Alternativy gaineru?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Alternativy gaineru?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Alternativy gaineru?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MaRweN

PříspěvekZaslal: ne červenec 28, 2013 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Samozřejmě že se svaly...baví se tady snad o sportovcích, nebo ne?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne červenec 28, 2013 10:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale každej je vysportovanej jinak
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MaRweN

PříspěvekZaslal: ne červenec 28, 2013 10:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo to je jasné, beru. Jinak ti děkuju, že jsi jako jeden z mála přispěl k VĚCI a jsem rád, že nejsem jedinej, kdo žere ovoce po tréninku, sušené je ještě větší zabiják.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne červenec 28, 2013 10:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zase jsem třeba slyšel, že se po tréninku nemají jíst jablka, že to je kyselý či co a nějak to souvisí se zakyselením, ale bůhví - třeba mě někdo kdo tomu rozumí vyvede z omylu
MaRweN

PříspěvekZaslal: ne červenec 28, 2013 10:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poslední dobou jsem měl hlavně banány, broskve a také právě ty tebou zmiňované jablka...že kyselé, hm za chvíli se řekne, že ovesný vločky jsou jedovatý a že rýže že plesnivá a všichni začnou žrát už jen tu chemii v prášku...však je to suplement, má pouze doplňovat kvalitní stravu a ne ji nahrazovat, proto jsem hledal některou zdravou, vhodnou alternativu na bázi všední stravy a chtěl jsem nějakou změnu po ovoci...myslel jsem, že by ty piškoty mohly být vhodnou volbou, ale nikdo mi tu ani pořádně na ty piškoty neodpověděl...
Moocha

PříspěvekZaslal: ne červenec 28, 2013 10:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím jestli už to nepadlo, předchozí strany jsem nečetl.

200ml vody
Banán
30g proteinu
2lž. arašídového másla

rozmixovat a je to.
MaRweN

PříspěvekZaslal: ne červenec 28, 2013 11:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vem si takový gladiátory, nebo dávné olympioniky...prostě jen dřeli, jídelníček rozhodně na míru neměli a nikdo jim gainer pod nos nestrkal...přesto měli perfektní postavy...
MaRweN

PříspěvekZaslal: ne červenec 28, 2013 11:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha: Děkuju, že jsi jako jeden z mála přispěl k věci a jsem rád, že nejsem jedinej s ovocem...ale já teď hledám spíše změnu po tom ovoci

Naposledy upravil MaRweN dne čt srpen 01, 2013 11:01 am, celkově upraveno 1 krát
Milda18

PříspěvekZaslal: ne červenec 28, 2013 11:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MaRweN napsal:
Vem si takový gladiátory, nebo dávné olympioniky...prostě jen dřeli, jídelníček rozhodně na míru neměli a nikdo jim gainer pod nos nestrkal...přesto měli perfektní postavy...

To je zase kec To jak znázornují gladiátory ve filmech a seriálech myslím opravdu nemá nic společného se skutečností..Ano vyrýsovaní nejspíš byly ale určitě na hony vzdálený svalovým objemům co vidíš na počítačem upravovaných pro tu roli dřících herců.
Pitkin

PříspěvekZaslal: po červenec 29, 2013 12:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MaRweN napsal:
Moocha...jej ty tě teďka ukamenují chlape, tos sem asi neměl psát že jíš ovoce! Ovoce je špatný!

- Ne teď vážně, děkuju, že jsi jeden z mála co přispěl k věci a jsem rád, že nejsem jedinej s ovocem...ale já teď hledám spíše změnu po tom ovoci

Ty si tu někdy na fóru četl že ovoce je špatné ?? To by mě zajímalo kde
Já si ho dopřávám každý den ,jen teda dopoledne jelikož velmi snadno nabírám tuk.
Jo a ten o gladiátorech mě fakt pobavil

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
MaRweN

PříspěvekZaslal: po červenec 29, 2013 9:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak když zpochybňuješ gladiátory, co mi řekneš na dávné starověké Řeky? Právě v Řecku začíná zrod filosofie, vědy a umění, a vzniká zde ideál člověka, tzv. kalokagathia, ona rovnováha mezi tělesnými a duševními vlastnostmi. Řečtí sportovci užívali svoji sílu ke vzpírání namísto římských gladiátorů, Řekové v tomto způsobu byli civilizovanější. Ve starém Řecku byli sportovci velice úspěšnými a uznávanými občany, bylo to také kvůli novému termínu, který se uchoval dodnes – olympionici. Na Olympijských hrách se utkávali ve všech možných disciplínách, aby všem ukázali, jak tělo i duše muže být v krásné rovnováze. V této době byla obliba svalů velmi vysoká, sportovec byl vážený občan a budil všeobecný respekt. Podle mě se svět upíná na ty chemické prášky úplně zbytečně...ano protein mam, protože jsem chtěl doplnit denní dávku bílkovin a měl jssem problém se svačinami na cestě...A jestli řekneš že Starověké Řecko je mýtus, že vlastně žádná Antika ani nebyla a že atleti byli vycucaní z prstu, tak bych dopuručil vzdělat se v tomto oboru...Prostě jen trénink-trénink-trénink-jídlo-spánek....vše co potřebuješ. A to pochybuju, že měli nějak extra skvělý jídelníčky, ikdyž počtáři to byli dobří, ale asi jen těžko mohli o stravě vědět víc, než víme teď my...Prostě dřeli, posilovali, trénovali, sportovali a spali...a výsledky měli dobré, nebo ne?
CIZO

PříspěvekZaslal: po červenec 29, 2013 9:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MaRweN napsal:

Ty nějakého gladiátora ze starověkého Řecka znáš osobně, nebo soudíš dle TV seriálu? :)

Derek Poundstone
MaRweN

PříspěvekZaslal: po červenec 29, 2013 10:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK: Soudím podle učebnic Literatury a další četby...Tobě bych taky doporučil nějak se vzdělávat v tomto ohledu, když to jen zpochybňuješ...
MaRweN

PříspěvekZaslal: po červenec 29, 2013 10:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK: Btw. Gladiátoři byli v Římě ...ve Starověkém Řecku byli hlavně ti atleti ...

Naposledy upravil MaRweN dne čt srpen 01, 2013 11:05 am, celkově upraveno 2 krát
Pr!nc

PříspěvekZaslal: po červenec 29, 2013 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Proč bys nemohl jíst ovoce a proč ho jíst jenom dopoledne? To jsou s prominutím p*čoviny.
Vždy jsem dával po cvičení gainer (vyzkoušel jsem Mutant mass, Carbojet gain basic i professional, Go pro, palatinosu+protein). Teď dávám po cvičení 30g koncentrátu, 1 sojovej řez a 2 banány a za hodinu poté pevný jídlo a když to porovnám s gainerem, tak žádnej rozdíl jsem nepocítil.
V začátcích jsem zkoušel dávat i piškoty s mlíkem, ale měl jsem z toho vždy brutální hypoglykemii, i když teda jinak sacharidy toleruju hodně dobře.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Alternativy gaineru? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: