Alkoholikovo okénko

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 44, 45, 46  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Alkoholikovo okénko  Úvodní stránka -> Ostatní -> Alkoholikovo okénko
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Jak často pijete alkohol?
Každý den.....piju vše co teče a neznám hranice
4%
 4%  [ 12 ]
Minimálně 3 krát týdně mám opici,že si nic nepamatuju
0%
 0%  [ 2 ]
Jednou v týdnu na hadry
21%
 21%  [ 55 ]
Občas
52%
 52%  [ 136 ]
Co je to alkohol?
20%
 20%  [ 52 ]
Celkem hlasů : 257

Autor Zpráva
magion

PříspěvekZaslal: so listopad 15, 2008 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jej proc si zalozil tento topik... ja zase chytl slinu a toho bernarda miluju... no nic dnes to vidim na house party.. bernardy a naky rumovy koktejly... no nebudu se vymlouvat na topik.. stejne by to tak dopadlo
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: so listopad 15, 2008 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
jej proc si zalozil tento topik... ja zase chytl slinu a toho bernarda miluju... no nic dnes to vidim na house party.. bernardy a naky rumovy koktejly... no nebudu se vymlouvat na topik.. stejne by to tak dopadlo

Dnes si ho taky dam je to lahoda
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rostislaw

PříspěvekZaslal: so listopad 15, 2008 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
Rostislaw napsal:
Diana napsal:
Už jsi pil Frankovku od vinařství Trpělka a Oulehla z Dolních Kounic? Také výborná.
Moravská vína nejsou vůbec špatná. Chce to jen jezdit a ochutnávat
Protože jak říká náš kamarád vinař : " Však ja ťa nechcu ožrat, ale ochutnat musíš..."

Nejsou špatná? Jsou výborná. Radši změn vinaře, kdoví co ti nalévá.

Pokud napíši, že" nejsou vůbec špatná", tak je to pochvala. Takže nechápu tvou reakci a už vůbec nevím, proč mám měnit vinaře.
Navíc nepiji víno jen od jednoho vinaře a nepiji víno jen z Moravy.
A nejsem notorik, abych nevěděla, co piji
Odkud jsi, Rosťo?

Tak to je jiná. Jsem ze Slovácka a věř mi, že už mám něco odkoštované jak ze svého, tak z cizího. A někdy se nestačím divit co za lidi se prezentuje jako vinaři. Chce to prostě pit a pit, až si ty chutové buňky pěkně vycvičíš.
Luster

PříspěvekZaslal: so listopad 15, 2008 10:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
magion napsal:

ja chtel taky a nakonec sedim doma , tak sem si dal aspon beefeater s tonikem a limetkou
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: ne listopad 16, 2008 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
Iron.Pumping napsal:
magion napsal:

ja chtel taky a nakonec sedim doma , tak sem si dal aspon beefeater s tonikem a limetkou

o nic jsi neprisel ted jsem se probudil po vcerejsim tahu ale musim uznat,ze cim sem starsi tim vic za mnou holky dolejzaj....vcera sem se jich nemohl zbavit ale to me samozrejme vubec nevadi a hlavne mi zahrali hity,ktere se hrali na discu pred15 lety...takze parba ukrutna.....
Triton

PříspěvekZaslal: ne listopad 16, 2008 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslíš takový to dolejzání po 10 pivech,jak na tebe řvou: Táhni ožralo! ? To znám
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: ne listopad 16, 2008 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Triton napsal:
Myslíš takový to dolejzání po 10 pivech,jak na tebe řvou: Táhni ožralo! ? To znám

jako holky ze dolejzaj po 10 pivech?
Triton

PříspěvekZaslal: ne listopad 16, 2008 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No jako že po 10 pivech se ti zdá, že dolejzaj a hlavně jsou všechny hezký
TheLeague
(ban)

PříspěvekZaslal: ne listopad 16, 2008 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron byl kral parketu a lev salonu. Takze by urcite nemusel ani chlastat aby za nim dolejzaly

NIKDY NECHCI ZEMRIT!!!

In memoriam
http://www.youtube.com/watch?v=kNnW7GwI33Q
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: ne listopad 16, 2008 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Triton napsal:
No jako že po 10 pivech se ti zdá, že dolejzaj a hlavně jsou všechny hezký

asi takhle to vypada
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: ne listopad 16, 2008 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TheLeague napsal:
Iron byl kral parketu a lev salonu. Takze by urcite nemusel ani chlastat aby za nim dolejzaly

kdyz se objevi alfa samec na parketu,zensky to nejak vyciti a ja se jich nemuzu zbavit
Luster

PříspěvekZaslal: ne listopad 16, 2008 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
TheLeague napsal:

kdyz se objevi alfa samec na parketu,zensky to nejak vyciti a ja se jich nemuzu zbavit

a pak, ze neni co zavidet ..no jediny co me tesi je, ze sem usetril naky penize a ze dneska muzu normalne zit
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: ne listopad 16, 2008 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
Iron.Pumping napsal:
TheLeague napsal:

a pak, ze neni co zavidet ..no jediny co me tesi je, ze sem usetril naky penize a ze dneska muzu normalne zit

no zavidet.........normalni kalba akorat vcera byl na tom discu nejakej cernoch a nejak blbe na me koukal (jsem nahore bez) a je pravda,ze na tej discarne je prumer holek 20 let...no proste parada,byl jsem skoro v nebi *a14*nechapu,kde se tak nadherny holky berou....super material
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: ne listopad 16, 2008 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster

PříspěvekZaslal: ne listopad 16, 2008 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
Luster napsal:
Iron.Pumping napsal:
TheLeague napsal:

no zavidet.........normalni kalba akorat vcera byl na tom discu nejakej cernoch a nejak blbe na me koukal (jsem nahore bez) a je pravda,ze na tej discarne je prumer holek 20 let...no proste parada,byl jsem skoro v nebi *a14*nechapu,kde se tak nadherny holky berou....super material

priste uz du na 1000000% nebo me jebne ja kdyz dlouho nikam nejdu, tak to na sobe zacnu dost negativne pocitovat..asi uz sem si vybudoval dost silnou zavislost
edit: je videt, ze sis to fakt uzival

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Alkoholikovo okénko Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 44, 45, 46  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: