Alkoholikovo okénko

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 44, 45, 46  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Alkoholikovo okénko  Úvodní stránka -> Ostatní -> Alkoholikovo okénko
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Jak často pijete alkohol?
Každý den.....piju vše co teče a neznám hranice
4%
 4%  [ 12 ]
Minimálně 3 krát týdně mám opici,že si nic nepamatuju
0%
 0%  [ 2 ]
Jednou v týdnu na hadry
21%
 21%  [ 55 ]
Občas
52%
 52%  [ 136 ]
Co je to alkohol?
20%
 20%  [ 52 ]
Celkem hlasů : 257

Autor Zpráva
LJ

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2008 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Konečně jsem rozluštil záhadu mé předvánoční žaludeční příhody .

Večer předtím začal nevinně, po nepovedeném Labutím jezeře v podání nějakejch ruskejch baleťáků jsem měl na uklidněnou 10 jamesonů a 3-4 dvanáctky. Pak jsme se přesunuli do nějakýho báru, kde jsem měl za to, že jsem měl jen dvě tři čupíta a ferneta a pak se mi po několika letech z alkoholu udělalo špatně.

Dnes jsem se dozvěděl, že kritickej byl moment, kdy sem pro celej stůl objednal fernet, ale nikdo ho nechtěl a mně to bylo líto, tak sem si tam střelil šest panáků po sobě . Ponaučení pro příště - nezvát lidi na fernet, protože nikomu nechutná .
Phenomenom

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2008 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ským to chodíš chlastat?! fernet se neodmítá,ale tak poradil sis jako borec a taky si byl pak náležitě odměněn

Naposledy upravil Phenomenom dne po prosinec 29, 2008 10:23 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
TheLeague
(ban)

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2008 10:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jsem treba jednou taky mel takhle asi pet prebytecnejch Jegru tak jsem to chtel nekomu darovat, ale lidi jsou strasne neduverivy. Si asi mysli ze kazdej kdo jim prinese piti je chce rovnou uspat a nekde prefiknout. Nakonec to vypila nejaka basketbalistka vsechno sama

NIKDY NECHCI ZEMRIT!!!

In memoriam
http://www.youtube.com/watch?v=kNnW7GwI33Q
LJ

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2008 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Phenomenom napsal:
ským to chodíš chlastat?! fernet se neodmítá,ale tak poradil sis jako borec a taky si byl pak náležetě odměněn
s princeznama a princema ze světa neúprosně rozmazlenejch snobů ... já už ani nevím, byl tam majitel toho klubu, nějaký missky, stylista a nějací jejich kamarádi, rozhodně to neby sraz gymplu po 5 letech kde se neodmítá nic, ani Enrique Iglesias při karaoke . Já taky fernet 2x nemusím, to je nejhorší, vůbec nevím, co mě to napadlo .
lalala

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2008 10:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

měls je pozvat radši na božkov vodku
supeeel

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2008 10:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:

Dnes jsem se dozvěděl, že kritickej byl moment, kdy sem pro celej stůl objednal fernet, ale nikdo ho nechtěl a mně to bylo líto, tak sem si tam střelil šest panáků po sobě . Ponaučení pro příště - nezvát lidi na fernet, protože nikomu nechutná .

Zachoval ses správně, přece se to nevyhodí . Jestli to byl obyčejný fernet, tak to chápu, ale pohrdat citrusem .. to by byl hřích
Luster

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2008 10:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

supeeel napsal:
LJ napsal:

Zachoval ses správně, přece se to nevyhodí . Jestli to byl obyčejný fernet, tak to chápu, ale pohrdat citrusem .. to by byl hřích

fernet jako fernet..ja bych to nepil ...az tak po druhy rano
LJi nechapu, jak takovej nobl vymetac mejdanu muze objednat ferneta
LJ

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2008 10:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to vostuda, asi nějakej zkrat , člověk chce bejt exotickej a takhle to dopadá (byl to fernet orange, myslím) ... po druhý ráno to asi bylo ... a navíc po těch čupítách co sou sladký jak cumel sem to možná chtěl promíchat . Já nejsem moc nóbl, já si piju ty svoje hainekeny a stelly většinou, protože nechcu ožralej udělat nějaký faux pas .
Plazer

PříspěvekZaslal: út prosinec 30, 2008 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak to tady sleduju, tak tady je to velký ... rád si přečtu vaše příspěvky po Silvestru
- Jinak já sem toho nikdy moc nevypil, protože chodm fakt jen na luxusní akce, takže jen narozky apod. který stojí za to. Naposled jsem se ale předvedl. Takovej mix chlastu jsem neměl za celej život a teĎ jsem to měl za jeden večer (pivo, slivovice, zelená, vodka, whisky, šampus, víno, ....pak už radši nevím, protože se to prolilo i těma šťávičkama), tak neměli to mí zadarmo ... takže to chtělo pak ven (moje první nevolno s chastu a taky posldní ). Ještě že to bylo na vesnici za Brnem
supeeel

PříspěvekZaslal: čt leden 01, 2009 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TAk a máme po Silvestru. Kolik mrtvých? . Jinak včera toho bylo opět kvantum, jsem rád, že už to mám za sebou
Mathaus

PříspěvekZaslal: čt leden 01, 2009 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tullamore Dew. Pro dobrou naladu jsme dali 0,7pred cestou do mesta behem hodky. V Black Stuff se pokracovalo v Tullamore a i kdyz panaky levny, 700nestacilo : ( A na ukonceni vecera v 20.30 sly 2 dvojty STROH80 a pivko na zizen. Zbytek vecera uz jen kaficko a redbull abych neusnul
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
CrazyLom

PříspěvekZaslal: čt leden 01, 2009 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vychlastal jsem tak sedm škopků a zepět tvrdých, ale inteligentně jsem si to rozložil, zajídal a vypaloval na parketu, takže přesto, že jsem byl docela slušně, mám hlavu čistou jako slovo Boží:-)
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Black Dragon

PříspěvekZaslal: čt leden 01, 2009 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peknej mix vcera :)) ... nevypil sem toho moc, ale michal sem to solidne ... pivka, kvasnicovy pivka, zelena, tresnovej amundsen,sampicko,vino se spritem ( tj strasnej humpl...)
vypil sem prdel energitaku...moc sem se nevyspal a zacina mi z toho konecne byt pekne blbe
Freimen

PříspěvekZaslal: čt leden 01, 2009 1:59 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

5 Mojit, 200 ml Becherovky, půl flašky šampaňského, velký gyros s hranolkami, jednohubky, chipsy s česnekovou pomazánkou...

dneska detoxikace, vit.C a jen budu pít, večer maximálně nějaké těstoviny, ale cítím, že jsem si pěkně zaneřádil potrubí
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: čt leden 01, 2009 2:11 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
200 ml Becherovky

nikdy sem nevidel, ze by nekdo napsal vypitej chlast v mililitrech

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Alkoholikovo okénko Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 44, 45, 46  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: