AMINOKYSELINY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 78, 79, 80 ... 106, 107, 108  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> AMINOKYSELINY
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: ne září 08, 2013 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Bara napsal:
vejdy napsal:
Měl bych dotaz na zkušenější,mám investovat peníze do Glutaminu?

Pokud chceš lepší regeneraci,tak určitě.Nebo dej BCAA Nutrend kde je glutamin obsažen Tak to řeším já.

A to jsou ktere? Mozna jsem slepej, ale v zadnych BCAA od Nutrendu jsem glutamin nenasel. Nutrend ma akorat samotny glutamin.

https://obchod.ronnie.cz/s-4949-compress-bcaa-instant-drink.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt září 12, 2013 12:45 pm    Předmět: Re: BCAA Instant Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
JrElda napsal:
Jak je možné že na ronnie eshopu nejsou jinší příchutě než pomeranč a grep u BCAA Instant?

https://obchod.ronnie.cz/s-4579-bcaa-instant.html

Možné to je, protože ono se něco velkého chystá a tahle chvilková nedostupnost s tím má určitou souvislost. Už jen pár dní...

.

Tak... a je to tady:). Ale nebojte, zdaleka to není všechno!

https://obchod.ronnie.cz/s-4579-bcaa-instant-2-1-1.html

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
JrElda

PříspěvekZaslal: čt září 12, 2013 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to super, jen ten obal nešel normálně strhnout , tak jsem to rozerval jak pes a mám jen z toho bílou pikslu ale účel to plní, protože hrdlo je velké,takže tak akorát na moji hnátu.. jinak víc bílkovin, míň sacharidů..chut pořád stejná , takže super za višňové
Díky Martine
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt září 12, 2013 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nehtem jsi měl zkusit najít perforaci na odtržení víčka, je tam:). Jen je docela jemná, ale určitě tam je. Škoda o takhle krásný obal přijít!

Kde není, jsou malé pixličky, ale u dalších šarží už bude i u nich.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
JrElda

PříspěvekZaslal: čt září 12, 2013 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Nehtem jsi měl zkusit najít perforaci na odtržení víčka, je tam:). Jen je docela jemná, ale určitě tam je. Škoda o takhle krásný obal přijít!

Kde není, jsou malé pixličky, ale u dalších šarží už bude i u nich.

Ještě si objednám jedny do konce akční nabídky a zkusím to otevřít normálně Víš jak, po dlouhé době BCAA , tak jsem nějak neměl chuť si s tím hrát ,ale pořádně se nadopovat
Spam

PříspěvekZaslal: ne září 15, 2013 8:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau, hele může mě někdo říct co je na Amino 1 tak vyjímečného že jsou tak populární?
Hodně lidí je propaguje, jak jsou skvělé atd... nevím no, nejsou lepší samostatné BCAA?
https://obchod.ronnie.cz/s-4804-amino-1.html
Johnbear

PříspěvekZaslal: ne září 15, 2013 9:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky to nechápu, ale počkej. Luster nebo Frozz ti to vysvětlí
Spam

PříspěvekZaslal: ne září 15, 2013 9:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, počkám. Obsah všech těch složek může nakonec šlapat hodně dobře. Ale nevím no, jestli BCAA nebo zkusit tohle.
Bara

PříspěvekZaslal: ne září 15, 2013 9:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
Čau, hele může mě někdo říct co je na Amino 1 tak vyjímečného že jsou tak populární?
Hodně lidí je propaguje, jak jsou skvělé atd... nevím no, nejsou lepší samostatné BCAA?

Nic,jen to pár lidí pochválilo,ale nic jiného.
Luster

PříspěvekZaslal: ne září 15, 2013 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:

sou popularni, protoze fungujou a k tomu navic skvele chutnaj, jednoduchy

Spam napsal:

jak uz sem tady kdysi psal, neni mozny je srovnavat s ciste BCAA produktem, protoze sou cileny zase trochu jinam, je to kombinace aminokyselin, slozek pro hydrataci organismu a doplneni vit.+min., podle me nejlepsi vyuziti najdou spis u intenzivnejsich vykonu, typu CF, boj. sporty, sprinty, intervaly apod. - ja je treba prvne zkousel na sprintech a rozdil byl opravdu znatelnej.. ale samozrejme i pro bezny cviceni se hodej a pocejtis vetsi energii, prokrvenost svalu a lepsi regeneraci
Spam

PříspěvekZaslal: ne září 15, 2013 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

OK, asi to zkusím... dávkování dle výrobce postačí?
Luster

PříspěvekZaslal: ne září 15, 2013 10:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

aktualne davam jenom jednu odmerku behem treninku, ale mel sem ted delsi pauzu od suple, takze mi to staci a cejtim to dobre predtim sem daval 2-3 davky behem celyho treninku..
Draper

PříspěvekZaslal: ne září 15, 2013 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Spam napsal:

Toj je nejaka zaujatost vuci US produktum.
Bara

PříspěvekZaslal: ne září 15, 2013 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Bara napsal:
Spam napsal:

Toj je nejaka zaujatost vuci US produktum.

Ale není.Jen většina z nich neobsahuje co deklaruje a prakticky se to nedá řešit,protože výrobce je mimo dosah.Navíc jsem zjistil používání nejlevnějších variant doplňků a k tomu se taky nikdo nevyjádřil.Amino 1 nenabízí v poměru cena výkon nic zajímavého.A proto radši doporučuji XY vyzkoušených a ověřených značek než tyto pokusy.Nic víc nic míň.jinak sehnat ho z venku levně do shopu není problém,ale co s ním?
Davesix

PříspěvekZaslal: ne září 15, 2013 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já ty Amino1 jednou taky měl a musím říct, že je to opravdu během tréninku poznat, ale později, když jsem přešel do diety a potřeboval jsem opravdu BCAA a ne nějaké BCAA s něčím, jsem přešel na instanty od Extrifitu, s kterýma jsem neskutečně spokojenej. Jestli teď do objemu budu mít peníze navíc, tak si ty Amino1 zase koupím, je to fajn. Ještě ty BCAA od Cellucoru jsou taky supr
Instant BCAA | Extrifit
Skutečně čistá instantní BCAA bez jakýchkoli jiných složek.
499 Kč
BCAA Instant | Survival
Instantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí.
499 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 78, 79, 80 ... 106, 107, 108  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: