl v jednom baru,kde sem se 3 tydny neukazal a kazdej mi zval samou radosti na panaka asi si mysleli,ze sem uz umrel
Diana

PříspěvekZaslal: pá listopad 14, 2008 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
Diana napsal:

Další ochutnávka je v úterý 18.11. a tentokrát to bude Argentina ( Alfredo Rocca a Las Moras ).

tak to je paradicka..rumova vilo je videt,ze si gurmanka akorat by ses mela naucit pit zelenou a jegra,protoze to ti da uplne nejvic a jeste by sis mela vzit nejakej fesnej oblecek

Že ty něco kouříš, viď? Oblečku
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: pá listopad 14, 2008 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
Iron.Pumping napsal:
Diana napsal:

Že ty něco kouříš, viď? Oblečku

Ale to vubec ne,to jde mimo me
ygg

PříspěvekZaslal: pá listopad 14, 2008 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
Luster napsal:
A co takle pivo Hoegaarden , uz ste nekdo zkouseli? Je to docela dobra zmena, ale klasika je klasika

Tak z toho jsem se málem zeblil ... já jsem prostě český tradicionalista jak poleno
lalala

PříspěvekZaslal: pá listopad 14, 2008 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:

Kdyz sme byli posledne s kamosema na pivu, tak sme byli na Strakonickym Dudakovi .. vyborny, opravdu nadherne pitelny pivko ... 7 kousku tam padlo samo ...

Dudák a sklepák
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: pá listopad 14, 2008 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Iron.Pumping napsal:
Luster napsal:
A co takle pivo Hoegaarden , uz ste nekdo zkouseli? Je to docela dobra zmena, ale klasika je klasika

Tak z toho jsem se málem zeblil ... já jsem prostě český tradicionalista jak poleno

ja kdyz si dam nepasterizovane pivo....treba Bernarda rekneme nejakych 6 kousku,nez presedlam na neco jineho tak jsem treba 4 hodiny uplne v pohode,ale pak me to chytne a musim honem na WC nejhorsi je,ze me to vetsinou chytne,kdyz jdu pesky domu a mam co delat, abych sviral pulky ta bolest je ukrutna neni nic lepsiho na protahnuti nez nepasterizovane pivo
ygg

PříspěvekZaslal: pá listopad 14, 2008 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to nepsal na druh jako takový....zrovna člen fanklubu kvasnic tedy nejsem, ale třeba ten Bernard je v poho, stejně jako v Reichu s tím nemám problém...já to psal konkrétně na ten Hovnogaarden.
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: pá listopad 14, 2008 10:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Já to nepsal na druh jako takový....zrovna člen fanklubu kvasnic tedy nejsem, ale třeba ten Bernard je v poho, stejně jako v Reichu s tím nemám problém...já to psal konkrétně na ten Hovnogaarden.

Bernard je v poho akorat me pokazdy protahne...ale to vlastne uplne kazde pivo zvlaste druhy den po kalbe,akorat ze ucinky Bernarda se dostavuji drive,necekane a zcela brutalnim atakem,ze me to malem roztrhne
Triton

PříspěvekZaslal: pá listopad 14, 2008 10:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ad kvasnicové, tak neni špatné tohle, na lahvové.....

Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: pá listopad 14, 2008 10:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Triton napsal:
Ad kvasnicové, tak neni špatné tohle, na lahvové.....

myslim,ze to je to,co si kupuju v Kauflandu
Triton

PříspěvekZaslal: pá listopad 14, 2008 10:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pšeničné kavsnicové Primátor Weizenbier, nesedne každému, ale jinak je to lahůdka
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: pá listopad 14, 2008 11:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Triton napsal:
Pšeničné kavsnicové Primátor Weizenbier, nesedne každému, ale jinak je to lahůdka

Je to pivovar Nachod vid?Jestli jo,tak je to velmi lahodne pivo...a ta chut kvasnic
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: pá listopad 14, 2008 11:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale docela by me zajimalo,kolik tech zivych kvasnic tam po pasterizaci zustane. (nehlede na to,ze pasterizaci se tam znici i vsechny latky prospesne lidskemu zdravi) asi zadny v tomto pripade bych volil toto

svatecni nepasterizovany kvasnicovy lezak Bernard

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Alkoholikovo okénko Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 44, 45, 46  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: