Minimálně 3 krát týdně mám opici,že si nic nepamatuju
0%
[ 2 ]
Jednou v týdnu na hadry
21%
[ 55 ]
Občas
52%
[ 136 ]
Co je to alkohol?
20%
[ 52 ]
Celkem hlasů : 257
Autor
Zpráva
magion
Zaslal: so listopad 15, 2008 3:40 pm Předmět:
jej proc si zalozil tento topik... ja zase chytl slinu a toho bernarda miluju... no nic dnes to vidim na house party.. bernardy a naky rumovy koktejly... no nebudu se vymlouvat na topik.. stejne by to tak dopadlo
jej proc si zalozil tento topik... ja zase chytl slinu a toho bernarda miluju... no nic dnes to vidim na house party.. bernardy a naky rumovy koktejly... no nebudu se vymlouvat na topik.. stejne by to tak dopadlo
Už jsi pil Frankovku od vinařství Trpělka a Oulehla z Dolních Kounic? Také výborná.
Moravská vína nejsou vůbec špatná. Chce to jen jezdit a ochutnávat
Protože jak říká náš kamarád vinař : " Však ja ťa nechcu ožrat, ale ochutnat musíš..."
Nejsou špatná? Jsou výborná. Radši změn vinaře, kdoví co ti nalévá.
Pokud napíši, že" nejsou vůbec špatná", tak je to pochvala. Takže nechápu tvou reakci a už vůbec nevím, proč mám měnit vinaře.
Navíc nepiji víno jen od jednoho vinaře a nepiji víno jen z Moravy.
A nejsem notorik, abych nevěděla, co piji
Odkud jsi, Rosťo?
Tak to je jiná. Jsem ze Slovácka a věř mi, že už mám něco odkoštované jak ze svého, tak z cizího. A někdy se nestačím divit co za lidi se prezentuje jako vinaři. Chce to prostě pit a pit, až si ty chutové buňky pěkně vycvičíš.
Dnes si ho taky dam je to lahoda
ja chtel taky a nakonec sedim doma , tak sem si dal aspon beefeater s tonikem a limetkou
Dnes si ho taky dam je to lahoda
ja chtel taky a nakonec sedim doma , tak sem si dal aspon beefeater s tonikem a limetkou
o nic jsi neprisel ted jsem se probudil po vcerejsim tahu ale musim uznat,ze cim sem starsi tim vic za mnou holky dolejzaj....vcera sem se jich nemohl zbavit ale to me samozrejme vubec nevadi a hlavne mi zahrali hity,ktere se hrali na discu pred15 lety...takze parba ukrutna.....
Iron byl kral parketu a lev salonu. Takze by urcite nemusel ani chlastat aby za nim dolejzaly
kdyz se objevi alfa samec na parketu,zensky to nejak vyciti a ja se jich nemuzu zbavit
a pak, ze neni co zavidet ..no jediny co me tesi je, ze sem usetril naky penize a ze dneska muzu normalne zit
no zavidet.........normalni kalba akorat vcera byl na tom discu nejakej cernoch a nejak blbe na me koukal (jsem nahore bez) a je pravda,ze na tej discarne je prumer holek 20 let...no proste parada,byl jsem skoro v nebi *a14*nechapu,kde se tak nadherny holky berou....super material
Iron byl kral parketu a lev salonu. Takze by urcite nemusel ani chlastat aby za nim dolejzaly
kdyz se objevi alfa samec na parketu,zensky to nejak vyciti a ja se jich nemuzu zbavit
a pak, ze neni co zavidet ..no jediny co me tesi je, ze sem usetril naky penize a ze dneska muzu normalne zit
no zavidet.........normalni kalba akorat vcera byl na tom discu nejakej cernoch a nejak blbe na me koukal (jsem nahore bez) a je pravda,ze na tej discarne je prumer holek 20 let...no proste parada,byl jsem skoro v nebi *a14*nechapu,kde se tak nadherny holky berou....super material
priste uz du na 1000000% nebo me jebne ja kdyz dlouho nikam nejdu, tak to na sobe zacnu dost negativne pocitovat..asi uz sem si vybudoval dost silnou zavislost
edit: je videt, ze sis to fakt uzival
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru