|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mates-daoc

|
Zaslal: ne září 08, 2013 9:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt září 12, 2013 12:45 pm Předmět: Re: BCAA Instant |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt září 12, 2013 1:16 pm Předmět: |
|
|
Nehtem jsi měl zkusit najít perforaci na odtržení víčka, je tam:). Jen je docela jemná, ale určitě tam je. Škoda o takhle krásný obal přijít!
Kde není, jsou malé pixličky, ale u dalších šarží už bude i u nich.
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: čt září 12, 2013 1:31 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | Nehtem jsi měl zkusit najít perforaci na odtržení víčka, je tam:). Jen je docela jemná, ale určitě tam je. Škoda o takhle krásný obal přijít!
Kde není, jsou malé pixličky, ale u dalších šarží už bude i u nich. |
Ještě si objednám jedny do konce akční nabídky a zkusím to otevřít normálně Víš jak, po dlouhé době BCAA , tak jsem nějak neměl chuť si s tím hrát ,ale pořádně se nadopovat
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne září 15, 2013 8:56 am Předmět: |
|
|
Čau, hele může mě někdo říct co je na Amino 1 tak vyjímečného že jsou tak populární?
Hodně lidí je propaguje, jak jsou skvělé atd... nevím no, nejsou lepší samostatné BCAA?
https://obchod.ronnie.cz/s-4804-amino-1.html _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Johnbear

|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne září 15, 2013 9:05 am Předmět: |
|
|
Jo, počkám. Obsah všech těch složek může nakonec šlapat hodně dobře. Ale nevím no, jestli BCAA nebo zkusit tohle. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne září 15, 2013 9:16 am Předmět: |
|
|
Nic,jen to pár lidí pochválilo,ale nic jiného.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne září 15, 2013 10:23 am Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | Čau, hele může mě někdo říct co je na Amino 1 tak vyjímečného že jsou tak populární? |
sou popularni, protoze fungujou a k tomu navic skvele chutnaj, jednoduchy
| Spam napsal: |
Hodně lidí je propaguje, jak jsou skvělé atd... nevím no, nejsou lepší samostatné BCAA? |
jak uz sem tady kdysi psal, neni mozny je srovnavat s ciste BCAA produktem, protoze sou cileny zase trochu jinam, je to kombinace aminokyselin, slozek pro hydrataci organismu a doplneni vit.+min., podle me nejlepsi vyuziti najdou spis u intenzivnejsich vykonu, typu CF, boj. sporty, sprinty, intervaly apod. - ja je treba prvne zkousel na sprintech a rozdil byl opravdu znatelnej.. ale samozrejme i pro bezny cviceni se hodej a pocejtis vetsi energii, prokrvenost svalu a lepsi regeneraci _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne září 15, 2013 10:31 am Předmět: |
|
|
OK, asi to zkusím... dávkování dle výrobce postačí? _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne září 15, 2013 10:35 am Předmět: |
|
|
aktualne davam jenom jednu odmerku behem treninku, ale mel sem ted delsi pauzu od suple, takze mi to staci a cejtim to dobre  predtim sem daval 2-3 davky behem celyho treninku.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne září 15, 2013 10:36 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: |
Nic,jen to pár lidí pochválilo,ale nic jiného. |
Toj je nejaka zaujatost vuci US produktum. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne září 15, 2013 10:59 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Bara napsal: |
Nic,jen to pár lidí pochválilo,ale nic jiného. |
Toj je nejaka zaujatost vuci US produktum. |
Ale není.Jen většina z nich neobsahuje co deklaruje a prakticky se to nedá řešit,protože výrobce je mimo dosah.Navíc jsem zjistil používání nejlevnějších variant doplňků a k tomu se taky nikdo nevyjádřil.Amino 1 nenabízí v poměru cena výkon nic zajímavého.A proto radši doporučuji XY vyzkoušených a ověřených značek než tyto pokusy.Nic víc nic míň.jinak sehnat ho z venku levně do shopu není problém,ale co s ním?
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: ne září 15, 2013 11:18 am Předmět: |
|
|
Já ty Amino1 jednou taky měl a musím říct, že je to opravdu během tréninku poznat, ale později, když jsem přešel do diety a potřeboval jsem opravdu BCAA a ne nějaké BCAA s něčím, jsem přešel na instanty od Extrifitu, s kterýma jsem neskutečně spokojenej. Jestli teď do objemu budu mít peníze navíc, tak si ty Amino1 zase koupím, je to fajn. Ještě ty BCAA od Cellucoru jsou taky supr
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama BCAA Instant | SurvivalInstantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí. 499 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|