|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jak často pijete alkohol? |
| Každý den.....piju vše co teče a neznám hranice |
|
4% |
[ 12 ] |
| Minimálně 3 krát týdně mám opici,že si nic nepamatuju |
|
0% |
[ 2 ] |
| Jednou v týdnu na hadry |
|
21% |
[ 55 ] |
| Občas |
|
52% |
[ 136 ] |
| Co je to alkohol? |
|
20% |
[ 52 ] |
|
| Celkem hlasů : 257 |
|
| Autor |
Zpráva |
LJ

|
Zaslal: po prosinec 29, 2008 10:05 pm Předmět: |
|
|
Konečně jsem rozluštil záhadu mé předvánoční žaludeční příhody .
Večer předtím začal nevinně, po nepovedeném Labutím jezeře v podání nějakejch ruskejch baleťáků jsem měl na uklidněnou 10 jamesonů a 3-4 dvanáctky. Pak jsme se přesunuli do nějakýho báru, kde jsem měl za to, že jsem měl jen dvě tři čupíta a ferneta a pak se mi po několika letech z alkoholu udělalo špatně.
Dnes jsem se dozvěděl, že kritickej byl moment, kdy sem pro celej stůl objednal fernet, ale nikdo ho nechtěl a mně to bylo líto, tak sem si tam střelil šest panáků po sobě  . Ponaučení pro příště - nezvát lidi na fernet, protože nikomu nechutná  .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po prosinec 29, 2008 10:23 pm Předmět: |
|
|
| Phenomenom napsal: | ským to chodíš chlastat?! fernet se neodmítá,ale tak poradil sis jako borec a taky si byl pak náležetě odměněn | s princeznama a princema ze světa neúprosně rozmazlenejch snobů ... já už ani nevím, byl tam majitel toho klubu, nějaký missky, stylista a nějací jejich kamarádi, rozhodně to neby sraz gymplu po 5 letech kde se neodmítá nic, ani Enrique Iglesias při karaoke . Já taky fernet 2x nemusím, to je nejhorší, vůbec nevím, co mě to napadlo .
|
|
| nahoru |
|
 |
lalala
|
Zaslal: po prosinec 29, 2008 10:25 pm Předmět: |
|
|
měls je pozvat radši na božkov vodku
|
|
| nahoru |
|
 |
supeeel
|
Zaslal: po prosinec 29, 2008 10:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po prosinec 29, 2008 10:33 pm Předmět: |
|
|
| supeeel napsal: | | LJ napsal: |
Dnes jsem se dozvěděl, že kritickej byl moment, kdy sem pro celej stůl objednal fernet, ale nikdo ho nechtěl a mně to bylo líto, tak sem si tam střelil šest panáků po sobě . Ponaučení pro příště - nezvát lidi na fernet, protože nikomu nechutná . |
Zachoval ses správně, přece se to nevyhodí . Jestli to byl obyčejný fernet, tak to chápu, ale pohrdat citrusem .. to by byl hřích |
fernet jako fernet..ja bych to nepil ...az tak po druhy rano
LJi nechapu, jak takovej nobl vymetac mejdanu muze objednat ferneta
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
Plazer

|
Zaslal: út prosinec 30, 2008 11:40 am Předmět: |
|
|
Jak to tady sleduju, tak tady je to velký ... rád si přečtu vaše příspěvky po Silvestru
- Jinak já sem toho nikdy moc nevypil, protože chodm fakt jen na luxusní akce, takže jen narozky apod. který stojí za to. Naposled jsem se ale předvedl. Takovej mix chlastu jsem neměl za celej život a teĎ jsem to měl za jeden večer (pivo, slivovice, zelená, vodka, whisky, šampus, víno, ....pak už radši nevím, protože se to prolilo i těma šťávičkama), tak neměli to mí zadarmo  ... takže to chtělo pak ven (moje první nevolno s chastu a taky posldní  ). Ještě že to bylo na vesnici za Brnem
|
|
| nahoru |
|
 |
supeeel
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 12:37 pm Předmět: |
|
|
TAk a máme po Silvestru. Kolik mrtvých?  . Jinak včera toho bylo opět kvantum, jsem rád, že už to mám za sebou _________________ Všechno přijde časem, ale jinak sem dobrý :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 1:37 pm Předmět: |
|
|
vychlastal jsem tak sedm škopků a zepět tvrdých, ale inteligentně jsem si to rozložil, zajídal a vypaloval na parketu, takže přesto, že jsem byl docela slušně, mám hlavu čistou jako slovo Boží:-) _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 1:43 pm Předmět: |
|
|
Peknej mix vcera :)) ... nevypil sem toho moc, ale michal sem to solidne ... pivka, kvasnicovy pivka, zelena, tresnovej amundsen,sampicko,vino se spritem ( tj strasnej humpl...)
vypil sem prdel energitaku...moc sem se nevyspal a zacina mi z toho konecne byt pekne blbe _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 1:59 pm Předmět: . |
|
|
5 Mojit, 200 ml Becherovky, půl flašky šampaňského, velký gyros s hranolkami, jednohubky, chipsy s česnekovou pomazánkou...
dneska detoxikace, vit.C a jen budu pít, večer maximálně nějaké těstoviny, ale cítím, že jsem si pěkně zaneřádil potrubí
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 2:11 pm Předmět: Re: . |
|
|
| Freimen napsal: | | 200 ml Becherovky |
nikdy sem nevidel, ze by nekdo napsal vypitej chlast v mililitrech
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|