|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MaRweN
|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 10:32 pm Předmět: |
|
|
Samozřejmě že se svaly...baví se tady snad o sportovcích, nebo ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 10:46 pm Předmět: |
|
|
Jo to je jasné, beru. Jinak ti děkuju, že jsi jako jeden z mála přispěl k VĚCI a jsem rád, že nejsem jedinej, kdo žere ovoce po tréninku, sušené je ještě větší zabiják.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 10:58 pm Předmět: |
|
|
Nevím jestli už to nepadlo, předchozí strany jsem nečetl.
200ml vody
Banán
30g proteinu
2lž. arašídového másla
rozmixovat a je to.
|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 11:02 pm Předmět: |
|
|
Vem si takový gladiátory, nebo dávné olympioniky...prostě jen dřeli, jídelníček rozhodně na míru neměli a nikdo jim gainer pod nos nestrkal...přesto měli perfektní postavy...
|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
|
| nahoru |
|
 |
Milda18
|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 11:40 pm Předmět: |
|
|
| MaRweN napsal: | | Vem si takový gladiátory, nebo dávné olympioniky...prostě jen dřeli, jídelníček rozhodně na míru neměli a nikdo jim gainer pod nos nestrkal...přesto měli perfektní postavy... |
To je zase kec To jak znázornují gladiátory ve filmech a seriálech myslím opravdu nemá nic společného se skutečností..Ano vyrýsovaní nejspíš byly ale určitě na hony vzdálený svalovým objemům co vidíš na počítačem upravovaných pro tu roli dřících herců.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: po červenec 29, 2013 12:39 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
Zaslal: po červenec 29, 2013 9:53 am Předmět: |
|
|
Tak když zpochybňuješ gladiátory, co mi řekneš na dávné starověké Řeky? Právě v Řecku začíná zrod filosofie, vědy a umění, a vzniká zde ideál člověka, tzv. kalokagathia, ona rovnováha mezi tělesnými a duševními vlastnostmi. Řečtí sportovci užívali svoji sílu ke vzpírání namísto římských gladiátorů, Řekové v tomto způsobu byli civilizovanější. Ve starém Řecku byli sportovci velice úspěšnými a uznávanými občany, bylo to také kvůli novému termínu, který se uchoval dodnes – olympionici. Na Olympijských hrách se utkávali ve všech možných disciplínách, aby všem ukázali, jak tělo i duše muže být v krásné rovnováze. V této době byla obliba svalů velmi vysoká, sportovec byl vážený občan a budil všeobecný respekt. Podle mě se svět upíná na ty chemické prášky úplně zbytečně...ano protein mam, protože jsem chtěl doplnit denní dávku bílkovin a měl jssem problém se svačinami na cestě...A jestli řekneš že Starověké Řecko je mýtus, že vlastně žádná Antika ani nebyla a že atleti byli vycucaní z prstu, tak bych dopuručil vzdělat se v tomto oboru...Prostě jen trénink-trénink-trénink-jídlo-spánek....vše co potřebuješ. A to pochybuju, že měli nějak extra skvělý jídelníčky, ikdyž počtáři to byli dobří, ale asi jen těžko mohli o stravě vědět víc, než víme teď my...Prostě dřeli, posilovali, trénovali, sportovali a spali...a výsledky měli dobré, nebo ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po červenec 29, 2013 9:55 am Předmět: |
|
|
| MaRweN napsal: | | Vem si takový gladiátory, nebo dávné olympioniky...prostě jen dřeli, jídelníček rozhodně na míru neměli a nikdo jim gainer pod nos nestrkal...přesto měli perfektní postavy... |
Ty nějakého gladiátora ze starověkého Řecka znáš osobně, nebo soudíš dle TV seriálu? :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
Zaslal: po červenec 29, 2013 10:15 am Předmět: |
|
|
CIZOPASNIK: Soudím podle učebnic Literatury a další četby...Tobě bych taky doporučil nějak se vzdělávat v tomto ohledu, když to jen zpochybňuješ...
|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
Zaslal: po červenec 29, 2013 10:17 am Předmět: |
|
|
CIZOPASNIK: Btw. Gladiátoři byli v Římě ...ve Starověkém Řecku byli hlavně ti atleti ...
Naposledy upravil MaRweN dne čt srpen 01, 2013 11:05 am, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: po červenec 29, 2013 10:34 am Předmět: |
|
|
Proč bys nemohl jíst ovoce a proč ho jíst jenom dopoledne? To jsou s prominutím p*čoviny.
Vždy jsem dával po cvičení gainer (vyzkoušel jsem Mutant mass, Carbojet gain basic i professional, Go pro, palatinosu+protein). Teď dávám po cvičení 30g koncentrátu, 1 sojovej řez a 2 banány a za hodinu poté pevný jídlo a když to porovnám s gainerem, tak žádnej rozdíl jsem nepocítil.
V začátcích jsem zkoušel dávat i piškoty s mlíkem, ale měl jsem z toho vždy brutální hypoglykemii, i když teda jinak sacharidy toleruju hodně dobře.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|