|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jak často pijete alkohol? |
| Každý den.....piju vše co teče a neznám hranice |
|
4% |
[ 12 ] |
| Minimálně 3 krát týdně mám opici,že si nic nepamatuju |
|
0% |
[ 2 ] |
| Jednou v týdnu na hadry |
|
21% |
[ 55 ] |
| Občas |
|
52% |
[ 136 ] |
| Co je to alkohol? |
|
20% |
[ 52 ] |
|
| Celkem hlasů : 257 |
|
| Autor |
Zpráva |
Luster

|
Zaslal: ne prosinec 21, 2008 1:46 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | Jednu dylinu napadlo ze by mohla poslat SMS do chatu na ocku. Na zpravu typu "Kluk co to ma rad v poutech +moje cislo" chodily SMS celou noc |
to si umim predstavit co ti chodilo za sms ..obcas to vidim co tam lidi pisou a docela by me zajimalo, kde se tyhle idioti lihnou
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
supeeel
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: ne prosinec 21, 2008 1:53 pm Předmět: |
|
|
mal si vypiť ešte viac _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne prosinec 21, 2008 7:06 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | Jednu dylinu napadlo ze by mohla poslat SMS do chatu na ocku. Na zpravu typu "Kluk co to ma rad v poutech +moje cislo" chodily SMS celou noc |
proc to svadis na nejakou holku
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne prosinec 21, 2008 7:08 pm Předmět: |
|
|
| supeeel napsal: | Tak včera to byl slušný rozstřel. Během hodky litr citruska ve dvojko. Ideální nálada jít pak zakalit . Jen ted je nějak chujovo, asi špatná cola |
ja to dal jednou skamosem behem 20 minut a pak jsme nemohli chodit
|
|
| nahoru |
|
 |
supeeel
|
|
| nahoru |
|
 |
supeeel
|
Zaslal: ne prosinec 21, 2008 10:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne prosinec 21, 2008 11:09 pm Předmět: |
|
|
| supeeel napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | supeeel napsal: | Tak včera to byl slušný rozstřel. Během hodky litr citruska ve dvojko. Ideální nálada jít pak zakalit . Jen ted je nějak chujovo, asi špatná cola |
ja to dal jednou skamosem behem 20 minut a pak jsme nemohli chodit |
Když je člověk v treninku tak to ustojí, ale druhý kolega ten to neustál. chvíli si musel zdřímnout na čerstvém vzduchu |
se mu ani nedivim
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
supeeel
|
Zaslal: čt prosinec 25, 2008 8:13 pm Předmět: |
|
|
 Chut by byla, ale přece jen víkend je už za dveřmi, tak to nebudem hrotit na štědrý den*a03* _________________ Všechno přijde časem, ale jinak sem dobrý :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt prosinec 25, 2008 8:15 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | kdo z vas se vcera popravil? najde se tu nekdo takovej? |
ani ne cece...akorat lehce doma neco, ja nikdy na Vanoce nekalil..ani nevim proc, hodne lidi chodi kazdy Vanoce, ale ja nebyl ani jednou...nejak mi to nejde dohromady Za to se venuju nonstop zrani vseho ve velkym
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá prosinec 26, 2008 7:36 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | Iron.Pumping napsal: | kdo z vas se vcera popravil? najde se tu nekdo takovej? |
ani ne cece...akorat lehce doma neco, ja nikdy na Vanoce nekalil..ani nevim proc, hodne lidi chodi kazdy Vanoce, ale ja nebyl ani jednou...nejak mi to nejde dohromady Za to se venuju nonstop zrani vseho ve velkym |
ja sem skoro vzdy chodil a nemelo to chybu jednou,kdyz jsem byl jeste ve statech jsem sel kamosovi poprat s flaskou JEGRA a ozrali sme se jeste pred veceri.... jeho pritelkyne nerozdejchala,ze se nemuze ani najist a byl jsem zakazanej asi na pul roku,nesmel mi ani volat
|
|
| nahoru |
|
 |
post-fipa

|
Zaslal: pá prosinec 26, 2008 9:36 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Luster napsal: | | Iron.Pumping napsal: | kdo z vas se vcera popravil? najde se tu nekdo takovej? |
ani ne cece...akorat lehce doma neco, ja nikdy na Vanoce nekalil..ani nevim proc, hodne lidi chodi kazdy Vanoce, ale ja nebyl ani jednou...nejak mi to nejde dohromady Za to se venuju nonstop zrani vseho ve velkym |
ja sem skoro vzdy chodil a nemelo to chybu jednou,kdyz jsem byl jeste ve statech jsem sel kamosovi poprat s flaskou JEGRA a ozrali sme se jeste pred veceri.... jeho pritelkyne nerozdejchala,ze se nemuze ani najist a byl jsem zakazanej asi na pul roku,nesmel mi ani volat |
To musela být radost, koukat se na Vás
|
|
| nahoru |
|
 |
supeeel
|
Zaslal: so prosinec 27, 2008 5:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne prosinec 28, 2008 10:31 am Předmět: |
|
|
| supeeel napsal: | | post-fipa napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Luster napsal: | | Iron.Pumping napsal: | kdo z vas se vcera popravil? najde se tu nekdo takovej? |
ja sem skoro vzdy chodil a nemelo to chybu jednou,kdyz jsem byl jeste ve statech jsem sel kamosovi poprat s flaskou JEGRA a ozrali sme se jeste pred veceri.... jeho pritelkyne nerozdejchala,ze se nemuze ani najist a byl jsem zakazanej asi na pul roku,nesmel mi ani volat |
To musela být radost, koukat se na Vás |
Není nad krásně strávený Vánoční večer |
a o tom to je
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|